Jaqueline Cristian a pierdut

Jucătoarea româncă de tenis Jaqueline Cristian, locul 67 WTA, a fost eliminată, duminică, de letona Jelena Ostapenko, numărul 10 WTA, în primul tur al Roland Garros.

Ostapenko s-a impus cu scorul de 6-4, 7-5. Cristian a condus în primul set cu 4-2, dar letona a revenit.

Ostapenko a fost net superioară la winners, cu 28-10, dar a făcut şi mai multe erori neforţate, 31-21.

Meciul a durat oră şi 34 de minute.

Jaqueline, aflată în premieră pe tabloul principal la Roland Garros, s-a ales cu un cec de 73.000 de euro şi 10 puncte WTA.

România mai are trei jucătoare pe tabloul principal la French Open – Sorana Cîrstea, care o va înfrunta în primul tur pe Anna Blinkova (Rusia), 45 WTA, Ana Bogdan va juca împotriva sportivei franceze Elsa Jaquemot, 150 WTA, iar Irina Begu, locul 127 WTA, va evolua cu Julia Riera (Argentina, 115 WTA), venită din calificări.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Jaqueline a pierdut din cauza ca parintii sai, dorind sa para straini, nu si-au dat silinta sa invete cum se scrie corect numele: Jacqueline, de la masculinul Jacques.
    Morala: daca tot esti broasca si vrei sa te dai bou, mai pune mana si pe cate o carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.