Kovesi: Am documente care demonstrează că nu am copiat

Laura Codruța Kovesi vine cu lămuriri în scandalul plagiatului, conform b1TV., Sebastian Ghiță a recunscut că el și alte persoane au falsificat raportul unei comisii care stabilea că șefa DNA nu a plagiat.

În replică, Laura Codruța Kovesi a declarat pentru Europa FM că acea comisie, de fapt, s-a întrunit, iar ea chiar a fost la una dintre ședințe pentru a aduce mai multe documente, care să demonstreze că nu a plagiat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.