Kovesi, la Surprize, surprize!

Eram la o emisiune de televiziune cînd Alina Mungiu formula o îngrijorare neașteptată a politicienilor europeni. Cică în România, cei numiți sunt schimbați mereu și oamenii nu mai apucă să-și termine mandatul. „L-ai numit, lasă-l domnule să-și facă treaba și să termine mandatul ca să se simtă că este independent, liber și nu poate fi amenințat cînd abordează o cauză, un fenomen sau un caz“. Care va să zică, un om numit politic (în cazul Kovesi, la DNA, cred că am putea zice ”și informativ”) nu poate fi schimbat nici dacă a plagiat o teză de doctorat, nici dacă a încălcat de mai multe ori Constituția României, nici dacă a mințit, nici dacă a comis abuzuri, încălcînd grosolan diferite legi etc. Ce mai tura-vura, un om ca Luluța nu trebuie (nu poate fi) schimbat nici mort.

Evoluția asta a gîndirii europene m-a lăsat cu gura căscată, mai ales că, tot de la Bruxelles, au venit semnale critice (de nemulțumire) cînd Parlamentul României a respins arestarea sau cercetarea unor parlamentari. Atunci era bună arestarea, debarcarea, excluderea, demiterea. Acum, cînd a venit rîndul altora, nu mai este în ordine. Ca și la arestarea procurorilor. Cînd o făceau ei, era în interesul anticorupției. Cînd sunt de legat pentru ticăloșiile comise este un atac la închipuita lor independență și la statul de drept pe care au făcut ceva. Cînd DNA-ul a încercat (și uneori a reușit să scoată din joc miniștri și parlamentari) debarcarea era valabilă. Cînd același DNA a inventat dosarul lui Victor Ponta și s-a opintit să-l debarce, (făcînd exact ce își dorea Iohannis în campania electorală!?) golănia a fost trecută la a eroism anticorupție!
Ce-am înțeles eu? Că nu este vorba de nici un nou principiu politic european, nici de o recomandare nouă, nici de vreo lege belgiană sau germană. Băieții au cugetat îndelung și pentru serviciile aduse democrației (sau altora), pentru politicienii scoși din joc sau pentru afacerile aruncate în aer ar merita măcar o tentativă de recuperare. Sau o reșapare, o reevaluare, o repunere în circuit!

Începe să fie clar că povestea Luluței Kovesi a intrat într-o nouă etapă. Cei care o păpușau (inclusiv cei care se foloseau de dînsa ) s-au gîndit ce s-au gîndit și au găsit în cele din urmă o soluție. Așa a apărut și vestea zgomotoasă că Luluța, după ce a întors pe dos tot DNA-ul, va candida și a și fost trecută deja pe lista scurtă pentru viitorul post de procuror european. Așa că Luluța a făcut o plîngere că n-a beneficiat de dreptul la apărare (plîngere de secretară, nu de fostă șefă a DNA și de fost procuror general al unei țări) și, ca atare, Curtea Europeană a Drepturilor Omului trebuie să îi dea dreptate și să îi fixeze o despăgubire. Eventual, să încerce aiureala juridică a Europei. Adică să decidă repunere în funcție pînă cînd s-o termina procesul! Repede-repejor și cu mare grijă, o grefieră de la CEDO a pus plîngerea Luluței pe lista de ”admisibile” și gata. A relansat-o!

Ba, ca să ne fie clar că nu este de joacă și că toți cei care au prestat servicii vor beneficia de protecție și nimeni nu se poate atinge de ei, marele gînditor din genunchi, Augustin Lazăr, a fost invitat la deschiderea oficială a Anului Judiciar al Curții Europene a Drepturilor Omului, unde a jucat rolul de speaker (trompetă), susținînd alocuțiunea cu tema ”Încrederea în autoritățile judiciare în contextul judiciarizării vieții publice”. Știți cum sună asta? Ca o conferință ciobănească a oierilor despre ”Încrederea în lup în contextul înmulțirii turmelor”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 44

49 de Comentarii

 1. Deschideți acțiune penală împotriva acestor ” obiecte informative de lucru și distrugere”- kovesi, Lazăr, tarcea etc. – și Terminați cu ei și ASPIRAȚIILE lor de funcții!
  Aveți dovezi, vom DA ALTE DOVEZI IMEDIAT!
  Aviz secției de investigare : sper ca sunteți independenți și curățați puroiul asta de securiști anti romani!
  altfel…

  • Rezulta ca daca noi am fi lasati in pace, si nu ni s-ar impune marionete si incalcari de lege din afara am avea o democratie cat de cat. Dar atata timp cat suntem la stapan ( UE=Germania) regula care se aplica e urmatoatea: marioneta UE ului poate face orice, nu i se intampla nimic ba din contra. Asa cum Germania a impus pe Tusk(cu bunica germana) la Consiliul european impotriva votului si dorintei poporului polonez asa si acum o promoveaza pe Codruta in dispretul votului poporului roman. Pentru ca pe ei nu-i intereseaza decat propriile interese indeplinite de marionete din tarile de periferie ale asa zise Uniuni Europene…

  • Despre „colocviul” autorului cu acoperita(de penibil) Pipipidi la o emisiune TVR-International, moderata de un june barbos ce promite o intrare triumfala in jurnalistica altfel aproape total controlata de Securitate, am facut vorbire in ziua urmatoare, punand accent pe impetuozitatea individei care monopolizase, practic invers proportional farmecului personal, talk-show-ul!
   Tehnica individei a fost perfecta, semanand cu a celebrului Bogdanel Ben mossad Chiriacocici referitoare tot la Anticonstitutionala Kövesi,acesta asigurandu-ne cu elanul de data aceasta invers proportional kilogramelor din dotare, ca Infractoarea nu o sa fie revocata avand sustinere in Colhozul bolsevic european!
   Nu a formulat astfel intrucat insemna sa se autodenunte ca apartenenta!!! Normal ca bolsevicii europeni nu o pot lasa
   pe mana Justitiei pe care a calcat-o in piciore la ordinele lor, dar sesizarea Infractoarei la CEDO NU A URMAT CALEA
   EXCEPTIONALA CU CONCURSUL UNEI GREFIERE, CI CU ACELA AL AGENTEI PLASATE DE SECURITATE IN ACEST ORGANISM IN LOCUL D-LUI JUDECATOR BARSAN scos din joc exact de Infractoarea nationala Kövesi! O Macovei din CEDO!!!
   Nu-i asa ca matrasirea judecatorului Barsan seamana perfect cu a Procurorului General Nitu? Doua personalitati care nu au raspuns la comenzi in functiile lor inalte, au fost eliminate prin INSCENARI JUDICIARE pentru a fi inlocuite cu doi agenti care au facut mari servicii Cauzei, judecatoarea fosta agenta de…consumatie in SUA si Lazarica, asasinul de dosare prezidentiale!!! Adica exact ce va tot pisez aici de ani de zile si nu vreti a-mi da crezare, bolsevicii pot fi demascati prin repetabilitatea obsesiva a inscenarilor dupa acelasi tipic…

  • @Charlie: Super comentariu cu observatia ca Nitu era o scursura din Trupele de Securitate in 1989,dupa care si-a tras diploma de „revolutionar cu merite deosebite”!Si Securitatea a „ajutat’la Rivolutie nu numai Armata

  • „Istudor”, despre Nitu stiu doar ca e agentul retelei Del Ponte din agentura Securitatii basiste, de aceea multzam fain pentru specificari! Sincer sa fiu, paralela facuta intre Nitu si distinsul judecator Barsan ar fi aratat ca dracu daca faceam vreo referire la calitatea primului, respectiv aruncam o umbra asupra celui de-al doilea!!!
   Asta si pentru a nu da apa la moara prostacilor securisti de „dreapta”. Despre dosarul care l-a „fortat” pe securistul basist Nitu sa-si dea demisia nevinovat am amintit repetat, dand si explicatia, ticalosul ramas pe functie se demasca facand zid in jurul Infractoarei subalterne Kövesi, adica exact cum s-a procedat cu seful sau de retea Del Ponte care se demasca definitiv ca securist basisto-joha-nist daca ramanand in fruntea administrarii tarii O PROPUNEA DIN NOU IN 2016 PE INFRACTOAREA NATIONALA(VIITOR RUROPEANA?) KÖVESI!!! Rezolvarea a fost Lazarica-Pruna-Ciocolosh…
   Plus ca demisia chinezului turcit(vezi inscenarea de puci osmanlau care i-a deschis calea dictaturii noului sultan unde micul Mao, asa „cu piciorul in ghips” a pus umarul…teafar!) i-a asigurat lui Natziman „guvernul lui Tac-Su” in
   persoana alogenului mongoloid Ciocolosh!!!).
   Am rugamintea, daca nu ti-e prea greu,ca pe viitor sa pui cuvantul „revolutie” intre ghilimele, mai ales cand vorbesti
   de „certificate de revolutionari”, astia fiind ILEGALI BOLSEVICI(noii ilegalisti!!!).

  • Bey Istudore,nu stiu ce mermeleai tu prin ’89,dar nu veni acum cu vrajeli despre zilele evenimentelor de atunci inspirate de pe la Basescu,Iohannis si Statul lor Securist si Subteran care spurca tot prin Romania si in ziua de azi.Atunci Nitu nu avea cum sa fie mai mult decat soldat in termen si apara de teroristi cladirea Televiziunii si demonstrantii aflati in interior,iar trupele care aparau Televiziunea erau numai trupe de parasutisti.Pricepi Kiopsane,sau iti traduc?

 2. Solutia : Sa iesim repede,repede din U.E.-ul asta al globalistilor hulpavi !

  • Si unde dracu mergem? Hai…. put i ca , arată ne calea. Coper mic? Mic mic , coper, coper.

 3. Și atunci să nu te trezești că-i “blagoslovești” pe cei care zic că este un curent antieuropean nemotivat între români? Mâ uitam la prezența dlui. Augustin Lazăr aflat la Anul Judiciar CEDO, la monentul dialog cu ziariștii, ce virtuozități de mimică, ce elocveță în glisare. Formația de procuror ce știe că nu va fi contrazis în instanța, drept ce i-a fost confirmat și la acea întrunire, îi permitea atitudinea și siguranța nesimțitului ajuns talgerul cel greu al balanței dreptății. Avea în față un leptop cu câteva enunțuri scrise strucurate și citite din timp. Se ridica o problemă privea la leptop și debita un text. Cu noțiuni de drept coerente dar fără legatură cu probema ridicată. Deci și CEDO face parte din cartel! Deviza Europei cu mai multe viteze, mai multe feluri de dreptate și cu aceași masură juridică pentru unii democrație iar pentru alții abuz este: “una salus victis nullam sperare salutem”, sau pe româneste “cei din zona doua și să nu mai sperați nimic”.

  • Este evident ca Luluta, Zarzarica si el presidente sunt cozile de topor ale Europei in operatiunea de conducere a coloniei Romania! Drepturile cetatenilor nu conteaza, sunt un lux!

  • Dragi tovarăși, la lupta cea mare! Hai ca puteti! Va indeamna un tovarăș cu state si spate. Tovarășul Nistorescu. Proletari din toate țările, uniți va! Puteti! Banii vin de la ….?!? Incoruptibililor! Ptui pe voi si pe tara asta. Următorul articol va fi pt. IOHANIS, CIOLOS. Lipsește analiza pt dragnea. Oare de ce ?

 4. Daca institutiile statului ar fi conduse de oameni ca L C Kovesi , viata ar fi mai prospera si mai sigura in Romania ! Si n-ar mai fi atita discriminare intre ceatateni , atit de bogati unii si atit de saraci altii ! Si n-ar fi nevoie sa parasim U E si NATO , cum spune un nauc , pe acest forum ! p . s.—Sa ne intelegem – L C K nu este un inger – nu trebuia sa manince sorici si sa bea vin rosu cu Ghita , Dragnea , Maior …dar cind ia prins cu rata in gura , nu ia iertat ! Oricum , urmeaza sa fie eliberati toti infractori , desigur ” nevinovati ” si vor fi si despagubiti ! ” Civilii ” care mor in spitale , cu zile , nu vor fi despagubiti ! Sa vedem cita veselie va fi in Romania ?

 5. Am auzit-o si eu pe aceasta individa care s-a ingrasat din banii lui soros, debitand tampenii in respectiva emisiune. Fara urma de rusine.

 6. Comparatia dintre demiterea lui Kovesi si avizele in parlament privind inceperea urmaririi penale e fara sens. Kovesi a fost debarcata ADMINISTRATIV. Nici pana astazi Ministerul Justitiei nu a facut nici cel mai mic demers privind o eventuala trimitere in judecata privind presupusele abuzuri si ilegalitati. Ramane de vazut la CEDO daca demiterea s-a facut abuziv sau nu.
  In celalalt caz, parlamentarii „speciali” (ministri sau fosti ministri care sunt şi parlamentari) se apara in fata INCEPERII UNEI URMARIRI PENALE, situatie in care nu se mai afla nici un alt cetatean obisnuit al Romaniei. Cum ar fi ca membrii propriei tale familii sa decida daca tu poti fi urmarit pentru o infractiune…

  • Ca de obicei, esti pe aratura. A inceput campania
   de primavara, l-ai avut pe
   Lazarica instructor pentru
   obtinerea permisului de tractorist?

  • @ cib
   Nici o persoana din palatul Cotroceni (femeia ce serviciu, consilieri, nevasta presedintelui, presedintele) nu este imuna in fata unei acuzatii penale. Presedintele nu poate fi judecat cat este presedinte, dar ulterior poate fi inculpat, la fel ca orice alt cetatean.
   In schimb, parlamentarii „speciali” pentru care s-a votat in plen impotriva urmaririi penale SUNT IMUNI PE VIATA. Niciodata acea persoana nu va putea fi urmarita in acea speta. Nici dupa ce si-a terminat mandatul. NICIODATA.
   Intreaba la Parlament, sa te lamuresti.

  • Bai Andrei, nu-ti baga mana in foc sa scoti castanele altora, ca te parlesti amaratule. Vezi-ti de oile tale

 7. Toti comentatorii anti-CEDO dati dovada de multa ticalosie, probabil faceti parte din binomul noua-vechea Securitate si compania! CEDO apara drepturile omului din 1959, voi terfeliti din 1947 drepturile celor care nu gandesc exact ca voi! Acuzand CEDO de partinire si subiectivism va aratati adevarata fata de ipocriti care umblati cu dubla masura. A fost buna CEDO cand a condamnat Romania pentru conditiile din inchisori, prilej pentru PSD-ALDE sa isi scoata mai devreme din inchisori clientii la gramada cu violatorii si criminalii prin legea recursului compensantoriu, dar nu e buna CEDO cand considera ca lui Kovesi i s-a incalcat dreptul la aparare si la contestatie garantat si de Constitutia Romaniei si exercitat de zeci de ori de Dragnea si restul inculpatilor!!! Cu adevarat Romania e dezbinata, dar nu pro sau anti-PSD, ci este impartita intre poporul roman demn cu principii si valori universale si o populatie comunistoida „omul nou” fara principii, doar cu interese individuale, de familie sau de grup de multe ori grup infractional!

  • puteau totusi si cei de la CEDO sa mimeze o leaca obiectivitate.
   Invitarea – in completarea Kovesoaicei – si a lui Lazar seamana cu o emisiune de la Realitatea TV.
   Iar gafa cu intrebarea servita – la care Lazar a vea raspuns scris demonstreaza ca DA , si in lumea sorosista
   prostia bubuie aidoma cele din lumea oamenilor normali.

  • Bulache, in 1959 ce-i acum Uniunea Europeana era altceva. O uniune de interese economice. CEDO ca organism al UE va face intotdeauna ce ii cere UE si va sustine DOAR interesele acesteia. Sa compari ce era atunci cu ce este acum facatura ce-si zice UE denota ca ai mintisoara slaba, sau esti o scarba de lacheu (probabil mostenire genetica, pentru ca, dupa cum scrii prin perioada 1947 sau 1959 – datele tale de referinta – nici nu existai inca, ba, chiar nici in proiect inca nu erai. Lasa-ne cu ifosele tale de juna pipaita in chiloti intr-un tramvai aglomerat de prin anii ’50-’60. Si nu te mai da tu destept de pici in prima groapa din drum impartind populatia in „popor demn, cu principii si valori universale” si „populatie comunistoida”. Poate nu stii, dar prin anii ’50-’60 „populatia comunistoida” a construit cam ce vezi si azi in jurul tau, boule al baltii. Pune dracului mana pe carte si invata, nu repeta lozinci idioate, facute pentru imbecili care au cap ca sa nu le plua in gat.

  • Da, este posibil sa nu te
   te mai faci bine. Frumos
   poleita peroratia ta pro
   CEDO. N-as prea crede ca
   poporul roman este adversar
   al numitei institutii. Vor-bim de altceva, de faptul ca si aici se gasesc ceva „us-
   caturi” care se preteaza la
   jocuri de culise. Pentru
   orice om de buna-credinta a
   fost evidenta mascarada cu
   Lazar. Cum adica, procuro-
   rul ot Alba primeste o in-
   trebare,iar el raspunde ins-
   tant citind de pe nu stiu ce
   fituica? Mascarada si pros-
   tie cat cuprinde. Evident,
   fenomenul poate fi mai greu
   de perceput de catre cei care poarta cu obstinatie
   ochelari de cal.

  • Musiu, ce drept la aparare? CCR nu este instanta de judecata, ci instanta constitutionala! Acolo s-a judecat un conflict juridic de natura constitutionala, intre Presedinte si Guvern! Nu s-a judecat dosarul Koveshy, ca nu era un proces propriu zis!

  • Hai da-ma dreaq. Te pomenesti ca scrie in Carta Drepturilor Omului ca balena mov trebuie musai sa fie sefa la DNA si ca masura administrativa prin care impostoarea a fost demisa i-a incalcat dreptul fundamental de a fi faraoanca pe viata. Altfel, ti-ai ales bine nick-ul…la cati deraiati ca tine sunt n-avem cum sa ne facem bine ca neam.

  • @ nu ne facem bine

   I-ai enervat pe comentatorii Cotidianul, spui adevaruri care nu plac.
   Cand voteaza pentru un condamnat penal, cum sa mai crezi ca se vor face bine?

  • @mda: amaratii astia nu sunt nici macar votanti psd, sunt niste troli tiraspoleni bolsevico-stalinisti care se fac de ras pe forumuri in Romania, dintre ei @Omul care trece este cel mai rudimentar, m-am amuzat grozav citind cum povestete el cum maica-sii ii placea in anii 50-60 sa fie pipaita la chiloti de tovarasii cominternisti in carutele colhozurilor, ei prin stepa nu aveau tramvaie! Pentru trolii astia,saracii tinuti in bordeie si de tar si de tatucii lenin si stalin mutatul in cutiile de chibrituri construite pe vremea lui hrusciov a constituit un progres, pentru noi nascuti si crescuti in bijuteriile arhitectonice ale „Micului Paris” daramarea lor de catre comunisti si mutatul in cutiile de chibrituri a fost un regres, chestie de diferenta de civilizatie intre un popor european si unul se stepa asiatica!

 8. Sper ca o vor alege, chiar si numai pt a ne razbuna pe toti imbecilii care sunt azi la conducere. Noi cei numiti sistemul,statul paralel,tefelisti etc. Nu va sta bine aparand psdul d.Nistorescu.

 9. Cornel Nistorescu de la „Oda Americii” la DNA si CCR !
  Imediat dupa Evenimentele din 9/11 simpatia emotianala pentru poporul american a fost indubitabil sincera pe plan global.
  Cum orice minune nu tine mai mult de 3 zile aflam cu stupoare informatii despre „Inside job” care practic a redus credibilitatea establishmentului american sub cel al URSS inainte de colaps.
  La fel s-a intimplat si cu simpatia pentru romani si Revolutia din Dec.1989 cind, voia d.voastra ultimul pe lista, Ion Iliescu a redus totul la FSN = PCR. Cacialma cu coviltir de Oltenita !
  Astazi Cornel Nistorescu este „cainele de paza” al democratiei originale mioritice injurat din toate partile si imbatrinit prematur de frustrarile personale legate de neputinta unui popor oropsit de a produce barbati de stat autentici.
  Parlamentul oilor tembele produce pe banda rulanta legi si mai tembele pe care primii care le incalca cu nepasare crasa sint chiar legiuitorii si guvernantii. Justitia la romani este proverbiala iar tot acest taraboi cu protocoale secrete nu este decit virful de iceberg al unui stat esuat in care adevaratii criminali se lafaie cu aroganta in vazul poporenilor pauperizati totalmente. Cine mai citeste astazi opinii critice in ziare d-le Cornel Nistorescu ?!?

  • Ce editorial ai citit tu,
   preopinentule? A fost vorba
   despre Ilici Iliescu?Du-te-n baie, spala-te pe ochi, trage-ti vreo doua perechi de palme, bea o cafea zdra-
   vana si mai citeste o data articolul. Poate, de data asta,vei fi in cunostinta de
   cauza.

 10. Intrebare: Ca sa te adresezi la CEDO, nu trebuie mai întâi să parcurgi si să epuizezi toate etapele interne, adică cele din țara de origine si abia apoi sa vii sa ceri dreptate la Strasbourg ? PS: Nu stiu ca LCK sa fi apelat si sa fi primit vreun verdict în țară noastră!

  • Excelenta interventie! Cum adica, Kovesi se considera deasupra justitiei romane si apeleaza direct la CEDO? Dar nu va faceti probleme, Curtea nu ia in seama toate plangerile facute aiurea. Faptul ca documentul scremut de Luluta a fost inregistrat, nu conteaza. Mi-am adus aminte ca prin anii `90, un politician liberal, intors de pe meleaguri straine, se lauda ca a depus un memoriu la Consiliul Europei. Si ce mare bascalie? Orice cetatean poate depune o hartie la orice organism politic, sau juridic. I se da un numar de inregisreare si gata!

 11. Foarte bun articolul ..dovedeste ca logica in uniunea europeana este ceva abstract iar uniunea europeana este in realitate o gasca de indivizi care actioneaza in interesul propriu in devalizarea statelor exsovietice iar principiile lor sunt defapt o propaganda …iar obiectivul uniunii europene este unul doar financiar al unor grupuri ORGANIZATE obtinut prin abuz de functie si puterea celor numiți de ei…toate institutiile le apara interesele lor jalnice si meschine …oare daca ne educam totii copii dupa aceste principii unde ajunge umanitatea ???

  • Vad multi cunoscători si emițătoride opinii de valoare. Si unii care aduc ode comunismului si a faptului că aceasta tara a fost construită în cincinale. Fals. Dar , astia suntem. Condamnam pe altii, nu avem o înțelegere exactă a motivelor pentru care suntem aici. Suntem falși, duplicitari, fara scoala si ne invartim in jurul intereselor de grup si de moment. Fara viziune, nu știm ce e munca in echipa, nu recunoaștem valorile, copiii noștri pleaca peste hotare si reusesc, ai lor, sunt promovați. Nu au scoala, nu au înțelegere, dar sunt in varful piramidei. Nu v ati săturat?

  • #Tu si eu, complici suntem – Adicatelea vrei sa spui ca ce s-a construit in tara asta anterior lui decembrie 1989, da, in cincinale, este UN FALS!? Si faptul ca ce s-a construit se vede inca cu ochiul liber si fara sa fie nevoie de explicatii ideologice reprezinta „ode” aduse comunismului!? Cred ca esti un pic tembel, daca pot sa zic asa. De fapt, tu faci parte din aceeasi generatie cu „incurabilul”. Nu aveti gandire proprie, ci doar lozincile gaunoase care v-au fost varate in cap fara sa va prindeti. Sunteti exact prototipul de decerebrati de care are mare nevoie actuala U.E. ca sa-si poata face mendrele. Si, te rog sa ma crezi, fara scoala e generatia ta, noi, aia mai vechi am facut scoala ca lumea. Si, apropos, pentru ca ai clamat valorile, poti sa ne spui si noua cateva valori pe care nu le recunoastem in Romania? Iar lalaiala voastra de #rezistenti ca aia de care nu incapeti la ciolan „nu au scoala” si ‘nu au intelegere” las-o mai piano. Si, da, cred ca lumea s-a cam saturat de voi.

 12. Era de asteptat. Fratia hotiei, mafia lucreaza foarte bine. Aici sa nu aveti niciun dubiu.

 13. pe cuvantu meu da pionera c am fo vergila…si nishi gura nu mi miroasa..asa am primit ordin…ei mau facut…urva

 14. Am mai comentat si in alte locuri: sa nu ne mire cind cererea Lulutzei va fi admisa pe fond si va fi data o solutie conform solicitarii petentei! Si la CEDO sunt pile! Popularii europeni au puterea peste tot!

  • Ai dreptate, Iulia Motoc a fost infiltrata de securisto-mafiotul Basescu la CEDO in astfel de scopuri murdare, doar ca CEDO a confirmat azi pt. Q Magazine faptul ca plangerea cucuvelei nu a fost declarata ‘admisibila’, ci doar inregistrata! Adica securista Dogioiu a mintit iar.

 15. nistorescu, va fuge pamantul de sub picioare..nu mai sunt bani de la psd pentru lustragiii din presa: antena 3, rtv, evz, capital, doru buscu, cristoiu si altii ca tine si ca ei…au inceput sa curga declaratiile de la Tudose si prim-viceprimarul capitalei si va fug membrii…abandoneaza corabia rosie si voi, pensionarii Editat de presa, simtiti franghia in jurul gatului….

 16. si chiar dacă expiră mandatul prelungeşte-l că altul mai bun nu există! dar când l-ai pus de ce nu ai văzut că-i prost şi că viţelul tot mai bou se va face( citat Sadoveanu) şi de ce nu schimbi metoda de numire. deci în concluzie după ce îl condamni pe cel care l-a pus sau schimbi metoda de numire poţi să spui că”am fost un dobitoc”( citat Postelnicu). deci dacă vrei reformă atunci fă reformă ,” nu schimba doar cearceafurile la bordel”( citat din îţelepciunea populară.)i-a reorganizaţi justiţia nu judecătorii sau procurorii,( procurorul nu e magistrat) şi metoda de numire în alegere ca şi consilierii locali …..

 17. si chiar dacă expiră mandatul prelungeşte-l că altul mai bun nu există!… dar când l-ai pus de ce nu ai văzut că-i prost şi că viţelul tot mai bou se va face”( citat Sadoveanu) şi de ce nu schimbi metoda de numire. deci în concluzie după ce îl condamni pe cel care l-a pus sau schimbi metoda de numire poţi să spui că”am fost un dobitoc”( citat Postelnicu). deci dacă vrei reformă atunci fă reformă ,” nu schimba doar cearceafurile la bordel”( citat din înţelepciunea populară.)ia reorganizaţi justiţia nu judecătorii sau procurorii,( procurorul nu e magistrat) şi metoda de numire în alegere şi mandat limitat şi cu indicatori fixaţi şi asumaţi( nu pe viaţă şi e bine oricum o ieşi) ca şi consilierii locali …..

 18. In timpul asta golanii ciumei rosii isi dau la propriu cu sticlele de apa in cap prin primaria capitalei si recunosc public ca au mintit in fata justitiei „pentru partid”. Bineinteles ca dupa mintea lor lipsa de vina pentru ca ei depun marturii mincinoase si probe false sunt tot procurorii si Kovesi!

 19. ACEST ARTICOL ESTE FAKE NEWS ! Manipularea a fost demontata chiar de CEDO, care a dezvaluit ca actiunea lui Kovesi a fost doar inregistrata, nicidecum admisa in principiu: “Plangerea L.C. Kovesi impotriva Romaniei a fost depusa in decembrie 2018 si este in prezent in curs de examinare in fata Curtii”

 20. Sa intelegem ca, Zana de la Surprize,surprize europeana ,este Cucuveaua romaneasca ? Canta Cucuvelele la Strasbourg ?
  „cucuvelele,anunta ceva”!
  „De ce bat clopotele, Mitica ?De franghie!”!
  Sa aiba parte de „cucuvele”,de franghii,lanturi si zabrele,catuse ,cum a avut parte Ro subdezvoltata din cauza jafului, a tratarii ca tara din lumea a III-a,iar „cucuveaua” a pus umarul.
  S-a dus cu „protocoalele lipsei de aparare „la celelalte cucuvele surori si frati, sa cante in cor, eventual -prohodul legii si la Strasbourg, ca aici a respectat pana-n pod si prezumtia de nevinovatie si dreptul la aparare incalcate cu cizmele de stalinista !”invatamantul sorosit”,impanat cu miliarde,va da roade ? Vom trai si vom vedea

  • Omul care trece. Intr adevar,treci si nu rămîne nimic in urma ta. Un comunist si atât. Nimic valoros,bati din palme, evident un reflex dobândit si întreținut. S-a construit mult,temeinic, valoros. Este Edenul in aceasta parte de lume. Oare de ce au plecat 5 milioane? Sa fie din generația mea sau a ta , bătrînule? Norocul e, esti omul care trece si nu rămîne nimic. Sa treceți pensia sa va fie pe masura, sa se curețe tara de hoti si comunisti. Imi vreau partea de tara eliberată de cei ca voi(poate fi si boi), dar nu vreau sa cobor limbajul la nivelul discursului tau prăfuit. Unde iti sunt nepoții? Nu fi trist(a). UE ii primeste. Sa fi linistit! Ai grija de tensiune, diabet si articulatii. O plimbare in parc, înainte de nani, omul care trece… Ce ramane in urma?

 21. Aceasta imagine din fotografie, intrece toate limitele acestei doamne, la propriu si la figurat. Cu adevarat, o fotografie, spune cat o mie de cuvinte.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.