La pas prin Munții Ciucaș

Munții Ciucaș reprezintă pentru turiști o alternativă bună la Munții Bucegi, prin peisajele spectaculoase, dar și prin faptul că se ajunge foarte ușor de la București.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Un fapt interesant este ca in Alaska se gaseste un munte exact cu aceiasi pronuntie (mai mult sau mai putin:)) Chugach Mountains, cu un varf ceva mai mare, 3990m,fata de 1954m Ciucasul romanesc
    Cine stie cine a botezat muntii pe lumea asta si,mai ales, cand!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.