Legea bugetului, publicată în Monitorul Oficial

Legea bugetului de stat pe anul 2024 a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Tot vineri a fost publicat şi Decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul viitor.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024.

Anul viitor, bugetul României va fi axat pe investiţii în valoare de circa 7% din PIB, precum şi pe o creştere economică de 3,4%.

Deficitul bugetar este estimat la 5% din PIB.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. La asigurari sociale se mai da ceva la pensionari ? Cei de la Romania tv spuneau ca vor sa vada Legea in Monitorul si pe urma ne spun la televizor ! Daca se mai da ceva la Pensionari !

  2. Legea mugetului și a răcnetelor flămînde e publicată.. Deci ai hărtie igienică.. Deja uni au recunoscut că nu va fi respectată, sau va fi respectată parțial,… Deci la ce speri bre,.. Deșteaptă-te mă..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.