“Liderii PSD se autodetonează (…) violenţele din 10 august dirijate de…“

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan afirmă, după declaraţia lui Aurelian Bădulescu că a minţit în declaraţia de la parchet despre protestul din 10 august, că „liderii PSD se autodetonează“ şi că „violenţele din 10 august au fost dirijate direct de Dragnea“.

„Autodenunţul viceprimarului PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu, ne confirmă ceea ce noi spunem de 5 luni: PSD a instigat un viceprimar să mintă în declaraţii de martor în legătură cu violenţele de la protestele din 10 august; suntem tot mai aproape de dovezile care confirmă că Dragnea a orchestrat reprimarea protestelor, prin mâna Ministrului de Interne, Carmen Dan; avem o nouă confirmare că PSD-ALDE se comportă ca un grup infracţional organizat“, mai susţine Turcan.
Raluca Turcan menţionează că Bădulescu nu este primul care confirmă acest lucru. „Mai întâi a fost primarul general, Gabriela Firea, apoi prefectul de Bucureşti, Speranţa Cliseru, fostul premier, Mihai Tudose şi cine ştie câţi vor mai urma“, încheie Turcan.
Aurelian Bădulescu a declarat la Realitatea TV că a fost chemat, luni, la Parchet, după afirmaţiile conform cărora a minţit când a fost audiat în legătură violenţele de la protestul din 10 august 2018.
Solicitat să precizeze dacă a existat un ordin pentru intervenţia în forţă a jandarmilor în 10 august, Aurelian Bădulescu a spus: „Nu pot să confirm acest lucru în acest moment”.
Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a declarat, miercuri seara, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, că a minţit la Parchet atunci când a fost audiat în ancheta privind violenţele de la protestul diasporei din 10 august, declaraţia fiind făcută în contextul retragerii sprijinului politic de către PSD Bucureşti.
„Dom’le, după câte am făcut eu… Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit atunci când am declarat în faţa organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august şi am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid“, a afirmat Bădulescu.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

13 Comentarii

 1. Daca este adevarat ca a mintit pedeapsa trebuie sa fie exemplara. La fel si pentru cei care au organizat represiunea. Pedepsele trebuie marite pentru ca politicienii sa se gandeasca bine cand incalca legea. La viitoarele alegerii alde psd trebuie scos din randul partidelor parlamentare.

  • psd-alde ss iasa din randurile parlamentare???? de ce??? ca vreti voi??? vom vedea la alegeri. ce mi se pare curios este faptul ca turcan, tu si altii asemenea voua nu spuneti nimic de instigari. alea nu se pun???

  • #stan – Si cam cum crezi ca se va putea intampla asa ceva? Sa ramana in Parlament doar PN(D)L si USR? Cele mai iubitoare de neam partide din Europa.

  • I-auzi bre ! Atunci se vor bate securistii intre ei pentru ciolan ! Adicatelea vom avea opozitie in cadrul puterii,deci un fel de dictatura a democratiei ! Curat-murdar,coane Stane ! Pe cine o sa mai critici dta ?

 2. Daca a mintit prima oara, cine garanteaza ca nu minte in continuare, mai ales ca are interesul ca sa se razbune pentru ca si-a pierdut privilegiile?

 3. Cucoana e nebună! Mai ca nu începe sa si latre la propriu, sau sa chiraie pițigăiat ca tot Dragnea a stricat și apa din București și a devalizat Venezuela. Vai de liberali ce au ajuns! Anexe ale toapelor și toantelor securității pdl-iste. Canci voturi!

 4. Dupa ce mineriada din 10 august a trimis afara 7 romani pe miunt si a bagat teroare in romanii care au iesit in strada sa apere democratia in Romania iar institutiile statului s- au inpotmolit iar in dosare , aflam cu stupoare din gura lui Rares Bogdan ca fostul premier Tudose spunea in gura mare ca Dragnea a dat ordinul interventiei dure a jandarmilor asupra demonstrantilor pasnici , dar nimeni nu il asculta . Ba mai mult viceprimarele Bucurestiului isi schimba depozitiile privind cele petrecute in piata Victoriei in 10 august 2018, declarand ca a vazut un camion cu pietre bune de aruncat plastae in piata si ca huliganii, galeriile rapidiste , steliste si dinamoviste spunem noi , nu au fost indepartati din piata . Se pune intrebarea de ce aceste dezvaluiri dupa 5 luni timp in care Romania a pierdut imens fata de lumea civilizta . Va dati seama cum sunt priviti omologii romani de catre demnitarii europeni ? Tot ce spune Rares Bogdan in momentele astea sunt pentru strainii din UE care se afla in Romania, nu pentru romanii care sunt prea destepti pentru ineptiile de la Realitatea postul de casa al rusilor condus de tovarasul Gusa , noul guru din tara . Unde esti tu Caragiale sa il caracterizezi pe Rares .

 5. Cata obraznicie caracteristica comunistilor de 73 de ani . Dupa ce banda lui Dragnea a distrus tara in doi ani se vrea schimbarea piesei jucate pana acum. Cata asemanare intre scenariul vizitei premierului japonez cand tara a ramas fara premier si decapitarea armatei pentru ca seful NATO sa nu aiba cu cine discuta . Dar totul este in zadar . Ce trebuie sa se intample cu Europa se va intampla , dar cu Romania in noua constructie europeana.

 6. Nu va mai uitati in gura caprei cu nume de oaie! De ce a mintit atunci Badulescu si acum, dupa ce i-a fost retras sprijinul politic, vrea sa spuna adevarul?

 7. ce mai atata vorba, a fost demis din functiile de partid si atunci ca un bun crestin a descoperit ca trebuie sa se razbune si s-a spovedit, cerand sprijinul altora sa-i mai dea un ciolan de ros daca se caieste, iar PD-Lul lui Basescu coafat PNL prin sotia fostului consilier improspateaza atmostera cu parfumul primavaratic al primelor…fatari…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.