Lui Ciolacu nu-i ajunge

Premierul Marcel Ciolacu subliniază că măsurile de combatere a consumului de droguri anunţate de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, „sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente”.

„Este nevoie, în paralel cu testarea anti-drog în şcoli sau de confiscarea maşinii celui prins drogat la volan, şi de un efort masiv de destructurare a reţelelor de trafic cu droguri. Aştept de la Poliţie să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Prim-ministrul subliniază că Poliţia Română are o uriaşă datorie în faţa societăţii în această privinţă.

„Românii trebuie să vadă repede o schimbare profundă şi susţinută de atitudine din partea statului şi de rezultate concrete. Pentru că asta înseamnă sute şi mii de vieţi protejate în fiecare zi!”, a adăugat premierul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. Polițiștii de la circulație eliberează permise auto contra cost, inclusiv la analfabeți. Mai devreme sau mai târziu, va ieși la iveală cooperativa permiselor auto. Și nimeni nu va fi tras la răspundere. Noapte bună, popor cuminte!

  2. De prim ministru,dacă se aplică doleanțele tale vei rămâne fără miliție!…jumătate fac parte din filierele de traficanții de droguri și carne vie…

  3. Asa e ! Sa lupte mai eficient, zise el cu voce tare, dar…sa nu se uite de exceptii,complecta el in surdina.

  4. Nu cred că vedem rezultate ,poate că ai un gram de sinceritate Ciolacule dar adevărații Capi ai Mafiei (droguri,carne vie, păduri, deșeuri) se află chiar la conducerea poliției române, de aici trebuie început și din SRI care e total inutil României

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.