Magazinul care face ravagii printre retailerii consacrați

În ultima perioadă, un  supermarket deschis de nici un an, în Bragadiru, a reușit să-și câștige faima pe internet. Amplasat în apropiere de Kaufland, Lidl, dar și de Mega Image, centrul comecial vine cu prețuri competitive care le „fură” cumpărătorii concurenților de piață, scrie  bugetul.ro.

Briza Stores, lăudat pentru prețurile sale mici, se află pe Șoseaua Alexandria numărul 229, Bragadiru.

Este deschis de luni până vineri, în intervalul 09:00-21:00, dar și duminica, de la 09:00 la 22:00.

Iată câteva dintre produsele care au prețuri mai avantajoase

 • Șampon Head&Shoulders la 18,90, comparativ cu 36,99 lei, prețul la Kaufland;
 • Deodorant Dove go fresh cu miros de castraveți, 11,90 lei, care costă 19,49 la concurență;
 • Hârtie igienică Pufina, 8 role cu 3 straturi la 11,90 lei (19,99 lei în alte locuri);
 • Săpun Dove la 4,79 lei (7,25 lei la alți retaileri);
 • Degresant universal la 12,90 lei, 19,99 lei la alt supermarket;
 • Prosoape de bucătărie Pufina, două role cu 50 de bucăți, două straturi, la 3,90 lei (6,69 lei la alt comerciant);
 • Pastă de dinți Sensodyne, la 13,90, în condițiile în care îl alt supermarket, cu tot cu reducere, costă cel puțin 18,99 lei.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

5 Comentarii

 1. DECI SE POATE !
  DATI-VA-TI Seama CAT FURA din România LIFTEle Externe, LASATE sa NE FURE la Exterminare de către LIFTEle INTERNE, CARE primesc ParaNDaratul Cuvenit …
  TOT Raul acestui POPOR Martir a venit PRIN Boieimea ROMANA, CARE, ca să fie Lăstarilor de către LIFTEle EXTERNE sa STOARCA PE ROMANII Simpli I-A SRORS și Pentru Turci …
  E la Vla DRACULEA Țepeș și pana la 1948 ASA s-a JUCAT Tragedia Românească.
  AIA a DURAT CINCI Sute de Ani și S-A FURAT de către TOTITURCI
  .AUSTRIECI, RUSI o MARE AURIASA de Echivalent AUR …
  Ieșiți în NUMAI 34 DE ANI au FRAT MultmaiMult Echivalent AUR decât TOT_CE_AU_FURAT VECHILE LIFTE ALE DREACULUI!

 2. Am scris-o pe acest forum cu mult timp in urma: trebuie infiintate niste magazine si benzinarii, chiar de stat, dar bine controlate, care sa nu umfle preturile de 10x, cum fac in prezent toate. Aceste magazine ar tempera specula care se practica in Epoca de Aur Capitalista post ’89. O masura simpla, dar eficienta……[Rumburak]

 3. Eu unul sint curios cum miroase „deodorantul Dove go fresh cu miros de castraveți” ?! Bineinteles, inainte de o intilnire galanta, trebuie folosit neaparat impreuna cu pasta de dinti cu miros de usturoi si cu samponul (cap si corp) pe baza de varza (stricata, de preferinta) !

 4. Abia acum e concurenta in comerț, daca este realitate ce se scrie! Sa vedeți că, sunt 2 variante: ori acest magazin va ridica preturile la nivelul marilor comercianți, ori dispare de pe piata, sau, a doua varianta, incepe selecția stabilității comerțului marilor comercianti străini , pleacă sau preturile vor fi stabilite la nivelul său în funcție de cerințele lor pe teritoriul României! Sau, în ultima acțiune practicata: stau maximum 5 ani în Romania pentru profit gras și părăsesc teritoriul României, cam așa au procedat, legal, multe firme straineze dar nu înainte de a folosi șantajul prin schelălăiala o perioadă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.