„Măi, doamna ministru”: „S-ar putea ca 2024 să vă pice greu la lingurică”

Deputatul PSD Radu Cristescu reacționează, după ce ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a readus în discuție comasarea alegerilor.

„Bag seama că ne-am împărțit sarcinile în coaliție: noi cu reforma, liberalii cu alegerile. S-a trezit Alinuța după Untold – probabil cu ceva dureri de cap! – și vrea comasarea alegerilor în numele ”guvernării stabile” de care are nevoie țara. Noua zeiță Themis – ptiu, că era să să mă fure tastele! – se ocupă la Justiție de bătut țara-n lung și-n lat în medii expresive artistic, cu fotografi profesioniști după dînsa, de ai zice că se antrenează pentru vreun pictorial în Vogue, nu pentru muncă pe brînci la minister (Sper ca vălătucii din poză să nu fie prafuri de la colegul Cîțu). Și cînd nu dansează la festivaluri muzicale, slobozește idei.Măi, doamna ministru, voi ați ”comasat” la guvernare sărăcia românilor cu mizeria, disperarea cu amărăciunea, bugetul statului cu buzunarele proprii, pilele cu rubedeniile, inflația cu deficitul bugetar și tot așa. Nu v-ați săturat de atîtea comasări de ”succes”, sau a început să vă placă? Zic să lăsați alegerile și să puneți umărul la treabă, nu de alta, dar se aude că vi se comasează din greu și procentele din sondaje și s-ar putea ca 2024 să vă pice greu la lingurică..”, a scris deputatul PSD pe Facebook.

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat vineri, la Arad, că are speranţe că subiectul comasării alegerilor va fi repus pe tapet şi că preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, va putea „să reanalizeze”, alături de conducerea partidului, această soluţie.

„Este un moment în care cred că putem repune pe tapet această dezbatere, pentru că ceea ce se întâmplă în momentul acesta în societatea românească ne arată foarte limpede tuturor că va trebui să ne concentrăm şi anul acesta şi anul viitor pe reforme, pe investiţii, pe lucruri mult prea serioase ca să ne putem permite un blocaj la nivelul administraţiei centrale, un blocaj la nivelul instituţiilor din România. Nu ne permitem să avem un ritm mult mai slab al reformelor şi, de asemenea, cred eu, nu ne putem permite să avem o economie paralizată de un an efectiv blocat de atâtea alegeri. Gândiţi-vă că patru tipuri de alegeri vor avea loc la anul, începând cu luna aprilie, cu precampania, până la sfârşitul lunii decembrie totul în România va fi blocat”, a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Arad.

Ea a spus că este „optimistă” că şi premierul Marcel Ciolacu „va putea să reanalizeze, alături de conducerea PSD, această soluţie a comasării alegerilor”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

11 Comentarii

 1. Stați liniștiți la locurile voastre! S-au convins toți românii de oriunde s-ar afla că, „liberalii” sunt cei mai mari hoți și trădători de neam si țară !

 2. Ei, lasă că găsesc securiștii vreun subiect de referendum și iară pun botul focile și #-gii la aburelile celor de „driapta”!

 3. Fiecare cu salteluța lui…problema e alta,cum o împarte în coaliție?…bine ca sunt doar două partide!…dacă erau mai multe cum o dădea?…
  Simplu prin comasare!..

 4. Jocurile sunt facute demult , n-ai nici cu cine.Bugetarii si pensionarii au un cuvant greu de spus iar tableta e varianta B.Sau , pe romaneste:”mortul de la groapa nu se intoarce”

 5. Unde mai pui ca Salteluța Liberalilor s-a intors și Gheboasă de la balul drogatilor Untold…are o grămadă de idei neomarxiste pe placul lui Soros bineînțeles

 6. Raducu de la inaltimea mintii sale slefuite printre osenii analfabeti cugeta la acelasi nivel. A fost slugoiul lui Petrov pe care apoi l-a tradat. Este naravul arhicunoscut intalnit la o anumita categorie de indivizi. Chestia cu comasarea alegerilor este o propunere foarte buna in actuala situatie in care se afla Romania.

 7. Buna seara !
  Mai PSD rau de tot ai ajuns dacă va reprezinta radu cristescu! Dai peste el prin televiziuni. Valer Marian i-a făcut un cv real, adevărat.
  Dupa ce am citit ce a scris Valer Marian cred ca psd trebuia sa-l excluda din partid. Cu ce v-ați potcovit mai pesedestilor!
  Cine il baga in seamă pe acest induvid de cea mai proasta factura?
  Este o rusine prezența lui in numele
  Psd pe la televiziuni.RUSINE PSD !

 8. Sa va ferească Dumnezeu ca femeile, indiferent de orientarea lor politica, sa se alieze si sa va dea in judecată pentru defăimarea si discriminarea pe care o promovati pe acest website si pentru mizeriile pe care le aprobați pe forum.

  Nu mai zic de trolii propagandisti diversioniști care fura pseudonime de femei, postează mizerii si insulta, ca apoi sa înjure pe cei al căror pseudonim l-au furat.
  Merita raportat chiar la CEDO, dacă ăștia din justiția romană nu performeaza. Sa vedem cati penali sunt trimiși chiar de SRI si SIE. Pramatiile astea cred ca ele fac legea pana când cineva net superior lor intelectual si mai convingător le va arată unde le este locul.

 9. Pentru stabilitatea mafiei PSDnl și a securiștilor speciali eu zic sa nu mai organizam alegeri daca te uiți la sondajele in care sunt tot mai mici

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.