Marcel l-a supărat pe Nicu: „Un pic de smerenie nu strică”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a transmis, vineri, liderului social-democrat Marcel Ciolacu, care a susţinut că PSD a câştigat alegerile, că „ar trebui să aibă puţină smerenie” când vorbeşte despre alţii şi că atunci când ai un rezultat bun, trebuie „să ai mândria de a sta cu fruntea sus şi nu aceea să stai cu nasul pe sus”.

„Ştiţi cum este entuziasmul acesta, de uneori nu face bine şi, dacă ne uităm în istorie, el a avut uneori şi efect invers. Eu cred că atunci când ai un rezultat bun, trebuie să ai acea mândrie, mândria care să-ţi dea voie să stai cu fruntea sus, să priveşti înainte, nu acea mândrie prin care să stai cu nasul pe sus”, a afirmat liderul PNL, după şedinţa Consiliului Naţional al formaţiunii politice.

Totodată, el a subliniat că diferenţa de scor politic între cele două partide este de aproximativ cinci procente şi că PNL a câştigat, în aceste alegeri locale, câţiva primari în plus.

„Eu ştiu că diferenţa scorului politic între cele două partide este de aproximativ cinci procente. Atât timp cât Partidul Naţional Liberal are un scor de 30%, peste 30%, nu văd cum poate să fie un scor dezastruos. În plus, vreau să vă spun că PNL a intrat în aceste alegeri în perioada de campanie cu aproximativ 1.000 şi ceva de primari, sub 1.100. În momentul de faţă, avem 1.142 de primari confirmaţi de către Biroul Electoral Central, deci nu are cum să fie un astfel de rezultat şi eu cred că un pic de smerenie trebuie să existe atunci când vorbim despre alţii şi să avem o abordare cât se poate de echilibrată”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Pe de altă parte, el a admis că PNL a pierdut anumite consilii judeţene, însă a precizat că nu „se aplică” în aceste cazuri cdecizia internă din iarnă, prin care şefii de filiale clasaţi pe ultimele locuri ar fi trebuit să demisioneze.

„Decizia a fost legată de alegerile europarlamentare, nu putem să aplicăm ceea ce am decis în ianuarie anul acesta. Nu a fost o legătură între europarlamentare şi locale. Ca atare, decizia este oarecum neaplicabilă, dar nu asta contează. Ceea ce pot să vă spun este că într-adevăr am pierdut conducerea consiliului judeţean, dar dacă ne uităm la numărul de primării pe care le-a câştigat PNL în judeţele respective, este aproximativ egal, dacă nu chiar mai mare decât al partenerilor noştri”, a afirmat liderul liberal.

De asemenea, preşedintele PNL a menţionat că în perioada următoare va avea loc o analiză a conducerii centrale cu fiecare filială în parte.

„Noi, astăzi, am avut o discuţie cu fiecare lider de filială şi am convenit ca, în perioada următoare, să avem analiza cu fiecare filială la nivelul conducerii partidului şi, în funcţie de toate aceste elemente, detalii, să luăm decizii împreună”, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. Ciuca tata, smerenie trebuie sa ai tu pt ca azi erai ca Drula daca nu te cara PSD in spate.

 2. @ Generale Patton , ai dreptate , PSD-ul a salvat literalmente Romania . Toti oamenii sanatosi la cap stiu si recunosc ce s-a intimplat cu adevarat pe scena politica romaneasca in ultimii 4 ani .
  Insa pentru inalta Functie de Presedinte , peste 75 % este potrivit generalul CIUCA .
  Ciolacu nu prea e pregatit pentru asa ceva , pare depasit . Si cred ca are si ceva ” scheleti in dulap ” …

 3. Se închină și își mărturisește păcatele Ciuca in fața sfântului ursar sa ii ierte păcatele comuneeee! Doamne miluiește, doamne miluiește, doamne miluieeeesteeee! Amin!

 4. Din pacate pentru Romania, Ciolacu nu are valoare iar ciuca are alura mai degraba de caporal gras, nicidecum
  de „general”.

 5. Sa vedeti daca Marcel Ciolacu va ajunge la Cotroceni ,vom avea in fiecare zi momente vesele la televizor .Atunci sa vezi distractie pe capul nostru.Parerea mea este ca cei care il inping sa candideze pt. Cotroceni, vor sa rada de el si sa il puna intr-o situatie penibila.

 6. nea nici-o-lae.
  (soldatzelu are cur de plumb;
  a batut-o pa buinica-sa
  pt. 1 cana cu lapte de capra)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.