Mare onoare mare pentru Patriarhul Daniel

Consilierii generali ai Capitalei au luat o decizie în premieră în ceea ce îl privește pe Patriarhul Daniel. Capul Bisericii Ortodoxe Române va primi titlul de cetățean de onoare al Capitalei, potrivit unui proiect de hotărâre semnat de Gabriela Firea și aprobat joi de Consiliul General. Distincția va fi acordată „în semn de recunoștință pentru grija părintească de a începe lucrările de construire a Catedralei Mântuirii Neamului” și pentru „curajul de a construi și de a urma direcția istorică a Regelui Ferdinand”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

9 Comentarii

  • Eu vreau un raport al Curtii de Conturi pe tema cheltuielilor cu Catedrala. Se poate?

 1. Sa vedem daca Patriarhul Daniel are taria lui Iisus sa refuze desertaciunea !Ca zis-a Domnul: „Parintele Meu, daca nu este cu putinta sa treaca acest pahar, ca sa nu-l beau, faca-se voia Ta (Mt. 26,42)”Ca nu e impietate mai mare decat ca un Cap al Bisericii sa faca jocul ” aceastei gloata de slugi lingusitoare, ce nu inteleg deloc ce se petrece si cauta doar prilejul de a face placul stapanilor!”(Evanghelia dupa Marcu)si sa fie pus in linie cu:Grigore Lese,Mircea Sandu,Arsinel,etc

 2. cred ca s-ar bucura cetateanul daniel ciobotea sa-i dea o bijuterie de mare valoare sa o puna alturi de cele pe care la are !!! DESERTACIUNE A DESERTACIUNILOR !!!
  Domnul Isus Hristos sau apostolii nu aveau nici un fel de podoabe, oare nu stie acest adevar cetateanul daniel ciobotea seful bisericii ortodoxe romane!!! puteti sa-i aduceti la cunostiinta acest mare adevar !!!
  DESERTACIUNE A DESERTACIUNILOR !!!TOTUL ESTE DESERTACIUNE INCLUSIV PODOABELE cetateanului daniel ciobotea !!! DESERTACIUNE A DESERTACIUNILOR !!! DESERTACIUNE A DESERTACIUNILOR !!! totul este desertaciune !!chiar si preamarirea ca prea inalti si prea sfinti !!!

  • pentru Ciclop: Domnul Iisus Hristos (pentru tine am scris Iisus cu doi de II) nu avea nici calculator. Ma astept ca tu, un sectar care se crede ca este cu adevarat traitor in „duhul lui Isus” sa-i urmezi pilda si sa renunti la calculator. Desertaciunea desertaciunilor este si calculatorul. Nu-i asa ca o sa renunti la el? Sau poate tu vezi doar paiul din ochiul altuia…

 3. Băi Ciclop, păi şi tu tot deşertăciune eşti. Ce tot ridici atâta praful în deşert. Vezi că Dumnezeul lui Avraam, al lui Isaac şi al lui Iacov este Dumnezeul viilor şi nu al morților iar Domnul Hristos cheamă la Belşug, Ospăț şi la Nuntă nu la lipsuri şi pustietate şi înmormântare(lasă morții să-şi îngroape morții lor; Lazăre, ieşi afară). Ia şi te retrage şi tu în vreo pustietate că în situații de criză îi vine omului mintea la cap. Nu mai judeca în văzul lumii că faci păcate şi după aceea chiar dacă se iartă trebuie să le ispăşeşti.

 4. no ma asta arhimandritu i reda fecioria ..meritata acestei toamne care s sacrifica pantru vo ma bucuresteni grasi si nerecunoscatori..trebuia sa vina sanctitatea sa sa va aminteasca daindatoriri si da fimei…speshiali..ei mai mult au maiputan..daaa blonde ..neaparat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.