Mason Greenwood, OUT!

 Mason Greenwood, fotbalistul acuzat de viol și violență domestică de iubita sa anul trecut, a fost dat afară de la Manchester United. Reprezentanții echipei au declarat că au fost nevoiți să procedeze „cu sensibilitate și, de asemenea, să avem grijă să obținem probe care nu sunt de domeniul public, inclusiv de la cei care cunosc cazul. Pe baza probelor de care dispunem, am ajuns la concluzia că materialul publicat în mediul online nu oferă o imagine completă și că Mason nu a comis infracțiunea pentru care a fost acuzat inițial. Acestea fiind spuse, așa cum recunoaște public Mason astăzi, el a făcut greșeli pentru care își asumă responsabilitatea. Toți cei implicați, inclusiv Mason, suntem conștienți că ar fi greu ca el să-și repună cariera pe picioare la Manchester United. Astfel, am convenit că cel mai bine pentru el ar fi să-și continue cariera departe de ‘Old Trafford’ și acum vom colabora cu Mason pentru a găsi cea mai bună variantă”.

Acuzațiile au fost retrase în luna februarie, și, între timp, aceeași iubită care l-a acuzat de violență domestică și agresiune i-a dăruit lui Greenwwod un copil.

Acum, după ce Manchester United l-a dat afară pe cale amiabila pe Mason Greenwood, acesta a declarat “Vreau să încep prin a spune că înțeleg că oamenii mă vor judeca din cauza a ceea ce au văzut și auzit pe rețelele de socializare și știu că oamenii vor gândi cel mai rău. Învăț să-mi înțeleg responsabilitățile și să dau un exemplu bun ca fotbalist profesionist și mă concentrez pe marea responsabilitate de a fi tată, precum și un partener bun.
Decizia de astăzi a făcut parte dintr-un proces de colaborare dintre Manchester United, familia mea și mine. Cea mai bună decizie pentru noi toți este să-mi continui cariera fotbalistică departe de Old Trafford”.

 

Ce urmează pentru Mason Greenwood? O vreme s-a vehiculat că fostul atacant ar fi în atenția echipei antrenate de Steven Gerrard, Al-Ettifaq și că saudiții i-ar fi făcut o ofertă de 10 milioane de euro. Gerrard, însă, a negat informația cu o simplă fotografie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.