Messi poartă veșminte arabe

Messi poartă veșminte arabe. Considerat un adevărat ambasador al turismului din Arabia Saudită, starul argentinian Lionel Messi a fost filmat îmbrăcat în veșminte arabe. 

In ianuarie, Autoritatea Saudită de Turism (STA) a anunțat că brandul de turism al țării marca „Saudi Welcome To Arabia” și-a dezvăluit cea mai recentă campanie globală de marketing avandu-l pe Messi ca ambasador.
Campania cu numele „Mergi dincolo de unde gândești“ are ca ținte Europa, India și China și are rolul de a elimina concepțiile greșite despre această destinație.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Mda.. Mai trebuie să fluture steagul palestinian și devine erou mondial..De fapt este deja.

  2. Daca intri in troaca, trebuia sa grohai ca porcii……[Rumburak]

  3. Și, nu are voie sa se îmbrace în alb? Oauuuu! Mi-am amintit cum se cerea insistent de ciolănarii urlători la nivel global, sa nu mai existe culoarea alba nu conta că e pielea sau orice, trebuia să dispară! Sa înțelegem că a căzut cerință dispariției culorii alb din motive blocat sponsorizări mitingii?

  4. Mai disperat după bani ca piticul ăsta adulat de prostime rar am văzut. Un idol fals.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.