Metoda implantului de păr avansat 

Întru redobândirea încrederii în tine și pentru apariții ireproșabile în public, părul are o valoare inegalabilă. E adevărat că nu ne naștem toți cu o podoabă capilară bogată, mătăsoasă și strălucitoare.

 

Însă dacă se întâmplă la un moment dat să pierdem masiv păr, atât ca femei, cât și ca bărbat, putem face ceva sigur în privința asta. Un implant de păr avansat reprezintă o soluție excelentă în prezent pentru problema alopeciei.

 

Metoda implantului de păr avansat – la modă și în România printre vedete și oameni de rând

 

Și mai îmbucurător este faptul că acest lucru se poate face chiar în România, fără a mai trebui să plătești și transport, să-ți găsești cazare și să îți iei multe zile libere de la serviciu.

 

Un implant de par avansat, așa cum sugerează și numele, constă într-o tehnică specializată, modernă și cu rezultate mai mult decât satisfăcătoare prin care poți obține o restaurare capilară de succes. Multe persoane publice din țară, alături de persoane obișnuite, au apelat deja la această metodă care face minuni și furori. Un exemplu grăitor ar fi un creator de modă român cunoscut și popular publicului.

 

Acesta a încercat metoda de creștere și îndesire a părului, pentru a obține acum un volum și o textură bogate, care sunt vizibile cu ochiul liber. Iar rezultatul e cât se poate de natural, așadar numai cine trece prin asta și apropiații vor ghici că schimbarea a fost într-adevăr uriașă.

 

Informații bune de cunoscut despre implanturile avansate de păr

 

Te-ai săturat de chelie sau de începutul de chelie? De faptul că, dinspre tâmple, părul începe să se rărească și să nu mai dea semne că va mai crește înapoi? Există soluții, acum la îndemână, pentru toți cei care se confruntă cu așa probleme, femei sau bărbați. Problema părului rar sau a alopeciei există de la începutul timpurilor.

 

Odată cu înaintarea în vârstă sau din alte cauze care pot varia de la o persoană la alta, podoaba capilară se rărește, iar imaginea noastră are de suferit. Fie că remarcăm doar noi asta, fiind poate ceva superficial, fie că și cei din jur au de comentat pe această temă, dorim să facem ceva.

 

Implanturile de păr au existat de mai multă vreme, dar nu toate tehnicile de implant sunt la fel de reușite. Acum, însă, există implantul de păr avansat care constă în extracția și transplantarea manuală a unităților foliculare – F.U.E. În cazul în care dorești să testezi o asemenea procedură, vezi site-ul oficial.

 

Metoda specializată în cauză se referă la extragerea individuală a foliculilor de păr din zona donatoare care se întâmplă de obicei să fie spatele capului. Aceste unități foliculare sunt mai apoi implantate în zonele cu chelie ale pacientului prin intermediul unor instrumente microchirurgicale cu precizie fină. Tehnica FUE constă într-o procedură minim invazivă care nu lasă cicatrici vizibile și oferă rezultate satisfăcătoare pe termen lung. În urma unei astfel de intervenții, ai parte de nenumărate beneficii pe lângă imaginea restaurată și stima de sine redobândită.

 

E vorba de rezultate cât se poate de naturale, cicatrici invizibile, durere minimă, recuperare rapidă și ușoară, dar și potrivirea pentru mai multe tipuri de cădere a părului.

 

 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. – Taticule, dece au chelie?
    – Pentru ca muncesc mult cu capul.
    – A, atunci inteleg dece n-are mama mustati.

  2. Cin’ sa fie creatorul de mode, daca nu (editat) de Botezatu. Mai avem beneficiari pe Marutza manelistul de serviciu la protv, Edÿ asa-zisul selectioner zero-mpuscat de fotbal si alti cativa, pe care vi-i dezvaluim mai dupa cina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.