Mickey Neamțu, apostolachele lu’ Isus din Dorohoi

despre teologia de cacao verde și mikimaușii de carton creștinez ai întrelighenției mior-ițice 

Ooo, ce vestă ninunată ! Marele întrelektual, caracter și creștinez Mihai Neamțu tocma’ ne-a confirmat, public și pe baza profundăcioaselor lui studii teologice, că Romînia e Grădina Maicii Domnului : „ Sunt aici, în fața voastră, pentru a vă spune ceea ce Mântuitorul a spus-o imediat după înviere: români, nu vă temeți ! ,,. Deci, p’ecum bănuiau deja milioane de creștinezi romîneji, Isus din Nazaret n-a venit pe Pămînt pentru rătăciții evrei, ci pentru romînii verji, adevăratul popor al domnului zău. Aleluia, osana și duamne-ajută, bani de-o sută !

Dacă ați fost plecați umpic pe Pluto ( planeta, nu cîn’le walt-disneyc ), sau sînteț’ din Hănăsenii Noi ( și vă preocupă doar chestiile de tip green S, nu istoria recentă a ciurucurilor romîneze ) , atunci puteți afla că apostolachele Mihai Neamțu e băietanu’ ăla care a scos capul pe geamul veceului de campanie al lui Băsescu, alături de vextala recent penală Monica Macovei, ca să vextească turmei băsiste prea-minunata victorie contra necuratului anti-băsist. Iar acum, la fel ca securistul anti-creștin Saul din Tars, carele a văzut lumina cristică și a devenit apostolul Pavel, și fratello Mickey Mouse Neamțu, apostolul nulii, s-a lepădat de necuratul băsist, procurator al imperatorului americanez, și a primit lumina auriferă & gigel-simionică a patriotismului adevărat, ca argintul strecurat. Sau ca arginții, da’ cine sîntem noi, ca să judecăm acestea … ?

Nu vă mirați și nu fiți necredincioji : imediat după sărbătoarea celor 40 de sfinți și a celor 40 de pahare, arhanghelul Mickey Moise, trimisul lui Walt Disney printre noi, mi-a dat ( personal, direct și cu glas tunător ) această dumnedzăiască bună-vestire – Mișu Neamțu e proorocul Său, seu din Seul Sfînt al celor Trei Purceluși, înainte-mergătorul lui Sorinel Puștiu’ și dos-mergătorul lui Gigel Patriotul-Minciune Simion. P’ecum și cumătru cu minunea de la Machu Pishu, ca să nu mai zicem că e și văr de-al doilea cu Mănăstirea Neamț și cu cetatea omonimă.

Acu’, cum să vă zic io … ? Mike Uber Alles-bules nu e primul creștinoid de mucava din coorola de minciuni a lumii elitoase romîneze. Cei care se minunează de noul găinaț tricolor emis de răbinache Mișu Neamțu ar putea să-și amintească de felul în care Eugen Ionesco îl lua peste picior pe amicul Noica, la pachet cu rrromînizarea mioritică a eonilor și monăzilor, scriindu-i urzicător despre ,, sentimentul paraguayan al ființei ,,. Sau, mai încoace, vizavi de hîrmeneutica biblică a marelui eseist rugbistificator cunoscut drept Andrei Pleșu, mărturisitorii celebrului exe-geto-dac ar putea citi excelentul și calm-mordantul articol din 2013 al lui Horia Pătrașcu, articol în care mai tînărul intelectual îl face franjuri pe idolul eliților de sorginte noicisto-subțiristă, punînd pe două coloane grațioasele bătăi de cîmpuri ale lu’ metr’ Pleșu ( în cartea ,, Parabolele lui Isus ,, ) și citatele biblice aferente, bătăile cîmpoide fiind contrazise flagrant de citatele din evanghelii și de logica elementară. Așa că, sub reflectorul nemilos al lui Pătrașcu, parabolistica biblică a lui Pleșu s-a dovedit mai degrabă o antenă parabolică tuflită și orientată spre datul în gropi, oferind ecranelor mentale din clubul elitistoid doar cai verzi pe pereți, de proveniență marțian-marțipanică.

Car’va’s’zică, dacă alde ditamai guru Noica și Pleșu au datără cu oiștea rumînisto-biblică în gard, ce mai chichirez gîlceava dacă un șopîrlache de mîna a treia emite flatulațiuni cerebrale în Fîs major, pe o temă de Termodosnie Șpagatoveanul ? Domnul a dat, Mickey Șoarec Neamțu a flatulat, fie numele lui Gigel Simion lăudat. Că doar la un miting erectoral hauristic a emis teologul nulii vorba despre șezătoarea lui Isus cu plăieșii din Fălticeni.

Deci well, cum ar zice arhanghelul Mirel din Afumați : nu mai fiț’ domn’e envideioși pă valorili neamulu’. Și nu uitați : după Buna Vestire la Geamul Budei Băsiste a lu’ arhangheluțu’ Mihai Neamțu și a sfintei vextale Monica Macovei, or’ce obiecțiune contra vreunuia din oastea cerească ie dăcît satanistă și plătită dă okulta galactică, galactoreică și anti-rrrumînească. In Glod we trust !

În rest îi ghini, o plouat, s-o făcut și puricii teologi cît popușoii din ,, Povestea nulei ,,.

Sursa7iasi.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 25
Lucian Postu 160 Articole
Author

14 Comentarii

 1. poza asta e bestiala!!!

  lumina de la „mantuitoru” betiv basescu

  ha ha ha ha ha ha ha

 2. 🌈ect !
  Eu voteZ Partidul Comasat Român !
  PeCeRe = PeZeDe + PeNaLe = ❤
  Iar pe Iliciescu, pur si simplu îl ador ! Cum a făcut el curățenie în Piața Universității cu „minerii”…
  Și au plantat și panseluțe, măR🤮g
  ■)RumburaKK- PeZeDea TL & TM -RumburaKK(■

 3. BABACIUNII IMI PARE CA-I ZBURARA PROTEZELE DENTARE PE CAND STRIGA DIN TOTI BOJOCII’ AM INFRANT! BESESCU PRESEDINTE!’ , ORI POATE LE SCAPASE IN CHIUVETA PE CAND ERA INCA PE TRON IN SALA MICA,DIN SPATELE LOR, SI SUGEA DIN STICLOANTA CU VIZIKY??

 4. Ce e cu mizeria asta? Inteleg puncte de opinie diferite, dezbateri politice si contraziceri ideologice, teologice etc dar bășcălia asta de cel mai josnic nivel e pur si simplu repulsivă.

 5. imi placea nenea asta. este educat si vorbeste bine… insa, din pacate, sunt toti oamenii aceluiasi sistem de tradatori, care lucreaza impotriva noastra de 34 de ani. toti servesc stapanilor umbriti. ei vor doar resursele Tarii. atat.

 6. Voiam sa votez AUR insa m-am razgandit . Nu pot sa votez acest tradator globalist convertit la nationalism pentru CIOLAN

 7. Un inexplicabil pas inapoi facut de AUR prin apropierea de Neamtu.
  P.S. Autorul crede ca, prin stilul sau, este interesant. Se inseala…

 8. Ce caută (editat) petroviana Neamțu pe lista AUR la europarlamentare? Mai e unul Piperea care-i sufla vând în pupa lui Firea pentru capitala? Simioane ,observ că te sprijini pe (editat) ordinare!

 9. Exercițiu de școler obraznic și limitat, de extracție pesedistă. În plus, și-a înghițit r-ul din nume!

 10. A inceput ciolaniada si in presa. Ca e un articol de propaganda platit gras o dovedeste cenzura de pe forum. Am scris un comentariu cu alt nick si nu a aparut pentru ca am avut obiectii (fara jigniri, cum vad ca se publica la greu) la ce a mazgalit scribalaul de postu. Articolul e o caricatura de presa. Rusine administratorilor!

 11. o sa mai avem vreodata un cadidat asemenea lui Corneliu Coposu? Ion Ratiu…? vai de noi… dupa 1989 cu exceptiile amintite NU aveai cu cine vota…apoi am votat raul cel mai mic…nu mai votez. NICI UNA DIN ACESTE OTREPE TADATOARE NU MA REPREZINTA… la sfarsit de drum, regret ca nu am plecat din Romania. mare greseala. pacat de Tara. ca popor NU are. poporul a fost ALUNGAT, TRADAT, MURDARIT IN OCHII INTREGII LUMI. vai de noi. cu „voi”. fara de spirit. fara de credinta. spoiti toti care mai de care. cel mai trist este a va vedeti patrioti si mai sustineti ca aveti credinta. NU mah! voi sunteti religiosi ideologic si ipocrit. daca ati avea CREDINTA NU ATI FACE CE FACETI! cine isi spune „patriot” si nu iubeste poporul roman, este un dictator si atat! IUBIREA DE POPOR INSEAMNA LIBERTATE BHAI! ACCES LA EDUCATIE, LA MUNCA LIBERA, PENTRU CA FERICITI SI PROSPERI SA INTELEAGA LIBERTATEA! TREZESTE-TE GHEORGHE! TREZESTE-TE IOANE! ma uit la ei si macrucesc: unii cu avorturile, altii cu habotnicia, altii vor sa bage romanii la canal sa-i „pedepseasca”, altii cu pedeapsa cu moartea in timp ce INCHID OCHII LA FACILITAREA ADUCERII DROGURILOR TOXICE IN ROMANIA PENTRU CASTIGURILE SECURISTILOR! FIR-ATI AI GHEENEI DE NEMERNICI SI TICALOSI! CA NE-AM SATURAT MAH DE VOI!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.