Mircea Geoană îşi lansează cartea la Oradea

 Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, își va lansa vineri, 10 mai, la Oradea, volumul „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”. Evenimentul va avea loc la Sinagoga Neologă Sion, începând cu ora 17:00, scrie Bihon.ro

Paginile acestei cărți  (…) reprezintă sinteza reflecțiilor unui lider politic provenit dintr-o țară în care politica și politicienii reușesc tot mai puțin să le câștige încrederea și respectul cetățenilor. Sunt, în ultimă instanță, viziunea mea asupra unui nou contract social, menit să reconfigureze temeiurile vieții noastre publice”, arată în descrierea cărţii Mircea Geoană.

Jens Stolenberg, secretar general al NATO, spune despre volum că este o analiză politică a vremurilor noastre, realizată cu măiestrie: „Ca un om de stat experimentat și ca lider politic interesat de destinul și de bunăstarea țării sale, Mircea prezintă o viziune cutezătoare care ar inspira viitorul oricărui stat modern inovativ.“

Lansarea de carte de la Oradea este organizată de Asociația Proiectul România 2030, România Renaște! și Editura Litera. La finalul evenimentului, Mircea Geoană va susține o sesiune de autografe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

18 Comentarii

 1. l-am ascultat pe Hartmann aseara la Tuca. un om destept. dar, nu Domnule Tuca, eu nu o sa accept niciodata sa votez un fictator. desi unele principii enumerate au fost in rezonanta cu mine, tatuceala se vede de la o posta…iar prieteniile Domnului Hartmann sunt, pentru mine, de neinteles…cum sa fii tu Dumneata un om educat prieten cu un covrigar, care abia vorbeste…? cu o paiatza? sau cu infractorul nastase? prieteniile dumitale, arata cine esti…nenea este in spatele presedintilor, niciodata in lumina…

 2. In momentul actual Geoana este candidatul ideal pentru Cotroceni. Vorbim de aceste timpuri cand politica Romaniei este
  partial aceea a colhozului european si punctual aceea dictata de marele Licurici. Niste indivizi de doi lei ca Basescu si Iohanis nu avut nici o pregatire pentru a fi in stare sa negocieze cu stapanii in functie de interesele nationale ale tarii pe care au reprezentat-o. Altii cu pregatire (si oua) din alte tari au facut-o. Dar erau diplomati de meserie si nu potcovari ca ai nostri. Geona este romanul care se misca ca pestele in apa limpede atunci cand se afla intre cei ca el. Iar ultima functie pe care a indeplinit-o i-a adus plusul de notorietate personala care cantareste mult. Cam ce ar putea discuta niste ciobani ca Simion sau Ciolacu cu cei de afara???

 3. Daca iei lumina de la un povestitor (i)educat la nivelul unui fost viitor activist judetean de pe timpuri atunci ne-ai lamurit ce poti cugeta cu bibilica ta. Harthman si politica = baba si mitraliera

 4. Daca ar fi o tara normala, Romania ar trebui sa fie republica parlamentara iar presedintele ales de parlament sa aiba doar functia de cititor de „La multi ani!” de Ziua Nationala si alte paranghelii. In rest sa stea pe coada si sa nu-i puta picioarele.

 5. Corect este Gandurile unui roman SUB varful NATO, nicidecum LA varful NATO.

 6. uraaaa! avem un candidat ideal!

  sa-l udam la radacina sa creasca frumos…

 7. Hmmm.. Mă intreb in această bătălie, cina a invins și cine a cîștigat.. O fi chiar el cîștigătorul, și,.. cine perdantul,.. de s-o fi bătut palma pentru romaniam,.. e clar..perdantul..

 8. Dl. Geoana ai fost coleg cu mine la Liceul Sf. Sava Bucuresti, care minunatie de scoala romaneasca, ne-a format pe elevii sai, sa ajungem niste INVINGATORI, indiferent de regim politic sau Tara unde traim – la un moment dat. Ne-a mai educat si format acest Liceu Sf. Sava minunat, sa ne iubim Poporul roman, oriunde-ar trai el, si, sa ramanem atasati pe viata de Tara Romaneasca, asa cum este ea, frumoasa, desteapta, sanatoasa, crestina. Geoana „tocilarul” de la Sf. Sava sa fie Presedintele Romaniei !

 9. @ABCD
  Cum adica „poporul roman oriunde ar trai el”? Poporul in ansamblu nu poate trai decat in Romania. Se vede c-ai fost coleg cu …stanacu’!

 10. Comentarii aiuristice in sprijinul lui Geoana care ramane un prostanac sub varful/papucul stapanilor. Geoana este candidatul ideal la postul de guvernator al coloniei Romania. Tradatorii securoizi care nu au avut patrie niciodata ii sustin pe tradatorii lor, pe Geoana si pe Kovesi…culmea este ca doua actiuni de propaganda, cartea iluminatului Geoana si filmul iluminatilor 21 de rubini/pro-Kovesi pleaca toate din Bihor…ne iau de prosti!!!

 11. Inca o carte care va avea soarta celei iohaniste. Se va incerca vanzarea in librarii, apoi prin anticariate cu 1 leu si apoi va merge la topit.

 12. tuca nu stie inca sa citeasca!? De 30 ani se scuza ca e obosit, de aceea uneori prof. Stan il umileste cu cate o fraza de citit… Asa de inchipuit e acest habarnist care nu se cere out si e atat de obositor incat pt. a asculta un interlocutor valabil (de ce s-or duce la el?) opresc sonorul.

 13. Va fi o problema cu candidatul la presedintia Romaniei. Geoana e un rebut politic, sluga perfecta a strainilor, lipsit de personalitate. Ciuca este un munte de slanina cu creier de gaina, doctor in nimic. Ciolacu e un semianalfabet, cu smecherie de margine de sat. Cum va imaginati ca astia ar putea discuta cu alti sefi de stat? Cine se uita la ei? Asta au produs ” serviciile „, asta avem. In definitiv, dece e obligatoriu ca presedintele sa fie sef de partid? Nu poate fi sustinut un candidat cu studii adevarate, cu prestanta, roman, crestin si patriot? Mai avem asemenea oameni, dar nu sunt promovati. Dragnea l-a eliminat pe profesorul Alexandru Atanasiu. Nu putea tolera un intelectual deasupra lui. E bine ca a facut puscarie, chiar prea putina, iar acum si-a descoperit pasiunea vietii in bucatarie. Ar mai fi si profesorul Andrei Marga. Ganditi-va la un om care poate discuta de la egal la egal cu alti presedinti de tara.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.