„Miza războiului” dintre soții Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă  și-ar fi reclamat sotul la Protecția Copilului. Il acuza pe Silvetru Șoșoacă de violență și spune că acesta ar fi recurs la amenințări și chiar șantaj si ar fi abuzat-o emoțional pe fiica sa minoră, Thais.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

21 de Comentarii

 1. Bine-i face fraierului, daca a fost atat de nesabuit sa se cupleze cu aceasta orca. MaRog.
  [Eduardovici K K t KuMotZ ot CZernopartZovo, pasionat cititor de septari, asi, dame si valeti]

 2. Partidul SOS si cariera Dianei Sosoaca s-au prabusit zgomotos .

  ultimii sustinatori ii gasiti in clinicile psihiatrice zonale : Padureni , Sopoca , Balaceanca , Borsa si Socola .

 3. D-na Sosoaca este, iata, din nou o femeie libera. Milioane de barbati romani freamata de bucurie la gandul ca ar putea s-o treaca pragul pe distinsa doamna. Insa din pacate numai urmasii lui Nicu Vlad au vreo sansa…

 4. Razboiul n-are miza, niciunul nu intra in Parlament, n-au atatia votanti, de asta si circul si isteria, sa para vocal mai multi.

 5. Vai de mine! Inseamna ca eu am ramas pe afara. Ma duc sa ma internez de urgenta.
  Mai vedem ce o sa fie la alegeri, daca o sa mai fie…

 6. Catre toti trolii SECU…si catre SECU…
  ATI ESUAT….LUCRATURA VOASTRA CU INFILTRATUL silviu s-a terminat…
  Numele si-l alege fiecare cum vrea ….asa-i legea romaneasca…
  DECI, AUTOR DE ARTICOL….NUMELE NU ESTE O MIZA….

 7. Fă, Diana! Șoșoacă, ala care a prestat la tine si inca iti e sot, e mascul adevărat! După principiile lui Karanazov-tatăl, un bărbat nu e bărbat dacă nu poate avea „relatii” inclusiv cu o retardata, boccie simultan și nespalata. Tu nu ești chiar asa, ești spălată, săptămânal cel puțin. Dacă ii apreciezi oe ruși poate, poate de nenea Dostoievski ai auzit? A jucat si la Cazinourile din Rusia lu ‘ Țaru. Sin în Austria…

 8. Și în aceste condiții,care nu sunt cu nimic mai dramatice ,decât belfaria impostorului werner,sau cancerele PSD și PNL ,care au prăduit sistematic de 34de ani țară,sau scârbă usr , SOS rămâne o variantă ,la hoția comasări,pt da n-au fost la guvernare ,pe restul i-am văzut,un dezastru total

 9. Are nevoie Diana Șoșoacă de un consult medical sau si el si ea au nevoie de un bun medic psiholog/phihatru?
  Ce miza este asta pentru numele de Șoșoacă? Este un nume din arborescenta rroma/tiganeasca, deci despre ce vorbim?

 10. Ăștia fac circ și se discreditaza case că sa abata electoratul spre AUR.

 11. magraoni mancatias. Cu astia intrati printre primii in Schengen, dinnou.

 12. Don Sosoaca esti un incapabil, nu ai fost in stare sa ai grije de d-na Diana si ai nenorocit o tara intraga

 13. Astia doi parca ar fi doi homeleși dependenti de alcool. Trag o cearta, la betzie, sa aiba de unde sa se impace saptamana ailalta.

 14. @Bebe,

  Cand l-a infiltrat SECU pe Silviu langa Diana Macovei? Cand zeita voastra intrase in parlament pe listele AUR sau cand era nimeni in drum? Poate nu ai aflat, ca oi fi fost plecat in cosmos, dar astia doi sunt sot si sotie de vreo 7 de ani si mai au si doi copii impreuna. Ia spune, cand Macovei sustinea USR era cu SECU sau impotriva SECU? Voi astia, sosocarii, aveti serioase probleme de percepre a realitatii, de va lasati dusi de nas atat de usor de o mitomana!

 15. @genocid,

  „Don Sosoaca esti un incapabil, nu ai fost in stare sa ai grije de d-na Diana si ai nenorocit o tara intraga.”

  Daca ziceai ca a nenorocit intreaga lume, erai mai credibil!

  Ia de aici ce zicea Diana Macovei despre Silvestru, in urma cu doi ani:

  „Toate minciunile despre mine, injuriile, ducerea în derizoriu, afirmațiile cu privire la felul în care arăt acum, iar ușor soțul meu a lucrat cu mine și mi-a spus așa: <>. De câte ori citeam, mă lua în brațe, îmi lua fața între mâini și îmi spunea așa: <>” i-a explicat Diana Șoșoacă lui Mihai Ghiță, în emisiunea online „În oglindă”.

 16. Nu va asteptati la umanitate de la Diana Macovei! Este doar o masina de lupta si sfartecat si atat!

 17. @Prostia ingroapa Romania
  Iti raspund asa in lehamite si pentru ultima oara.
  Subiectul este inchis….Silviu este exclus din partid si dat in judecata…..O sa regrete si laptele care l-a supt la ma-sa…..
  Voi trolii SECU si SECU intretineti un subiect expirat….

 18. Mie cel mai mult îmi place când filmează duamna cu telefonul . Ce și de ce filmează nu se știe , cel mai probabil asta e nivelul ei. Din punctul ăsta de vedere aduce a pensionar care a descoperit Facebook-ul și crede ca a ajuns la izvorul înțelepciunii

 19. Recent si-a filmat tortul cu lumanari romane (nu de cele obisnuite ca la biserica) pe el.
  Pana nu-si ancoreaza si-o grenada sa arate cat de luptatoare e, nu se lasa.
  Tot inainte volk’s wagen is bitten sie-d! 😁

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.