MRU îi mulțumește lui Iohannis pentru nominalizare

Mihai Răzvan Ungureanu a depus marți seară jurământul de învestitură la conducerea Serviciului de Informații Externe, după ce numirea sa a fost votată favorabil în Parlament.

După depunerea jurământului, Ungureanu a ținut un discurs în plen, începând prin a-i mulțumi președintelui Klaus Iohannis pentru că l-a nominalizat, precum și perlamentarilor care l-au susținut, transmite b1TV.

„Vă mulțumesc pentru încrederea acordată astăzi prin vot. Doresc să mulțumesc din nou președintelui României, domnul Klaus Iohannis, pentru nominalizarea făcută. Este o misiune care mă onorează, pe care cred că am știința să o fac și pentru îndeplinirea căreia nu voi precupeți niciun efort”, a declarat MRU.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.