Muncitori răniți din cauza unei tablete telefonice

Patru muncitori care lucrau la reţeaua electrică a troleibuzelor în Mediaş au fost răniţi miercuri seara după ce un şofer care se uita pe o tabletă în timp ce conducea a intrat cu maşina în utilajul cu ajutorul căruia s-au urcat la înălţime cei patru bărbaţi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„Azi-noapte, în jurul orei 00,42, în urma unei apel prin SNUAU 112, poliţiştii Biroului Rutier Mediaş s-au deplasat pe strada Unirii din municipiul Mediaş, unde a fost sesizată producerea unui accident rutier. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii rutierii au constatat că şoferul unui autoturism, 44 de ani, din Harghita, având alte preocupări la volan, intra in coliziune cu un utilaj staţionat cu ajutorul căruia se efectuau lucrări la înălţime, la reţeaua electrica a troleibuzelor. Patru muncitori au fost răniţi, toţi bărbaţi, în vârstă de 21 de ani (Olt), 56 de ani (Bucureşti), 48 de ani (Constanţa) şi 60 de ani (Buzău). Poliţiştii Biroului Rutier Mediaş continuă cercetările”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Cei patru muncitori au avut mai multe contuzii şi traumatisme, potrivit celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă Sibiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Ce titlu cretin! Au fost răniți din cauza unui şofer idiot care în loc să se uite la drum se uita la tabletă!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.