N-o să ne încapă în buzunar. Anunț și despre salariul minim!

S-a deschis larg robinetul promisiunilor cu iz electoral. După ce a anunțat cum ar urma să crească pensiile, premierul Marcel Ciolacu a făcut o precizare și despre creșterea salariului minim.

Pensiile vor crește de două ori anul viitor! La 1 ianuarie cu 13.8% și la 1 septembrie prin aplicarea noii legi a pensiilor, care va elimina inechitățile.

Pensii egale, pentru muncă și contribuții egale. Acesta este principiul de bază pe care l-am stabilit astăzi în Coaliție pentru noua lege a pensiilor, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, într-un comentariu lăsat la propria postare, Ciolacu l-a informat pe un internaut: 

Cu siguranta vom continua sa crestem si salariul minim. Am promis ca la sfarsitul acestei guvernari, fiecare roman va castiga minim 500 de euro net, a notat Ciolacu la subsol.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

10 Comentarii

 1. Băsescu fi Plavanul erau mai mincinoși că ursarul, acumce competiție între ei, care e pe primul loc?

 2. Wow, 500 € dar numic despre valoarea coșului minim de consum pentru un trai decent. Despre pensii : doar să vezi poți să crezi.

 3. Poza arata clar cine e casapul țării și a compatrioților. El e bucătarul executant care taie și minte prin omisiune sau direct, la comanda primită.

 4. asia trebuie toti judecati pentru distrugerea economiei si genocid. greu de inteles, se pare, mai ales cand toti ticalosii din „magistratura” sunt sugacii bugetului. salarii astronomice si pensii nesimtite pentru „elite”, pentru ca o adunatura de talhari si criminali sa topaie pe romani! TREZITI-VA BHAI !

 5. Noua lege a pensiilor va avea exact rolul avut de vechea lege 127/2019, aia cu celebra majorare de 40%, votata, promulgata si sters la gura cu ea. Asta va fi soarta si a asteia de acum. Doar prosteala electorala. Daca voiau sa o introduca o faceau din ianuarie 2024. Aseara, la Ciutacu, Ciolacu din neatentie a scapat-o si a afirmat ca se stie exact suma necesara pentru eliminarea inechitatilor. Asta inseamna ca dosarele sunt lucrate, altfel nu avea cum sa stie, insa vor sa foloseasca legea doar ca morcov in fata magarului. Tot ce se hotaraste in beneficiul lor intra in vigoare aproape instantaneu, la prostime mai la anu’ spre deloc.

 6. De laa 1 ianuarie 2024 pana Măresc Pensiile la Sfântul Asteapta la 1 septembrie 2024 o sa Mănânc cate 1 Covrig pe zi cu Mac !

 7. covrigarul asta ne amageste ca vor vedea ciinii cu covrigi in coada daca mai sta el inca 2-3 luni. Mai bine ar gasi o gaura unde sa se acunda caci in 2-3 lunii o sa-l alerge poporul ca sa-l ia la intrebari pentru dezastrul creat de cind e la butoanele psd.

 8. Individul asta cu figura de ignat ,are impresia ca romanii il cred ce promite el ?

 9. haaaa
  pai cum sa mai incapa in buzunar?
  ia sa vezi ca ti-a marit Ciolacu salariul brut sa nu-ti scada salariul net(impozitat) si iti da aia 2000 lei de cate 1 leu!
  vezi ca te-ai pricopsit cu leuti??? cum era reclama aia cu „asa ca aduti si tu leutii” [manca-ti-as] …. 😀
  vezi ca e pe youtube cu Ciolacu cum scapa el leutii la interviu 😀

 10. O sa castigati 500Euro net toti, dar costul vietii o sa fie 600Euro net… stai linistit Pauliane, ca si aia de la PNL o sa se laude tot asa, o sa garantam ca o sa castigati 520Euro, USR-ul la fel, votati si o sa distrugem „coruptia” si o sa ne permitem sa va dam 540Euro… e o licitatie de minciuni la care rromanii pun botu’ de 30 de ani.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.