(VIDEO) Spectacolul de artificii din Noua Zeelandă

Noua Zeelandă a intrat în noul an la ora României 13.00. Revelionul a fost, ca de fiecare dată, marcat cu focuri de artificii.

Mii de oameni au întâmpinat noul an în Auckland, aşteptând focurile de artificii, care de data aceasta nu au fost la fel de spectaculoase ca în alţi ani.

Focurile de artificii de pe Sky Tower au durat aproximativ 5 minute, în care podul din Auckland a fost doar luminat în diverse culori.

Ultimele locuri de pe Pământ care vor trece în noul an sunt insulele americane Baker şi Howland, care nu sunt locuite.

Ultima insulă locuită care va trece în anul 2018 va fi Samoa Americană, pe 1 ianuarie, la 13.00, ora României.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Cu inceperea trecerii in noul an va doresc la toti românii din tara si de paste hotare Un An Nou Fericit cu sanatate si un calduros La Multi Ani!
    Equipei de la Cotidianul de asemenea si in special. Va doresc sanatate si mult succes in munca dumneavoastra sa puteti sa continuati sa ne tineti la curent cu mult profesionalisme ca si pina acum.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.