Nutriționistul Mihaela Bilic. „Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede”

Un aliment care ne este la îndemână tuturo ne poate ajuta în lupta cu kilogramele nedorite.

Nutriționistul Mihaela Bilic. „Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede”

Un aliment care ne este la îndemână tuturo ne poate ajuta în lupta cu kilogramele nedorite.

Un aliment care ne este la îndemână tuturor ne poate ajuta în lupta cu kilogramele nedorite. Este vorba despre brânza proaspătă, potrivit nutriționistului Mihaela Bilic. „Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!

Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (iaurt, lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire”,  a scris nutriționistul pe pagina sa de Facebook.
Conform Mihaelei Bilic, „studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte”.
„Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume- fără limită de cantitate- indiferent ce conținut de grăsime are sau care e brandul de la care provine”, conchide nutriționistul.
Distribuie articolul pe:

6 comentarii

  1. o bagatoare in seama fara nici o pregatire …noua generatie de medici pe facebook si instagram…
    cand aud de un medic „nutritionist” ca recomanda ZAHAR (in alt articol al ei)…e doar o varza murata dpdv profesional
    cat despre dieta cu branza proaspata ca sa slabesti :))) ma umfla rasul…o ditai gogomania…

  2. CA sa SLABESTI corect, trebuie sa O IEI INVERS:
    De CE te ingrashi?
    Cu Exceptia unor DeReglari HORMONALE, Majoritatea GRASANILOR (O spun far’de MitStock!) ajung Acolo din Mancat EXCESIV, NeNatural, GATIT pentru GUST NU pentru Hranire.
    De CE :
    – Pen’ca ASHA au obisnuit CORPUL, la Fel cam ca la Alcool, Consumul de Alcoole le provoaca PLACERE pe Moment, dupa … 🙂
    ASHA si cu MANCAREA …
    ESTE Ceva FALS, CHIAR si Mancarea „ca la Mama Acasa”.
    TOI cae se hranesc ASHA si mai aduc SI Argumente SCHIOAPE, ca sa NU zic TEMBELE cu Bunicii LOR care asha si pe Dincolo si pe Dincoace, UITA oportun sa spuna SI CUM arata si CUM se simt Bunicii ASHTIA Fabulosi, de POVESTI neMuritoare … 🙂
    Sau daca POT sta langa ei, intr-o Camera NeAerisita … 🙂
    Este normal sa se ingrase, Corpul este InTOXICat din Copilarie si ASHA functioneaza, da’ GRESHIT.

    CERETI Nutritionistilor sa va lamureasca.
    NU o vor face, pen’ca pierd Bani … 🙂
    Atunci, DOCUMENTATI-Va-ti SINGURI.

    OriCARE Individ UMAN ar trebuiesa SE IUBEASCA … 🙂

  3. Laptele nefiert (branza ca pe vremuri) are in el niste substante care distrug celulele mutante (canceroase). Sa incercat concentrarea acestei proteine pentru efecte marite! Deci in dieta umana laptele este de mii de ani (in toate civilizatiile)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.