O elevă premiată și-a înjunghiat pedagogul

Situație șocantă la Oradea. Un pedagog de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia” a fost înjunghiat în torace, luni dimineaţă, de o elevă de clasa a X-a cazată la internat, premiantă anul trecut.

Bărbatul înjunghiat în zona toracelui a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale. „Pacientul era conştient şi cooperant la momentul în care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe”, a declarat şeful UPU- SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Potrivit inspectorului şcolar general al judeţului Bihor, Horea Abrudan, incidentul nedorit s-a produs luni dimineaţă şi a fost sesizat Poliţiei Bihor în jurul orei 9,00 prin 112.

„Ce vă pot spune este că o elevă de clasa a X-a ar fi înjunghiat azi dimineaţă un pedagog de noapte. Am fost acolo, nu am avut cu cine vorbi, este şi era o anchetă de desfăşurare, cu reprezentanţi de la instituţiile statului, de la Procuratură, de la Poliţie şi am vorbit foarte puţin cu doamna directoare. Ea mi-a spus că este o elevă foarte bună la învăţătură, care a avut anul trecut cea mai mare medie din clasă, implicit bursieră, care nu a avut probleme de comportament, nu a lipsit mult de la şcoală, un copil normal”, a declarat, pentru AGERPRES, şeful IŞJ, Horea Abrudan.

Directoarea Colegiului Tehnic ”Traian Vuia”, Alina Coste, a declarat pentru mass-media locală că totul ar fi pornit de la faptul că eleva a fost surprinsă în cameră cu un băiat.

Pe la mijlocul lunii octombrie, Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Oradea anunța că angajează, printre altele, un pedagog pentru Campus Oradea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

14 Comentarii

 1. Din moment ce era premiata, avea tot dreptul sa se babardeasca cu iubitul in camin. Ce l-a gasit pe pedagog s-o deranjeze? Ce mare lucru ca a infipt cutitul in profesor? Si mai luptati contra violentelor impotriva femeilor..

 2. Noi culmi de progres progresesist si civilizati tara ca afara-n din UK atinse de „Romania Educat” sub auspiciile profesorului renume mondial emeritul Klauss GuWerner Iohannis la scoala cu vesta anti-injunghiere.

 3. Cine stie, poate ca pedagogul nu era chiar cumintenia pamantului.
  Reactia premiantei este oricum o prostie adolescentina.
  Poate ca pedagogul, angajat recent, o fi vrut sa-l bata pe intrusul din camera fetei. Nu se cunosc amanunte, dar doar nu din senin a reactionat fata asa.
  Poate pedagogul i-o fi zis, cu baiatul esti dispusa, dar cu mine nu vrei…
  Trebuie vazute bine toate circumstantele.

  Fondul problemei ramane influentarea tinerilor prin filme si jocuri video, sponsorii carora nu sunt dezvaluiti niciodata.
  Deschideti ProTV seara la orice film, si spuneti ce ar trebui sa inteleaga un tanar din exploziile si sangele pe pereti din minunatele productii de spalat pe creier.
  Lucrurile nu vin chiar aa din senin.

 4. adevarul va iesi la iveala…nu cred ca pedagogul este imaculat. ceva s-a intamplat mai departe de atat… vad ceva cu „superba” actiune de #spalare a creierilor la acel colegiu soroshist, inchinat ideologiei „climei”…copii spalati pe creieri, profesori si indrumatori asisderea…drogangeala, ceva?

 5. Pai asa.i când trăiești intr.un sistem bolnav,tinerii reacționeza in consecință,nu sânt ca părinții lor comuniști,spălați pe creieri umili servili,pupători de clanțe,corupți și aliniați,trebuie de văzut ce relatie avea profesorul cu ea.Daca era vreun golan interlăb care o ducea la produs nu se mai sesiza nimeni,era o curva care vrea sex și o mai punea la 90’si polițaiul.Societate de sălbatici,medievali.

 6. Nu mai ganditi in clisee si faceti presupuneri fara sa aveti mai multe informatii :
  „Din primele informații, incidentul s-a produs în urma unui conflict spontan, chiar în biroul uneia dintre directoarele adjuncte ale şcolii, unde adolescenta, care este din Olcea, ar fi fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament.

  Sursele BIHOREANULUI spun că eleva în vârstă de 16 ani a intrat în birou cu cuțitul ascuns în bluză, iar la un moment dat a atacat, de față cu mama ei și cu directoarea școlii. „

 7. Mai vreți mă politically incorrect? Suntem gata! Ne-au distrus ca neam, ca țară! Rromania, țară fără viitor!

 8. O fi fost premiata la aruncarea cutitului la tzinta.
  ,,Nu a lipsit mult de la scoala”. Eu par eczamplu an avut in tot liceul o sigura absenta nemotivata: profesorul de serviciu la intrarea in liceu, m-a intors din cauza ca aveam un nasture lipsa la vestonul uniformei. M-am intors acasa si mi l-a cusut bunica-mea. Din cauza asta am fost singurul elev din clasa care a avut cele mai multe absente pana la terminarea liceului: UNA……[Rumburak]

 9. Ups! Apar noi amanunte dar din ALTE SURSE, tentativa de omor avea substrat se.cs.al. Pai dati stirea COMPLETĂ si CORECTĂ!

 10. De ce penele noastre e nevoie de ” pedagogi” barbati pt elevele aflate la o vârstă…sensibilă? Si nu de DOAMNE pedagog??Nu piate fi o premeditare pt.
  facilitarea unor relatii incorecte si abuzuri?? Cine a decis asa ceva si de ce nu se înlătură sau măcar monitorizează dubiosenia?

 11. MANELAREALA tragicomica TOTALĂ: parintii cate nu isi îndrumă / educa odraslele, împricinatii (AMBII) minori care fac s3x unde nu e voie, în așa fel încât sa ii știe tot cartierul si toată țara , pedagogul si profesorii care nu pot gestiona o situatie delicată, ba mai mult o imping până la tentativa de omor in public.Si asta nu la mitici, ci la ardelenii…civilizati.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.