Octavian Jurma: „Noutatea din comunicatul DNA” vizându-i pe Cîțu și Voiculescu

Octavian Jurma, unul dintre medicii care au susținut intens vaccinarea anti-Covid în România, compară achiziția de vaccinuri cu cea de armament, spunând că dosarul DNA prin care s-a cerut aviz pentru urmărirea penală a lui Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și a Oanei Mihăil e devastator pentru vaccinarea din România.

Jurma vede și o noutate în comunicatul DNA.

Noutatea, spune el, „este că guvernul României a subestimat deliberat populația eligibilă pentru vaccinare care în mod logic trebuia să fie cel puțin egală cu decât populația cu drept de vot din România (peste 18 ani)”.

„Da, cazul e banal pentru că nu „s-a furat 1 miliard de euro”, având în vedere că primim vaccinuri de 1 miliard în schimbul banilor și avem nevoie de vaccinuri. Dacă acesta este un criteriu pentru furt, atunci și guvernul actual fură miliarde când comandă tancuri, avioane și muniție de zeci de miliarde de euro de care nu avem nevoie pentru că nu suntem în război.
De fapt, dacă aplicăm logica de siguranță națională pe baza căreia se cheltuie anual miliarde pentru echipamente și muniție de care nu avem nevoie, atunci achiziția vaccinurilor este perfect justificată de starea de urgență, chiar dacă nu s-ar fi folosit nici măcar o singură doză.
Este motivul pentru care Pentagonul are un stoc de 200 de milioane de doze de vaccin antivariolic pe care speră să nu-l folosească niciodată și logica pentru care și actualul Ministru al Sănătății a achiziționat milioane de doze de iodură de potasiu de care nu avem nevoie și pe care sperăm să nu le folosim niciodată.
E clar că vaccinarea a primit acum lovitura de grație în România și asta o să ne coste multe vieți pierdute în rândul celor vulnerabili și copiilor, dar și eu consider că este important ca justiția să fie să pedepsească abuzul acolo unde apare, fără a ține cont de consecințele politice și sociale ale aplicării legii. Tot ce sper este ca justiția să meargă pănă la capăt cu această investigație”, remarcă Jurma într-o postarea pe pagina sa de Facebook.
El subliniază totodată un „aspect mai degrabă în favoarea celor acuzați”.
„Noutatea din comunicatul DNA este că guvernul României a subestimat deliberat populația eligibilă pentru vaccinare care în mod logic trebuia să fie cel puțin egală cu decât populația cu drept de vot din România (peste 18 ani).
Acest lucru sugerează că autoritățile de la acea vreme au încercat să cumpere mai puțin vaccin decât ar fi fost alocat pe acest criteriu de UE și deci să scadă povara asumată de România în raport cu alte state. Acest aspect este mai degrabă în favoarea celor acuzați, pentru că dacă ar fi urmărit să cumpere o cantitate mult mai mare de vaccin decât cea necesară, ar fi putut cu ușurință să comunice populația eligibilă reală, care este de peste 15 milioane.
În acest context, este important de precizat că:
1. Din cele 37 milioane de doze contractate pentru 2021, doar 8 milioane mai erau disponibile in Romania la inceputul anului 2022.
2. Din cele 50 de milioane de doze contractate pentru 2022-2023 aproape 6,5 milioane de doze au fost vândute de România la inceputul anului 2022
3. Necesarul minim pentru a vaccina cu 1 booster pe an 70% din populație (media europeană) era de minim 30 de milioane de doze. Chiar și în acest caz (perfect plauzibil în vara anului 2021) rata estimată de utilizare a vaccinului este de 70%!
Așadar, DNA confirmă indirect că:
1. Dacă ne-am fi atins țintele rezonabile de a vaccina 70% din populația eligibilă am fi utilizat 70% din vaccinul comandat.
Problema nu este excesul de vaccin ci deficitul de vaccinare
2. Dacă aceste doze au fost comandate cu sau fără abuz în serviciu este irelevant pentru necesitatea vaccinării. Dacă niște oameni au luat mită sau au abuzat de putere pentru a impune un contract defavorabil, să plătească pentru asta. Însă de ce să fie pedepsită populația refuzându-i accesul la un vaccin esențial în pandemie (pandemia nu s-a terminat), dacă este necesar acum și avem oricum obligația să îl achităm?
Sper așadar ca DNA să se întrebe nu doar de ce au fost comandate 50 de milioane de doze de vaccin pentru a acoperi necesarul pe următorii 2 ani ci și de ce:
1. administrarea acestor doze este descurajată activ de Ministerul Sănătății
și
2. de ce nu sunt aduse în țară și folosite pentru protecția populației dozele booster actualizat XBB dacă tot au fost cumpărate.
Cu alte cuvinte să ne informeze tot public de ce guvernul PSD-PNL-Iohannis preferă să arunce la gunoi vaccinuri de 1 miliard de Euro cu beneficiul că pot acuza opoziția de furt si abuz, decât să vaccineze chiar și numai câteva milioane de români anual cu beneficiul că salvează mii de români de la suferință și moarte.
Pentru că una este reaua credință care îmbogățește ilicit niște oameni și alta este reaua credință care ucide oameni pentru beneficii politice”, a conchis Octavian Jurma.
Redăm în continuare și comunicatul DNA care-i vizează pe Cîțu, Voiculescu și Mihăilă

În conformitate cu prevederile constituționale și legale, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție referatul cauzei, în vederea sesizării Președintelui României și Senatului României pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale față de trei persoane, cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de abuz în serviciu, cu consecințe deosebit de grave, forma participației penale fiind autoratul și, respectiv complicitatea.

Solicitarea Direcției Naționale Anticorupție referitoare la efectuarea urmăririi penale față de persoanele respective are în vedere împrejurarea că, în acest moment, există probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:
La data de 17 iunie 2020, Comisia Europeană a lansat Strategia europeană privind accelerarea dezvoltării, fabricării și distribuției vaccinurilor împotriva COVID-19 prin care propunea o abordare centralizată pentru achiziția unor opțiuni viabile de vaccinuri și care a presupus negocierea de către Comisia Europeană a unor acorduri de achiziție anticipată cu producătorii de vaccinuri în numele statelor membre.
Vaccinurile urmau să fie distribuite statelor membre UE în funcție de numărul populației, iar decizia cu privire la vaccinarea prioritară a anumitor categorii de populație revenea statelor membre.
De precizat este faptul că statele membre aveau posibilitatea să utilizeze, într-un termen de 5 zile de la notificare, o clauză de „opt-out”, astfel că nu erau obligate să suporte niciun fel de contribuție pentru vaccinurile pe care decideau să nu le solicite.

În prezenta cauză, în contextul menționat mai sus, sunt cercetate aspecte legate de modalitatea în care, în perioada ianuarie – mai 2021, persoane din Guvernul României, cu încălcarea dispozițiilor legale și în lipsa oricăror documente/analize care să ateste necesitatea achiziției, ar fi contractat un număr mult mai mare de doze de vaccin (Pfizer ¬și Moderna), în condițiile în care numărul persoanelor eligibile pentru vaccinare comunicat de statul român Comisiei Europene era de 10,7 milioane.
Concret, deși dozele de vaccin contractate anterior datei de 01 ianuarie 2021 (37.588.366 doze) ar fi fost suficiente pentru vaccinarea unui număr de peste 23 milioane persoane, două dintre cele trei persoane față de care se solicită formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale, beneficiind de ajutorul celei de a treia, ar fi tranzacționat și ordonanțat la plată achiziția în plus a cantității de 52.805.690 doze de vaccin, în valoare totală de 1.005.498.687 euro, la care se adaugă TVA, sumă care constituie un prejudiciu adus bugetului statului.

La solicitările transmise au fost atașate referatul întocmit de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, precum și dosarul de urmărire penală, în copie, compus din 27 de volume.
Prezentele demersuri în vederea efectuării urmăririi penale intră sub incidența prevederilor art. 2941 și art. 305 alin. (4) din C.pr.pen., cu referire la procedura reglementată în Legea nr. 115/1999, republicată, privind responsabilitatea ministerială.

Persoanele față de care s-a solicitat sesizarea Președintelui României și Senatului României pentru formularea cererilor de efectuare a urmăririi penale beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

52 de Comentarii

 1. Asa e! Tarii cat mai mult vakseen!
  Slava martirilor Catu, Votculescu si Mihaila!

 2. Devastator era si atunci cand acest jurma facea propaganda pentru asa zisa vaccinare, bagand spaima in oameni….asa ca la inchisoare si cu jurma….

 3. Du-te ba si gaseste-ti alti prosti la care sa le indrugi cele de mai sus.Te-a platit USRul lui drula,voiculescu, barna,pesedeaua lui rafila cu caractere mici, sa le albesti lichelele? Voi astia din medicina sunteti o alta pacoste la buget, o gasca de nesatui, voi si popii, tot timpul cu mana intinsa si ochiul dupa cerseala si de la bogat si de la sarac din tata-n fiu. Ii numeri pe degete pe cei care sunt intr-adevar medici.La voi e ca-n ciocoii vechi si noi ai lui Nicolae Filimon_:”ce naste din pisica soareci mananca”.Daca a fost mamuca sau tatucu doctor, hopa, trebuie sa fie si pupila la fel. Vrei exemple? Cauta-le prin toate spitalele din Romanika si o sa vezi ca am dreptate.Nu bat campii precum o faci in acest articol.S-a umplut tara de catena si doctor max.Nu mai poti face pipi de farmacii si biserici, care mai de care vanzatoare de stifturi si propagande autohtone.Mereu nesatui, lipsiti de caractere! Baiatul meu imi spune:”ba astia nu sunt medici,sunt lautari.Te tin la logoree, la cant mai pe inteles, 15 minute cu vrute si nevrute si ti-a luat suta de euro. De vindecat,la anul si la multi ani,de regula te vindeca popa nu ei!” E purul adevar grait de toti cetatenii acestei tari cand le pomenesti de medici sau popi.Ai ajuns la spital trebuie sa iti prepari inainte sicriul. De ce se cara astia, care mai de care, – cei cu bani,cine nu are la cimitir- pe la turci,austrieci,italieni,etc pentru ca e buna medicina de la romanika?

 4. Vuvuzeaua asta slugarnica a fost printre cei care au inebunit o tara intreaga, inclusiv pe Johanis cu guvernele lui. Astia sunt mai vinovati decat guvernantii.

 5. Hotarat lucru ,Cotidianului nu ii lipseste perseverenta in a ne reaminti de acest personaj toxic ,denumit medic,nu cumva sa-l uitam.Asteptam cu nerabdare pe Vasi,Beatrice,Virgil si pe ala cu lumanarile ,Oancea parca ii zicea.

 6. Foarte corect ßi argumentat ce afirmă domnul doctor Jurma. Acțiune DNA în spiritul perioadei de glorie și groază Kövesi și modul cum este percepută la toate nivelele societății românești de la guvernanți, diversioniștii din media, acoperiții din Servicii, la gură cască cu comentarii dovedește la ce nivel de descompunere și derută a ajuns statul român și populația prin ultimii doi președinți T. Băsescu, K. W. iohannis, SRI Justiție și politicieni.

 7. Acest ipochimen propagandist covidist și vaccinist ar trebui sa se închidă intr-o cripta și sa scoată capul doar pentru a fi hrănit o data pe zi. Dar cum autorii sau propagandistii mortilor Subite nu au morală, simtul responsabilității, caracter și rușine fac ce fac și iasa în fata. Eu zic ca și autorii morali ai genocidului, închisorilor, fricii, deznădejdii, terfelirii respectului fata de morți, ai narativului oficial, a distrugerii viitorului tinerei generații prin privarea de școală, a umilirii vârstnicilor, a distrugerii economiei trebuie trimisi în judecata și condamnați la închisoare pe viata. Sa traiasca alături de covidul inexistent și sa fie injectați din 3 în 3 luni cu vaccinul anticovid.
  PS. Trimiterea celor trei în judecata e doar un foc de paie. Cu el nu poți parli nici un porc de Crăciun darămite ceata porcilor care s-au îngrășat peste măsură în plandemie și acum guita pentru propria lor durere.
  PS. Parca USR-isti erau cu lozinca ” Corupția ucide” și cu ieșirea din politica sau excluderea din partid a celor suspectați de asemenea acte. Din câte se pare lozinca nu e valabila și pentru ei. Barna e primul pe o lista, iar pentru hotul de diploma universitara aparatul de propaganda progresist funcționează la turație maxima. Urate ființe și lipsite de caracter mai sunt și acesti indivizi care ” Salvează Romania” cu imbecilitatea, parsibismul, manipularea și lipsa lor totala de profesionalism.

 8. Bestile astea uita ca decedatii au fost inmormintati in sac de plastic! Acum sunteti toti nevinovati! La puscarie cu ei, fara pic se mila!!!! Dar Arafat ce ce nu este cercetat?

 9. Are dreptate numai în privinţa achiziţiilor de armament. Dăm miliardele de dolari ca produsele: avioanele, tancurile, rachetele, să ne vină peste zece ani. DNA nu ar trebui să vadă dacă şi aici nu e cumva abuz în serviciu.

 10. Jurma a apărut odată cu covidul,dar nu dispare odată cu el,mai rămâne acel rezid toxic cum se întâmplă de obicei.Asa a rămas și după Băsescu și o să rămână și după Johanniss.

 11. Intr-o tara normala agitatorilor alora carora li s-a ordonat sa isterizeze populatia unei tari intregi ar trebui sa li se faca dosar penal. Altfel recidiveaza din nou ca acest Jurma.

 12. Vad ca POLITRUCII din gura dau, dar la argumentele invocate de Jurma nu se refera. Le depaseste pragul, probabil.

 13. Problema cu vaccinurile este data de cine a negociat la Bruxelles sa cumparam atatea doze. Aici intra si presedintele si ISu si mai multi. Aprobarea pt.aceste doze s-a dat in sedinta de guvern si Csat. Ca vina va fi aruncata pe cei trei este un razboi politic. Cand se vor apropia alegerile de la anul Pnl si Udmr vor avea mari surprize. Psd se pregateste intens sa castige toate alegerile cu maxim de voturi. Acum este inceputul.

 14. As zice ca jurma e avocatul diavolilor daca nu ar fi chiar diavolul in persoana… Dupa neuronul acestui infractor, eu sunt de vina ca nu m-am vaccinat si au ramas dozele ca un corp delict al coruptiei guvernantilor. Daca se cumpara inutil si in mod pagubos armament la ordinul „partenerului strategic” si nu va fi folosit, tot eu sunt de vina ca nu am inceput razboiul? Logica bolnava a acestui medic ar trebui sa-l transforme in pacient al unui anumit spital, dar sper sa fie gasit si el complice la infractiuni si transferat la infirmeria unei puscarii.

 15. Insusi Jurma despre el,Jurma:
  „-sunt medic doctor: am absolvit Universitatea de Medicină cu titlul de Medic Doctor (M.D.) dar nu sunt clinician sau medic de laborator;
  -dar nu sunt „cercetător ştiinţific” în sensul administrativ al cuvântului; – studiez pandemia, dar nu sunt epidemiolog şi nici expert în sănătate publică;
  -Folosesc metode statistice şi algoritmice că sa studiez pandemia, dar nu sunt bio-statistician şi am predat 2 ani ca asistent universitar în SUA dar nu sunt profesor; – de fapt nu am nici o specializare medicală formală şi nici un titlu academic sau administrativ.”
  „Adevărul” a fost printre primele publicaţii din România care a scris, pe larg, despre cine e Octavian Jurma, încă din februarie 2021, când timişoreanul cerea, în mod obsesiv, închiderea ţării printr-un lockdown. Asta în timp ce soţia sa plimba turiştii români prin Africa. Bineînţeles, fără mască, fără distanţare şi fără vaccin.”
  Scos la suprafata ca un gunoi adus de plandemie, acest impostor face de ris titlul de doctor
  Pe asemena impostori ideologici s-a bazat regimul iohannist pt.a spijini ideologia globalista a controlului sanatatii publiece din toate tarile sub falsa plandemie declarata de catre globalistul OMs Tedros Adhanom Ghebreyesus in coniventa,cu sprijinul Forumul Economic Mondial (WEF), Davos (21-24 ianuarie),Fundației Bill și Melinda Gates, al Big Pharma,de care sunt platiti copios.

 16. chiar daca de-ne-a inchide ochii, noi nu. si nici Dumnezeu. stim cu totii cine sunteti si crimele oe care le-ati facut. nu exista scapare aici, MONSTRULE. si tu si acolitii tai veti raspunde pentru faptele comise.

 17. Un avocat bine instruit și pregătit va dovedi ca toate achizițiile,sau Marea majoritatea au fost umflate și nimeni și mai ales DNA-ul nu s-a sesizat pana acum. E o veche meteahna a romanilor, în a trage FRUMUSEL CONDEIU. Patruzeci și patru de steaguri ale politaiului Ghiță Pristanda erau de fapt vreo:treispici, paispici. Nenea Iancu săracu ce dreptate a avut. Pronostic:Nu se întâmplă nimic, e doar un scandal made PSD, care o sa fasaie cand DNA și Ciolacu va primi un telefon cu textul:SILENCE PLEASE!!! Asa s-a întâmplat și- n 68 cu Ceaușescu când se alarma(pe buna dreptate) ca sovieticii vor sa ne invadeze iar ambasadoru rus de la Bucuresti a primit un telefon cu textul:sabaka zatkhytact… ȘI A TACUT.Speram sa vina și SOARELE.

 18. Argumente ? La doua doze trebuiau 30 mil , la 3 doze ( si pe atunci nu se gandea nimeni la 3 doze ) 45 mil . Deci pana la 80 mil … ASta fara sa iei in calcul ca niciodata rata de vaccinare nu va fi 100% .

 19. Vaxxxinul preslăvit de Jurma a ucis mai multe persoane decât a ucis covidul. Pe lângă prejudiciul financiar vaxxxinul a produs și nenumărate victime care fie au decedat prin „moarte subită”, fie au suferit și rămas cu sechele pe viață. Așa că anchetații trebuiesc urmăriți pentru ambele prejudicii.

 20. Mare caracter acest Jurma ! Chiar daca nu are nici o legatura cu achizitiile de vaccinuri, din postura, chipurile de specialist, a promovat extrem de intens, agresiv, necesitatea vaccinarii. Urmarile nefaste ale vaccinurilor incep sa fie, chiar daca destul de timid, voalate. Corpul medical, alaturi de decidentii politici au demonstrat ca sunt mari ticalosi.

 21. Partidul „D(emolati) N(atiunea) si A(nticomunismul)” a inceput deja campania electorala! Oare cine este „iepurele” si cine va fi … „leul”???

 22. Preocuparea față de sănătatea populației o vedem în calvarul când accesăm analizele decontate, nu mai zic de intervenții mai speciale, e film de groază. Pseudo-statisticianul, complice la crima, vrea să ne zică că sub umbrela închipuitei griji față de sănătate, orice fraudă și crimă este justificată

 23. Ce a făcut tovarăsul Jumară în pandemie se încadrează perfect la infracțiunea de terorism. Teroristului Jumară îi tremură izmenele că vor veni și după el să-l lege.

 24. **Primul caz de deshumare a unei victime în urma protocolului criminal covrig / Arad
  Familia pacientei care s-a stins la 75 de ani crede că tratamentul primit în spital i-ar fi adus, de fapt, sfârşitul.
  Rudele spun că femeia ar fi primit doze prea mari de medicamente. Iniţial exhumarea a fost refuzată, însă acum procurorii au admis desfacerea mormântului şi prelevarea probelor de ţesut.
  Parchetul de la lângă Judecătoria Arad a confirmat că se fac cercetări IN REM pentru mai multe acuzaţii, cele mai grave fiind acelea de ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu.
  https://ortodoxinfo.ro/2023/11/25/primul-caz-de-deshumare-a-unei-victime-in-urma-protocolului-criminal-c0vid/

 25. Jumară la bulău !
  Da’ unde a dispărut CherePreș ?
  măRog…🤮

 26. Bag de seamă că pe teroristul Jurma îl mănâncă-n koor ca pe Zmbilica. Sper să primească și el o porție zdavănă de bulău, poate îi vine mintea la cap! I–di—ot și Im–be–cil!

 27. Eu propun ca toti cei implicati in popaganda injectarii, testarii si infierarii in masa a populatiei sa fie tratati pe protocol, iar cei care nu rezista sa fie „livrati pe protocol Covid” apartinatorilor. Daca s-a putut int-un sens cand ei erau la putere, de ce sa nu se poata si in celalat sens? Nu au mai ramas nicavai saculeti de la nenea Tataru-apendice?

 28. In plandemie restricționase marii preocupați de sănătate accesul pacienților la orice alt tratament și intervenție, în afară de înțeparea cu ceva „sigur și eficient”. Au crescut exponențial embolismele pulmonare și AVC-urile, la cei care s-au „imunizat”cu „sigur și eficientu” de la Johnson. Crimă, crimă și iar crimă

 29. Desigur ca daca esti complet idiot si faci in fiecare an cate un booster pentru ca dozele anterioare sunt mediocre in protectie atunci mai avem nevoie de vreo 60 miluoane pentru urmatorii cinci ani. Altfel e simplu sa vezi ca si la 12 milioane eligibili cele 37 milioane erau suficiente si in niciun caz nu mai era nevoie sa cumperi inca 50 milioane. Ma intreb daca un primar cumpara 10 bmw-uri din care sapte stau degeaba daca domnul Jurma mai vine cu argumenul ca „domneee nu s-a furat niciun ban s-au luat bnw-uri de rezerva!”

 30. Postacii se leaga de acest Jurma. Acesta este un pion marunt. Dar in actiunea vaccinului Covid aceasta a fost facuta de mult mai sus. Cei care plaatesc acum este plevusca.

 31. Potrivit expertilor, leacul pentru cancer, si pentru toate cele alte cateva catralioane de boli misterioase si inexplicabile, va veni de la cineva care are o idee. A fost distractiv sa tin note ale „predictiilor” lui Saorma, Chereches & co. Ar fi un truism bun sa nu ai incredere in „experti”. Omu’ e un mitoman ordinar si vinovat moral pentru decese si daune grave vaccinale.

 32. ,,,un raspuns??? cui foloseste ??? am citit multe din comentariile prezente..probabil le aticiti sidvs. SIII ???. Daaa cei care trebuia sa ingtervina atunci cand FAPTA( F U R T U L) s a produs ..le au citit???si nu le este rusine..ori au fost C O N C U R E N T I ..laproba de majorare de pret si dijmuire de produs…actele au fost banditesti…si F U R T U L si si N E I N T E R V E N T I A…acuuu.ce atata valva…PRINDE ORBUL SCOATEIOCHII///cat despre CEL MAI REPREZENTATIV HOT DIN GRUPUL ARTISTILOR C A T U – P A R T U//asta are in spate un IMPINGATOR ..care I asigura si imunitatea.in rest HALOIMIS HOTIE LA CEL MAI INALT NIVEL IN ROMANIA …A FOST, ESTE SI V A FI///

 33. Jurma la puşcărie, Cîțu, Voiculescu, Mihăilă, Orban la puşcărie deoarece: ASTA CU VACCINU’ A FOST O MARE HOŢIE!

 34. Mass-media ne-ar face să credem că bolile infectioase sunt rezultatul populației marginale de anti-vaxeri care refuză să-și vaccineze copiii în conformitate cu liniile directoare ale campaniei sistematice globale ,,măcar unul, fiecare.. pardon, fraiere..”. Raportările si statisticile (matematica vă ucide, gâscanilor..) au scos la lumină ineficacitatea flagrantă si potențialul toxic, genotoxic si teratogenic al vaccinurilor în îndeplinirea misiunii salvaționiste pe scară largă de a preveni focare de infecție în populații EXTREM de vaccinate. De fapt, avem focare de rujeolă au apărut în populații care au fost vaccinate în medie de 77%-99%. In Elveția, din toamna anului 1999 până în primăvara lui 2000 a fost o ,,epidemie” intensă de oreion. La presiunea corpului medical si al publicului organismul federal elvețian responsabil a eliberat un raport care arată că din cei totalitatea celor infectați, 75% (trei sferturi) erau la zi cu schema de vaccinare. Asta este standardul de aur al imunității de turmă în viziunea unui incompetent pus să ,,latre” dupa viruși ficționali, ca Saorma ori Faucci. In 2014, 1 din 500.000 de americani a făcut rujeolă. Aproape toti s-au recuperat în câteva zile, fără consecințe grave. În același timp, 1 din 68 de copii americani era diagnosticat cu autism sau pentru fiecare caz de rujeolă au fost 7000 de cazuri de autism. Acum, aproximativ 1 din 36 de copii sunt diagnosticati cu autism. Oare care este adevărata epidemie aici?

 35. Trebuie că exista cel puțin, cu indulgenta, dar cel puțin 50 de cărți, care vor spulbera vaccinarea din punct de vedere stiintic si etic. Tim O’Shea DC și Neil Miller, tineau informațiile la zi, iar Tim acoperă teoria bolii, care este o parte importantă a deconstrucției vaccinării. O carte din ianuarie 2010 scrisă de părinți ai căror copii au fost afectați de vaccinul MMR si editata de Martin J. Walker, este excepțională: „Silenced Witnesses”. De asemenea, dintr-un alt unghi, vitamina C de la sine ar reduce vaccinarea la nimic, așa cum puteți citi în cartea doctorului Levy: „Vitamin C, Infectious Diseases, and Toxins: Curing the Incurable”. Clasicul din colecție este: „The Poisoned needle” de Eleanor McBean plus alte două clasice bine scrise și ușor de inteles: „The Blood Poisoners” de Lionel Dole si „The Truth About Vaccination and Immunization” de Lily Loat, toate cele 3 atacă și scufundă fără drept de apel vaccinarea împotriva variolei, care este piatra de temelie udată cu mult, mult sânge a întregii fraude vaccinale.
  Toate sunt suprimate, adică e indoilenic ca le veți găsi într-o librărie, școală, biblioteca sau recenzate în mass-media, așa că, de fapt, nu există pentru majoritatea oamenilor. Noroc cu internetul ? internetul a venit. Bonus — „Immunisation: The Reality Behind The Myth de Walene James”

 36. Avem nevoie de informații suplimentare despre vinovați. Are dreptate Voiculescu când spune că de gestionarea pandemiei s-ocupat comisia col. Gheorghiță, care era subordonată ministrului apărării Ciucă și premierului Cîțu? Dacă nu, afară din USR, i-a făcut de râs și-i trage în jos la vot.

 37. În calitate de protejat al lui Nelson Rockefeller, Kissinger și-a început serviciul pentru „elitei globala” recrutând oameni de știință naziști și oficiali „SS” în America printr-un proiect secret al Corpului de contrainformații (CIC) care a evoluat în CIA, prin infamul „Proiect Paperclip”. De-a lungul WW2, Rockefellerii s-a asociat cu industriașii germani direcționand agențiile de informații americane să servească interesele financiare ale companiei Rockefeller Standard Oil, care a colaborat cu I.G. Farben. Rockefeller l-a trimis apoi pe John J. McCloy, pentru a dispersa activele germane intr-un conglomerat petrochimic/farmaceutic cunoscut apoi ca Bayer (producatorul CIPRO pentru antrax), Hoechst (proprietarul Aventis și vaccinului împotriva variolei) și BASF, gigantul chimic global. Merck a primit, de asemenea, o cotă majoră din „capitalul” lui Hitler. Germanul Thyssen, și-a spălat averea în principal prin 2 bănci americane, sub conducerea lui Prescott Bush, bunicul președintelui. Union Bank și Harriman/Brown Bank, au fost în mare parte conduse de bătrânul Bush. Unul dintre obiectivele CFR este depopularea substanțială la nivel mondial. Acest program de depopulare este finanțat și sprijinit de Familia Regală Britanică, Fundația Rockefeller sau Merck, atât financiar, cât și administrativ. Înregistrările arată că Merck a primit o contribuție majoră din „capitalul” nazist la sfârșitul WW2, când președintele său, George W. Merck, era directorul cercetărilor militar-biologice din SUA. La sfârșitul WW2, clădirea I.G. Farben din Frankfurt, protejată de bombardamentele aliate, a devenit cartierul general al CIA (wink..)

 38. Octavian Jurma, Arahat si TOTI CEI care au pus botul la manipulare, au impus măsuri draconice în timpul virozei respiratorii Covid, anulând drepturile Constituționale, TREBUIE cercetați pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITATII. Chiar nu există în România UN procuror curajos anti-mafia să se sesizeze si să-i dovedească pe acești ticăloșiți ai statului paralel.

 39. Jurma, o alta canalie care ne da lectii din intunericul dovleacului sau gaunos. Stai in banca ta, pocitule!

 40. Individul asta scirbos Jumara sau Jurma, atit de caraghios este incit auzi la el ,compara dozele de vaccin comandate cu armamentul.Pai nene Jumara ,de vaccinuri nu era nevoie pt.ca au fost ca o frectie la un picior de lemn,dar legat de armament ,Romania a fost obligata sa trimita armamentul din dotare Ukrainei, asa ca era nevoie sa fie inlocuit cu unul nou .Acum ai priceput cap sec si gol ? Pt. ca in toata campania de propaganda al vaccinarii ai fost printre cei care incercau zi de zi sa ne convingi ca sa ne vaccinam,acum trebuie neaparat sa faci parte si tu din gasca celor care vor fi judecati si condamnati.

 41. Dna a început campania electorală, nu cred ca se mai lasă cineva păcălit, până nu vedem o decizie finală de condamnare sunt nevinovați, avem acum ca exemplu mii de dosare închise pentru că s-au prescris faptele sau faptele nu exista

 42. Vechiul argument energie ionizantă/neionizantă este viciat atunci când se consideră ființele vii. Argumentul se bazează pe energia de rupere a unei legături covalente sau ionice, dar aproape toate forțele care lucrează la replicarea/repararea ADN-ului sunt de aproximativ 100 de ori mai slabe decat legăturile de hidrogen, Van der Waals și forțele hidrofobe. Excitația în sistemele biologice a fost gândită în mod tradițional în termeni de termodinamică de echilibru. Complexitatea organismelor biologice vii necesită o analiză mai atentă pentru a ști ce este cu adevărat ce este „energia vitală”. Din punct de vedere științific, răspunsurile trebuie căutate în termodinamica de neechilibru și în stările de cooperare multicelulare, așa cum sugerează Fröhlich. Genomul este ca o carte de rețete care se poate fotocopia și se poate citi. Se derulează și începe din nou într-un „dans cosmic al vieții” folosind forțe electromagnetice foarte slabe. Este transcris în mesagerul ARN și este transformat în șiruri de aminoacizi care se pliază în proteine. Modificările conformaționale în plierea proteinelor este unul dintre efectele raportate în mod repetat ale expunerii la EMF. Aproape totul din corpul uman este fie format din proteine, fie făcut din proteine. Fiecare proteină este o genă tradusă. S-a demonstrat că atât rupturile ADN-ului simplu cât și cel dublu catenar, devin mai frecvente, atunci când celulele vii sunt expuse la niveluri scăzute de câmpuri electromagnetice variabile non-native. Aceasta descriere este pentru cine se mai întreabă (încă) despre relația dintre boala și câmpurile electromagnetice non-native/fundalul natural de radiații electromagnetice. Apropo, ICNIRP (International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection) este genul de organizație care spune: Ne-am auto anchetat și n-am găsit nimic în neregulă. Sincerely Appreciate Your Consideration

 43. Nu vă duceți după fentă! Toate scandalurile care au izbucnit deodată (Cherecheș, vaxinurile) sunt încălzite ca să mascheze cheltuielile dulapului conducător cu ocazia vizitelor păguboase. De asemeni agentul CIA Arafat este, ca de obicei, de neatins. Succesuri!

 44. ha ha ha

  credeam ca nea jumara s-a dus unde se duce si vaccinul cind expira… este in nota lui caractrtistica din timpul pandemiei careia i-a suflat in fund pina i-a deprins intreaga aroma… RESPECT PENTRU TOTI MEDICII CARE AU VACCINAT LA CHIUVETA!!! Ceilalti, voi cei care ati trimbitat necesitata vaccinarii, inclusiv madam Mhaler de la Nasta, care era cu vaccinul in gura toata ziua, e cazul sa va schimbati meseria! nu sinteti medici, sinteti calai inclusiv cei care ati prescris si prescrieti medicamente in urma info tripurilor organizate de producatorii de medicamente!

 45. Pe impostorul asta nu-l intreaba nimeni de sanatate? Cica avea hobby sa prezinte grafice puse sub nas si platite zdravan pentru a influenta decizii.

 46. Da ce fain arata filmul cu starlete, interlopi si securisti care se inghesuiau sa se intepe ei primii, in defavoarea asa zisilor eroi in halate albe care se distrau sedand, legand de paturi si omorand pacienti cu protocoalele mortii

 47. „Octavian Jurma, unul dintre medicii …”.
  In primul rand nu e medic….
  In al doilea si ultimul rand…..jurma tu esti un CIRIPOI = SECURIST ANTIROMAN…..
  Prin urmare daca vrei sa ajuti pe acesti derbedei, din grupul carora faci parte, sugereaza-le asa:
  SPUNETI BRE CA VA DAT ORDIN ursula, careia i-a dat ordin big pharma, careia i-a dat ordin siaeiul….
  Ai auzit procuroare, care te ocupi de caz, claseaza cazul si zboara la pensie…..

 48. Vaccinurile sunt rele. Fără ele eram cu câteva miliarde mai puțini. Cu cât suntem mai mulți cu atât IQ mediu este mai scăzut. Citând din clasici: pe Pământ inteligența este o constantă însă populația tot crește.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.