Omul lui Boc pleacă din conducerea MAI

Secretarul general al Ministerului Afacerilor Interne, Ştefania-Gabriella Ferencz, a fost eliberată din funcţie la cerere. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

”La data de 1 septembrie 2023 încetează, la cerere, exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, de către doamna Ştefania Gabriella Ferencz, a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne. Doamna Ştefania-Gabriella Ferencz predă lucrările şi bunurile care i-au fost încredinţate în vederea exercitării atribuţiilor de serviciu în termen de 3 zile de la data prevăzută la alin. 1”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Ştefania-Gabriella Ferencz ocupa postul de secretar general la Ministerul de Interne din ianuarie 2021, când ministru de interne era Lucian Bode.

Anterior, ea a fost șefa de cabinet a premierului Emil Boc în perioada 2009 – 2012, apoi secretar general adjunct al guvernului. În 2014, revenise la Cluj ca director general în primăria condusă de Emil Boc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

  1. Super! Si-a aranjat legaturile de baza, poate sa functioneze cu brio in orice domeniu! Deh, doar numirile din politica pot mentine cresterea numarului de luxosi si birocratia in Romania cu cel putin 2-3 locuri de munca ocupate fara prestatie sau prezenta fizic dar cu incasari uriase.

  2. Pleaca unul si miile raman. Nulitatile astea securiste din Cluj si Salaj au o nesimtire si o foame de parvenire care tine de dispensar. Toti acesti profitori beneficiaza de 30 de ani de sprijinul nucleului securist format la Cluj de nashul lor Astalosh. De acolo isi trimit putorile lacome, total inculte si incompetente pe capul bucurestenilor, de fapt al romanilor fiind propulsate in functii inalte fara a avea nici o motivatie profesionala. Cocotati acolo, prima lor grija este sa se inconjoare cu cei ai lor, rude si prieteni la fel de incompetenti si analfabeti adusi de pe toate tarlalele cu catel si purcel in capitala. Iar fraierii se mira de ce Romania nu mai are servicii, nu mai are politie, nu mai are justitie si dau vina pe Ciolacu si PSD. Daca Ciolacu nu rade aceasta caracatita mafiota, va avea cat de repede soarta unor Petrov, Ponta sau Dragnea care le-au facut mereu poftele fiind santajati.

  3. acum va pleca si de la primaria Cluj un director ca s-o instaleze pe tovarasa de incredere

  4. Johanis l-a numit pe Orban, Orban l-a numit pe Boode, Boode a numit-o pe Ferencz.Toti romani de-ai nostri!Iar Romania este tara interlopilor, a clanurilor mafiote marunte sau cu gulere albe, a drogatilor.

  5. Gruparea Infractionala Organizata infiintata si condusa de gunoiul penal Petrov inca mai rezista in institutiile statului.In loc sa fie in puscarie in frunte cu tartorul Petrov aceasta gasca paraziteaza institutiile de baza ale Romaniei !!Oare cate din cele 150 de miliarde de dolari pe care le datoreaza romania sunt in conturile din strainatate ale acestor gunoaie care au distrus Romania ??!!

  6. A spus-o si Ponta in 2012:”am preluat guvernarea, dar conducerile sunt PD-L toti oamenii lui Basescu conduc.” Numai Natura ne poate scapa de oamenii lui Basescu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.