Orban și sărbătoarea „ȋn familia noastră”

Premierul Ludovic Orban amintește de restricțiile impuse de pandemie, chiar dacă este zi de sărbătoare.

„În acest an, chiar dacă nu ne putem bucura de această sărbătoare aşa cum eram obişnuiţi, ȋl putem omagia pe Sfântul Andrei cu aceeași credință, din casele noastre, ȋn familia noastră”, a afirmat premierul.

El a ţinut să-i felicite pe cei care îşi serbează onomastica.

„La mulţi ani, tuturor celor care poartă numele Andrei, Andreea! Sfântul Andrei are o rezonanţă deosebită pentru noi, fiind protectorul românilor, cel care a adus creştinismul pe aceste meleaguri”, transmite pe Facebook Ludovic Orban.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

  1. Bai nebunilor, ati confiscat tot ce inseamna suflet romanesc, bucuria unei natiuni, sarbatorile crestine si de stat, istoria pe spatele careia va faliti si va faceti inagine, pe cand caracterul infect din voi, distruge totul!

  2. Pai si la vot, tot acasa in familie o sa stau. Multumesc pentru sfat!

  3. Hai siktir cu recomandarile tale! Vrei sa ne tii in case pana Duminica viitoare, cand o sa ne dai voie sa-ti votam haita de sacali, dupa care ne inchizi la loc in cotet.

  4. Aceste secaturi securiste ar trebui trimise in puscarie pentru subminarea Romaniei si genocid impotriva romanilor

  5. Lucovid a uitat să precizeze despre care familie vorbește, cea de bază, sau, cea extinsă !

  6. Zici ca Puterile Centrale/Alianta Germano-Hungara au pierdut razboiul.Nu,zau!Uite ca nu l-au pierdut,dimpotriva si uite asa poporul roman va privi de dupa perdea cum armata lui defileaza ,de Ziua Nationala,in fata unui sas/neamt umar la umar cu un ungur!Stimatii mei concetateni(era cit pe ce sa ma adresez cu”dragi romani”)ce fel de natiune/adunatura sintem noi sa fim batjocoriti in propria tara de niste satane/satrapi?Hai,nu stati pe dinafara,ca raminem fara tara!La vot cu totii sa ne luam tara inapoi din ghearele acestor despoti.

  7. Nu sunt un ortodox bigot, nu merg des la biserica, dar pentru ca ati incalcat dreptul celor care cred, duminica ma duc la vot. Si conform zicalei, Never say never! , daca imi spunea cinev in 92 ca voi vota in 2020 cu partidul lui Iliescu ii spuneam ca e nebun, acum voibvota PSD, nu pentru cine e acum partidul, chiar ma uit pe lista de la mine din judet si nu am nici un argument sa votez psd. Doar pentru echilibru. De aia votez psd. Si ma rog sa iasa pe locul 2 , sa zboare ciolacu, grindeanu, tudose.

  8. Sictir jeg ordinar! Sictir criminalule! Banditilor, ati distrus economia nationala! Stai jigodie in casa si roaga-te sa scapi nepedepsit asa cum te rugai la jivina de Kovesi! Inca odata, sictir!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.