Păcălici dă cu barda în fantome

Bănuielile mele  privitoare la Marcel Ciolacu se adeveresc pe zi ce trece. Cu  fiecare ieșire la rampă, omul își trădează goliciunea politică, morală și intelectuală. Montează prostii pe bandă rulantă pentru a-și etala virtuțile și planurile. În fapt, nu-și dezvăluie decît mușchii fleșcăiți și  gîndirea incoerentă, bîntuită de vise de putere.

Nici n-am apucat să  pun punct la editorialul precedent și să închid calculatorul pentru a afla primele păreri ale cititorilor că  Marcel Ciolacu s-a și aruncat pe noi ca să-și arate fața sa de păcălici, de șarlatan politic,d e sforar și de braconier de voturi. Proiectul de lege privind  Statutul Ținutului Secuiesc, depus la Camera Deputaților de doi necunoscuți din UDMR în 20   decembrie anul acesta și programat pentru dezbatere pe 27-28  decembrie  a primit  aviz negativ în comisiile de  specialitate și  apoi a fost respins  teatral  (prost jucat!) în Plenul fără plen al Camerei Deputaților. Farsă  în toată legea, montată cu ajutorul lui Alfred Simonis pentru a-i prilejui lui Ciolacu să scoată din sacul de momeli  și vorbe  goale un discurs patriotic potrivit cu aerul sărbătorilor de iarnă și cu sfîrșitul de an.

La  sfîrșit de  an, un  grăsan cu barbișon, călare pe un cal alb ne face cu mîna din  2023 și  se avîntă  spre  valurile tulburi ale lui 2024 cu aer de conducător de oști și de apărător al neamului.

Un farseur pe post de comandant, un șarlatan politic pe post de  apărător al nației  se întrece pe sine în fața unei  populații rămase cu gura căscată.

Cel acuzat de Iohannis că a vîndut  Ardealul (altă prostie în capul președintelui) a avut astfel prilejul să-și arate limba și burta de  patriot:

Vreau să salut votul de astăzi din Camera Deputaţilor prin care au fost respinse acele inițiative toxice legate de autonomia Ţinutului Secuiesc şi autonomia culturală pe criterii etnice. Suveranitatea şi integritatea teritorială a României nu sunt negociabile. Cei care se agaţă de astfel de teme revizioniste desprinse din trecut nu înţeleg că drumul României este doar înainte. Mă bucur că Parlamentul a închis rapid acest subiect care ar fi folosit doar unor extremişti fără alte idei şi soluţii. În altă ordine de idei”, a  zis Ciolacu la guvern.

Momentul din Camera Deputaților a fost montat ca nu cumva să-l prindă anul electoral fără o asemenea delimitare. Pentru a scoate pe gură asemenea propoziții, Simonis a mînărit programul Camerei în așa fel încît un asemenea Proiect de lege, aberant și neconstituțional, să apară pe tapet o dată cu piftia și cîrnații, iar viteazul nostru covrigar să joace halaripu, trăgînd fața de pe masă în capul vecinilor noștri și peste agenda publică din România.

Pentru a marca victoria asupra balaurului, grăsanul cu barbișon  a fost anunțat că va defila și pe micul ecran al lui Sebastian Ghiță (un post înrobit PSD-ului încă de la înființare), la emisiunea  cultului în cap Victor Ciutacu. Așa că mincinoșii TV  au dat drumul unui cronometru marcînd minutele rămase pînă la sosirea în studiouri a salvatorului României.

Victor Ciutacu l-a așteptat pe Ciolacu la intrare ca pe Mihai Viteazu la Alba Iulia, i-a pus înainte covor și cameră de luat vederi și a declarat că voma verbală va  fi „Punctul culminant ” al anului.

Apoi, rupt de coloană și îndoit din dric l-a condus spre locul de  vărsare a nu știu cîta frecție politică jucată de acesta la Antena  3 și la Mincinoșii TV.

Post scriptum:

Transcriu pe sărite din flecăreala Ciolacu și Ciutacu:

-„Doamnelor și domnilor, Ediție specială la Punctul culminant informații în premieră despre tragedia de la pensiune, despre majorarea pensiilor, aseară ați anunțat pe Facebook că Romania va adera la Schengen în 2024.

-România, după 23 luna asta, are un acord politic și cu Austria pentru aderare, și aerian, și maritim. Anul viitor, sub președinția  Ungariei să ne pregătim și pentru aderare completă. După 13 ani, avem un acord politic pentru aderare parțială. Acordul conține o garanție. …Actele sunt la juriști și la comisie pentru ultima formă și anul viitor vom adera. M-am coordonat cu președintele, cu ministrul de Interne, cu ministrul de  Externe……………cu o  domnișoară Beatrice care m-a impresionat cît de aplicată este pe acest domeniu, …… va  veni prim-ministru al Spaniei! Vom fi al doilea stat care va legaliza dubla cetățenie. Numai Franța are un acord de dublă cetățenie cu Spania. Și noi.

Mint unii și toți se chinuie să dezmintă. Cine să vină, domle, cei care au trecut, ăia cîți sînt, 3%? Trei vin, domle, trei la sută, da? Și…..

M-am întînit cu domnul Lauder, fost ambasador al SUA în Austria. A fost o coordonare politică cu totul de excepție. Este o realizare a Guvernului României. Este o mare realizare a  Guvernului României…… Indiferent cîtă răutate lăuntrică ai avea, este o realizare pentru România, un pas imens pentru România. Românii nu se mai așteptau să se întîmple ceva bine. Și, uite, că se întîmplă la sfârșitul anului.

A fost o catastrofă. Aștept raportul. Va  veni dl  Arafat cu propuneri legislative. Sunt mii de  instituții publice care n-au acest aviz.  Vă dau un exemplu. Palatul Parlamentului, biserici, școli. Trebuie o modificare exact cum s-a întîmplat după accidentul de la Crevedia. Ne trebuie o Românie ordonată, cum am zis. Nu exclud că trebuie coordonată. Sunt mii de instituții care nu au acest aviz. Domnul Arafat trebuie să vină cu o propunere, cu o propunere legislativă.

Haideți să vedem….. Fiecare după un asemenea incident vrea să scape. Trebuie finalizată ancheta, trebuie schimbat sistemul de  verificare și autorizare….

Fiecare minister să aibă un birou unic de autorizare. Aceste modificări de fond se fac în timp. La  sfîrșitul lui februarie sper să am 80% din ministere reorganizate.

Haideți să vedem, haideți să vedem…..

Sunt convins că ministrul de Interne va veni cu modificări.

Pe mine mă interesează să fac prevenție, să nu se mai întîmple nenorociri. Eu nu bag lumea la pușcărie.

Haideți să vedem cît adevăr este în ce spuneți. Voi veni cu tot adevărul. Eu mi-am asumat că voi face reformă în sistemul bugetar și voi face reformă. N-am lăst nici un lucru neterminat în șase luni de  zile. Mîine am întîlnire, mîine voi vedea ce decizie luăm. Am cerut ministrului să arate cum este în alte state europene. Nimeni n-a îndrăznit să meargă pînă la capăt. Eu voi merge pînă la capăt cu ministrul Finanțelor. Eu nu spun că nu s-au luat decizii pripite. Am luat măsurile să nu ducem România în cap.

– Ce a decis premierul Ciolacu să facă cu salariile.

– De la 1 ianuarie vor crește cu 13,8%, de la 1 septembrie vom recalcula pensiile. Noua lege a pensiilor pe care am finalizat-o anul acesta. Nu poți să-mi ei omului din trecut.

– Mamă, ce filosof ați devenit, zice Ciutacu

– Nu pot să-i iau unui om din trecut, zice Ciolacu…..

Cu judecătorii vom avea o discuție, cu magistrații, pentru o nouă lege a pensiilor.

– De ce l-ați dat afară pe secretarul de stat de la revoluționari?

– La Buzău, am zis către avocat, renunț la orice judecată. N-am cerut niciodată nimic. Am chemat avocatul și notarul la partid și am dat declarație. Nu mai vreau. Se impune schimbarea din funcție. A  fost un control planificat, șeful corpului de control a propus? Ce? E confidențial. Ce vreti, să încalc legea? N-am nici o treabă. Nu mai am treabă cu certificatul. Sunt declarații date de mine la 21  de ani. N-am văzut dosarul meu niciodată. Ce vreți, domle?

– Vor să vă blocheze pentru candidatura la președinție.

– Momentan nu m-am gîndit să candidez la președinție!

Mesaj pentru popor pentru anul 2024:

– Trebuie să fim mai uniți, să clădim un parteneriat. Eu voi lua deciziile corecte pentru  România și pentru români. Noi românii, cît vrem să ne facem singuri rău?”

Măsurile nu vor fi luate de  Coaliție, nu de partid, nu de parlament, nu de guvern. El va lua deciziile corecte.

El, Marcel Ciolacu, mare sculă pe basculă!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 53

141 de Comentarii

 1. „în Plenul fără plen al Camerei Deputaților. ”
  -sedintzele Parliamentului sint publice!

  ar trebui sa fie publice:
  nimeni nu a observat ca 2 ani de zile Justitia s-a facut PE ASCUNS,
  fara sedinte publice si solemne.
  reamintim ca
  „Este interzisă înfiinţarea de instanţe extraordinare. „,
  prin Constitutie!

 2. a fost mortal interviul dar n-am rezistat decit pina in momentul in care ne-a informat de faptul ca ciuma rosie ne baga in schengen asa cum ne-a bagat in nato si ue. e prea sarac la minte sa inteleaga ce spune. un lucru e cert: i s-a urat la cap si se crede providential iar masurile sale de neegalat. mediocrul nu intelege ca austria ca si ungaria, cu.vele de serviciu sovietice, trebuie tratate ca atare si pina nu le-o tragi nu se potolesc. friaere, rade-le interesele aici, pina la desfiintarea lor. acum, in momentul asta, fara nicun fel de remuscari. dar din pacate ciuciolacu este un biet sclav, un trepadus adunat din unghere intunecate, plin de frici, traume dar multe dorinte de marire. un rahat politic care pute din ce in ce mai tare. la fel ca predecesorii sai iliescu, nastae, ponta… cine voteaza psd…

 3. După de a rezolvat vreo doua săptămâni chestiunea cu pacanelele, pe toate canalele media, lasandu-ne cu ele tot pe același teritoriu plin de speranțe, a sosit și timpul ținutului de mana Secuiesc cu doua mâini și cu un ochi atent la reacția cetățeanului. Numai ca cetățeanul nu a marșat la modul în care Alfred Hichicock a regizat filmul ” Bondarul cu barbison” lăsând sălile de proiecție goale.
  PS. Abia aștept sa-l vad mergând pana la capăt cu Ministrul de Finanțe. Avand în vedere ca papa a legalizat căsătoria dintre persoanele de aceleași sex și ca duminica a avut o scurta, dar fructuoasa intrevedere cu al nostru papa lapte globalist, chestiunea e a și rezolvata. În rest ce sa mai spunem: parteneriatul familial cu USA e realizat, firește USA fiind părinte 1, cu drept de bătaie rupta din rai asupra parintelui 2, ajutorul pentru Ucraina care continua sa ne sfideze și sa deznationalizeze romanii din fostele teritorii românești, continua, planul de decarbonizare a cetățeanului e în grafic, graficul e pe plansa, plansa înrămate și pusa pe peretele din spatele biroului de prim ministru. Arafat e iarăși ridicat la loc de cinste, armele achiziționate de la Americani vor veni după ce vor ruginii precum frunzele stejarului toamna, iar demnitatea nostra de roman se va îmbogății cu noi poziții de mers în patru labe si taras cu pupat dosuri de proveniență licuriciana și varza roșie cu secera și ciocan crescut în inima sa. Sa ne trăiești nea Marcel ca sa ne ajuți sa crestem mari, tare moi și tare ale unui regim colonialist care încep sa ne modifice genomul cu fiece zi ce trece de la bunul Dumnezeu.

 4. Excelenta analiza a unei realitati dramatice pentru Romania ! Sper ca romanii sa aiba ochii deschisi . Multumim !

 5. Din pacate traim astazi vremuri extrem de proaste.Cand te uiti la neispravitii astia de politicieni iti dai seama ce an 2024 vom avea.Greu isi va mai reveni Romania, daca isi va mai reveni; putine sanse.

 6. Si uite-asa oameni care il dispretuiesc pe grasan si care ani de zile au stat departe de mizeriile lui primesc o informare despre el intr- un ziar de opozitie. Cu citate, oameni buni,fiti foarte atenti la asta

 7. Romania a avut ca presedinti si premieri dupa 1990 niste aventurieri fara scoala politica adevarata. Toate partidele colcaie de parveniti si impostori. Migratia a 4,5 milioane de romani spune tot adevarul. Intrarea in UE si Nato s-a facut din interesele marilor puteti. Aceasta pentru ca guvernantii nu stiu care sunt interesele natiunii. Nu avem nimic functional si coerent,stabil pornind de la justitie, urbanism, infrastructura si pana la educatie si sanatate. Romania trebuie resetata din temelii dar cine sa o faca?! Ciolacu si Ciuca doi comedianti ai guvernarii?!! Un fel de Stan si Bran in varianta romaneasca!!

 8. @ Cornel Nistorescu

  Maestro, memoria calculatorului dvs este plina de articole impotriva „stangaciului” Ciolacu.
  In aceste conditii, ne puteti recomanda va rog, unul mai capabil de la „dreptacii” pe care ii sustineti ?

 9. Ciolacu vorbeste bine. Nu vorbeste pentru cei de-afara ca sasul sibienesc, nu vorbeste pentru securisti ca Petrov sau Ponta ci vorbeste pentru poporeni. Le vorbeste despre ce-i doare si le promite bani mai multi luati de la imbuibatii regimului securist.De aceea are succes la milioane de romani. Deocamdata! Doar baietii magureni sunt in stare sa-l luxeze daca va deveni primejdios pentru ei si acolitii lor. Deja i-au impins in guvern baieti de baieti ca Abrudean, Bolosh si Grindeanu care transpun in ciornele guvernamentale vointa sefilor lor.Dar cel mai periculos este Ponta care a devenit sfetnicul de casa al Ciolacului. Ciolacu a avut noroc. Era doar un mic baron de Buzau in devenire cand Ponta isi vindea pe shestache colegii pesedisti Lulutei si lui Coldea.

 10. Ador sa citesc cum unul de 75 de ani il vorbeste pe altul, cu 25 de ani mai tanar, de „muschi flescaiti” ! Ai pierdut alegerile, cu 1 an inainte, esti pe contrasensul istoriei. Cam devreme ti-ai pierdut fondul principal de cuvinte si ai trecut la injuraturi. Iar Simion este culmea meritocratiei in a face poze cu telefonul in Parlament.

 11. ” Le vorbeste despre ce-i doare si le promite bani mai multi luati de la imbuibatii regimului securist”. Nene,ce fumezi? Cresc taxele,impozitele,cresc preturile,dobanzile.Bugetul SRI creste de la an la an,anul asta cu 25%,specialii se inmultesc si ei an de an. Daca milioane de romani se uita in gura unui politician,mai ales din partidele mainstream vorbim despre milioane de cretini.

 12. Visele Covrigarului sunt susținute de lachei … să mănânce și gura lor ceva, a început campania electorală dar UDMR-ul i-a luat-o înainte !

 13. Si sa nu uitam ca politicienii de 34 ani ne vand la bucata contra comisioane prin care isi intretin clanurile mafiote! Pe absolut orice politician roman il doare in fund si de tara si de romani. Pe aia de la SRI la fel,bugetele lor cresc proportional cu dezastrele din tara.

 14. Haideți sa vedem, socotind pe degetele de la mâna: in toată istoria postdecembristă, a avut aceasta țară vreun candidat la Președinție mai (editat) ca Plăvanul? Încă nu. Dar, știindu-l cât e de sec in gândire, Secu i-a interzis sa iasă “la baraie” Abia in al doilea mandat, orgoliul a răbufnit, prilejuindu-i Mareleui Mut sa rateze nenumărate ocazii de-a dovedi, in cel de-al doisprezecelea ceas, ca totuși are ceva in tărtăcuță. Acum însă, acest cioVrigar de Buzău tine să ne convingă încă înainte de lansarea campaniei electorale că este, dacă nu superior, cel putin egal in ceea ce privește prostia, actualului președinte. Și-n plus, guraliv ca o muiere slabă din zona din care provine…

 15. „nea Cornel”te prea soliciți,nu dormi nu mănânci,fa o pauza că nu fuge Ciolacu din tara tocmai ce ți-a spus că nu va candida la președinție!
  Pas cu pas ,cum ne -a învățat ăla de l-ai votat!
  Eu o să votez Peee Seee Deee pe linie!!!

 16. Mincinosul(sau un mincinos, cel putin) din „Mincinosii TV” e chiar dintre/printre invitati.

 17. Rog acceptați să răspund și eu la întrebare :
  Un popor manipulat cu atâta ușurință nu este în măsură să-și aleagă conducători competenți, capabili să propună și să realizeze în practică un program de propășire a României.
  Acest popor :
  – a asistat cel puțin năuc, dacă nu inconștient, la privatizarea frauduloasă și păguboasă a economiei naționale în interesul capitalurilor străine și al unor clici locale corupte și trădătoare, astfel că țara, neputând să mai asigure locuri de muncă și un trai decent, a provocat exodul a 6 milioane dintre români.
  O fi Iliescu … „sărac și cinstit”, dar sub pulpana lui a început jaful național !
  – a votat, repetat, clici politice rapace, mulțumindu-se cu firimiturile acordate și promisiuni deșarte de viitor, cu carul. Pe ce s-au irosit 34 de bugete anuale, 162 miliarde euro datorie externă și alte miliarde primite drept fonduri nerambursabile ?!
  Am intrat în UE clasați pe ultimele/penultimele locuri la diferiți parametri economico-sociali și, din cauza acestor clici, tot acolo ne aflăm azi.
  – nu are discernământul de a alege și susține lideri adevărați, drept pentru care votează persoane cu pregătiri intelectuale și profesionale rizibile, demagogi puși pe îmbogățire la vedere, fără nici cel mai modest protest social veritabil. Insist să nu introduceți în această categorie manifestări pro-contra tip piața Universității/Victoriei sau altele sindicale, sub conducerea de lideri năimiți
  – pe acest fond și al unei dezbinări politice incredibile în care ne aflăm, este absolut imposibil să pronunți vreun nume de candidat, cu c/v de apreciat. Ba chiar s-ar face un deserviciu cumplit respectivului.
  Se preferă, după cum vedeți, persoane cu „foi matricole școlare” absolut precare sau secrete, cu ascensiuni de gașcă ori tip rocade suspecte precum „dragă stolo” sau „căcărău”.
  Așa că avem de așteptat trezirea poporului.

 18. Persoana din spatele pseudonimului Ileana! Sunteți persoană instruita, cu studii superioare! Ați auzit de IPRS Băneasa, de piață Băneasa? De Omar Haysam ati auzit? Ați auzit de Marcel Ciolacu? Cine l-a pus slugoi, cârpă de șters pe jos pe Marcel la Haysam? Ați auzit de Securitate? Ați auzit de îmbuibați? Ați auzit de vânzare de Industrie? Ați auzit de sute de milioane de Euro? Deci dna Ileana, daca stați în preajma covrigarului analfabet, să fiți îmbrăcată cu chiloți antiviol și să aveți în poșetă spray cu piper contra urșilor! Vai de mama ei de țară! Un slugoi analfabet, sclavete la un arab terorist, e PM? Țară tip tomberon OTV!

 19. Simion este cu multe clase peste Ciolacu.

  Sau Ciolacu a coborat atat de jos ca pe Simion a ajuns brusc sus.

  Magaria facuta cu demiterea in legatura cu 1500 de certificate de revolutionar de anulat, este consumata. Arata caracterul guwernarii si caracterul P$DNL.

 20. Un stralucit ziarist, nu spui cine, are Serafim ca blazon! Un covrigar analfabet, nu spui cine, are ca blazon un arab terorist! Ce îl așteaptă pe ziarist în 2024 din partea slugoiului din Buzău? Îl creste la ziarist, de la 1% la 3% impozitul pe cifra de afaceri! I se impozitează bonurile de masă cu 10%. Ii creste chiria, prețul la utilități, crește prețul la carburanți! Crește prețul la mâna de lucru, consumabile, utilaje! Covrigarul analfabet, Miliardar în Euro, viitor Președinte, ziaristul va fi sclavul celui dintâi! Cum zicea Biblia citez: cei din urmă vor fi cei dintâi! Analfabetu’ vs Jurnalistu’? Analfabetu’ Won, Won, Won…Mama ei de viață!

 21. Dragnea-Ponta-Dancila au crescut pensiile salariile de la 690 de lei punctul/salariul minim pe economie pana la 1785 punctul si 3000 salariul, au redus TVA-ul lui Basescu de la 24% la 19% si 9% la alimente si 5% la HORECA si 3% la IMM-uri si toti au fost pedepsiti de popor pt binele facut, asa ca din punctul acesta nici o sansa, poporului ii place umilinta si suferinta de aceea l-au ales pe Iohannis care n-a participat ca prima la Sarbatorile nationale si care mai avea o „pasiune imobiliara” si una pt copiii altora, Basescu despre care Udrea a spus:”stiau, dar l-au votat”. Istoria ne face sa ne indoim, iar Ciolacu s-ar putea sa nu fie ceea ce pare un tractorist harsait ci doar in tenacea om care joaca un rol si daca e ales sa se balaceasca si el intr-un avion cu o reciclata la fel de ravasitoare ca si actuala. Cel putin Iohannis arata a om civilizat Ciolacu tot in boscheti vietuieste…

 22. Daca la fel sunt si securistii din spatele lui Ciolacu ca alesul lor…

  Mai rau se fac de cacao cu asa personaje

 23. (editat) a fost rivoluționar în Buzău în 89′? A tras cu AKM-ul sau a tras la bășini, mâncând fasole sleita cu șuncă afumată, așa’i obiceiu’ la Caldarari, Argintari, Lingurari! Ostaș cu merite deosebite la Revoluția franceză din 1789? Cu carte de muncă la 38 de ani? Cu Bioterra la 37 de ani? Ne-am dat Dracu’ Supozitorul arabului terorist, va fi la Cotroceni? L-a demis pe secretarul de stat responsabil cu certificatele revoluționare, că i-a „sterpelit” patalamaua? E revenge? Scos dinții din gură? Nu cred! Magraonu’ analfabet este Maica Tereza! Emană bunătate sufleteasca, energie Spirituală, Eoliană, Calorica! Înainte de un barbut sănătos citește Psalmii lui David! Un (editat)de ispravă! Aleluia!

 24. Kung Fu Panda, slugoi de arab terorist, când a întrat în București venind pe E85 dinspre Buzău, a fost întâmpinat în Colentina de activul de partid psd! Aleluia fiul lui Haysam, aleluia fiul lui Haysam! Scapa-ne grabnic de Sf Muncă! Dă-ne noua colaci, parastase, 5 zile libere pe săptămână și până la 1 000 000 de Euro furați, să nu facem pușcărie! Aleluia fiul lui Lucifer! Aleluia!

 25. Ungure, iti deconspiri presedintele pe care l-ai votat de doua ori punandu-l in oglinda cu Ciolacu astfel ca toata lumea sa se convinga si mai mult de incetineala mintala a sibianului. Daca ii pui pe cei doi sa vorbeasca oamenilor, Johanisul ii adoarme dupa cinci minute de injuraturi iar Ciolacu ii tine treji 24 de ore primind aplauze.

 26. Jos pălăria pentru articol, Cornel Nistorescu! Dar sunt genul care privește partea plină a paharului, vreau să spun că Ciolacul putea și mai mult. Adică așa cum și-a luat „bac”-ul ca o loază, la 37 de ani, cu ajutorul partidului, tot așa și-ar putea lua și doctoratul. Nu l-a luat (dat) dar încă nu-i târziu.

 27. Pentru postacii psd de aici, care sunt câtă frunză și iarbă( canabis). Nu Ciolacu a dat, ciolacu a „împărțit”, Nu psd a dat, psd a „împărțit”, nu Veorica a dat, Veorica a „impartit”. Acum vine bomba bombelor, Mediul Privat a dat! Mitică Buzatu „doar” a luat, Radu Mazăre ” doar” a luat! Plus’valoarea se face în salopete, pe câmp, in uzine, in spitale, nu slugoi, sclavete în spatele unui arab terorist! Colțul de pâine se face prin sudoarea palmelor, nu vânzând Petromul pe zeamă de varză!

 28. Va felicit dle Nistorescu, rautatile dvs ii intaresc pozitia lui Ciolacu. Se vede de la o posta ca nu retineti nimic bun la Ciolacu, nici ca este la fel de inalt ca Klaunus. Asemenea atitudini n-ar fi acceptate de „mentorul” dvs. Ion Ratiu! Sper sa nu fiu cenzurat!!

 29. Atentie Tica, intreci masura cu comentarii care sunt la limita codului penal. Pina unde duce ura animalica fata de oricine?

 30. DDT se pune peste mediul privat! Covrigarul analfabet pune cruce la IMM-uri! Cele rămase se înscriu în masă în Bulgaria și Slovenia, departe de cancerul generalizat PSD-PNL! În schimb crește cu 25% bugetul SRI și STS! Aici sunt Tabletele de la alegeri, aici e găina cu ouă de Aur! Munca e disprețuita în România, bunul simt și dragostea de țară, idem! De cancerul generalizat PSD-PNL e iubită hoția și furtul „nepedepsit” până la 1 000 000 de Euro! Numai idioții mai muncesc în România pentru ” idealurile” Național Socialiste ale binomului toxic PSD-PNL! Ură și la Gară! Emigrați sau veți crăpa cu zile!

 31. Justinianus cum „supravietuiesti” cu 28% clienți mai puțini? Cum supraviețuiești cu creșterea impozitului pe cifra de afaceri cu 3%? Cum supraviețuiești cu taxarea bonurilor de masă cu 10%? Cum supraviețuiești cu mărirea prețului la combustibili? Cum supraviețuiești cu creșterea prețurilor la marfa luată de la furnizori? Cum supraviețuiești cu astea toate? Ești bugetar sau privat?

 32. Dacă cineva care are firmă și își face iluzii că va fi mai bine, este nebun de legat. Din contra, va fi mult mai rău. Oricum asta, cu mediul de afaceri privat, nu mai interesează pe nimeni.

 33. Domnule Nistorescu v-am văzut cifra de afaceri. Vă încadrați la IMM-uri. Cum veti supraviețui cu creștere impozitului pe cifra de afaceri de la 1% la 3%? Nu vă afectează? Sunteți și dvs în pragul falimentului?

 34. @ Probabil că ar putea fi de verificat și ce au lucrat în spețele , Colectiv, Gheorghe Dincă, Crevedia, alte spețe asemănătoare, constatări, dispoziții, reglementări, ?
  Un aspect ar putea fi și că în speța lu’ Gheorghe Dincă afirmau că nu se poate stabili cu ADN după incendiere, ceea ce în incendiul de la ”Ferma Dacilor” scriseră unii că s-ar folosi, ?

 35. Foarte bună remarca! La Ferma Dacilor s-au putut folosi fragmente arse pentru teste ADN și la Gheorghe Dincă nu? Este ceva neclar cu Dincă. Autoritățile tac.

 36. Ciolacu se descurca bine. Are fler si simte ce vor romanii sa auda. Pana acum a gresit o singura data dar rau de tot cand a mers pe mana mafiotilor europeni si i-a sarutat mana lui Zelenschi care va pierde curand totul. Acesta va fi punctul sau vulnerabil in campania electorala. Singura politiciana de top care a vazut corect mersul istoriei a fost Sosoaca. O tipa foarte inteligenta si foarte instruita!

 37. Ciolacu, PSD-ul epocii Ciolacu, Iohannis, PNL-stii impreuna cu PSD-istii au devenit slugi de vaza ale bancilor straine, multinationalelor. Scandalul cu banii „pesin”, nu mai trebuie detaliat. Ciolacu iubeste ce-i cer bancile. Dat fiind apartnenta la UE si ca un stat nu este egal cu altul in lipsa federalizarii bruxeleze, inca mai exista scapare de Ciolacu-Ciuca si „mortala” PSDNL.

 38. Am copilarit cu basme. O, cand am primit basmele lui Ispirescu, am fost fericita! M-au format basmele! Binele invinge. Fat Frumos intampina tot felul de piedici dar le depaseste pe toate…
  Este Ciolacu, un Fat Frumos?
  In cei 34 de ani s-a construit un sistem cu multe noduri.
  Il auzeam pe Mitica Dragomir laudandu-se cu pensia lui de „saptezeci de milioane” pe luna plus restituirile pe care le va incasa.
  Cine l-a facut parlamentar doua legislaturi si cu ce folos pentru votantii lui?
  Nimeni dar absolut nimeni nu va putea indrepta ceva din ce este defect fara o solidaritate semnificativa. Hmmm, asta este problema. Suntem atat de divizati pe toate criteriile posibile. Suntem tineri, batrani, de etnii diferite, psdisti, pnlisti, usristi, auristi…Totul ne desparte.
  Am putea sa ne gandim un moment la copii?
  Sa presupunem o gradinita in care unul dintre noi am intra in rolul lui Mos Craciun. Nu este greu sa va imaginati chipurile acelea nevinovate asteptand ca Mosul sa-i mangaie si sa le dea bomboane, masinute, papusele… Ati avea inima sa-i intristati pe unii dintre ei?
  Sa fim copii, pentru inc-o zi!

 39. Cine vrea sa se convinga si singur inregistrarile emisiunilor cu Ciolacu si dupa, Ponta, de aseara, se gasesc si online. Sau ar trebui sa fie deja.

 40. Pana la urma tot raul spre bine. Sa moara cu guwernarea de gat. Electoral prestanta ciolacisto-ciuci(s)ta in patru labr da castig de cauza AUR. Alte personaje Sigartau, Simonis sau alti PSDlingatori ai guwernarii Ciolacului, pe langa consacrati ca Rares Bogdan.

 41. Sfârșitul nu-i aici, după Bob Dylan. Ba’i aici sfârșitul IMM-urilor din România, supt înțeleaptă îndrumare a d-lui din poză. Cred că am epuizat toate adjectivele din DEX, toate. Munca, travaliul îl definește pe om și nu hoția, furaciunea, vanzarea de țară! În 34 de ani nu faci un banal spital dar iei armament american de zeci de miliarde de Dolari? Iubești Complexul Militar Industrial American în detrimentul amărâților, văduvelor, orfanilor? Planul Kalergi, suntem prea mulți și începem cu România? Ce aduce bun 2024? Ce aduce bun la privați? Muncă, taxe, colegi pe spinarea? Bună țară, rea tocmeala! Sc Serafim Srl a d-lui Nistorescu da faliment și citim DC NEWS și Jurnalul Național? Bogdan Chireac cu Profesorul Voiculescu, vor fi mentorii României?

 42. Stralucitul ziarist dl Cornel Nistorescu este foarte, foarte, foarte fericit că îi crește impozitul pe cifra de afaceri, de la 1% la 3%. Bubuie de fericire! Plus taxe mărite pe ascuns, tiptil, tiptil! Întrebarea care se pune este, cât mai durează ca Maestrul să dea faliment și să mănânce din ” cocina puterii” precum ceilalți formatori de presă(?). Clipul cu Pink Floyd cu cei care scoteau capul din mulțime, erau bătuți în cap cu un ciocan, să niveleze conștiințele! Cât mai rezista domnul cu Paștele de Toamna la casa părintească? Falimentul bate la ușă….

 43. Te duci de la Saraiu, Ciucurova, Slava Rusa, Slavă Cerchgeza, Cobadin, Babadag! Acolo planul Kalergi este făcut 99, 999%. Nu vezi țipenie de om, nimic, nimic! Sărăcie extremă, case goale, foamete! Dl analist politic Bogdan Chireac zicea că psd are o „sansă istorică”, creștere economică de excepție! Unde asta? Pe Lună? Creștere economică, când impozitezi „până” și bonurile de masă? Șansă istorică la ce? La extincția propriului popor? Kalergi iubește România și clasa politică! Mergeți la Cobadin, Slavă Rusa! Nu sunteți în Mumbay, sunteți în deșertul Kalahari!

 44. Domnu’ Nistorescu, în zilele trecute în editorial dumneata îți puneai întrebarea DE CE au apărut YEZAKT atunci, destul de ne-justificat și absolut ne-pregătit strategik, cele 3 ciorbe-re-încălzite „proiecte legislative ale U.D.M.R.”, da’ sub semnăturile a 2 practic-anonimi din U.D.M.R. Ceea ce reiese acu’ e că a fost o înțelegere în culise, ca șefii U.D.M.R. – fără a se compromite ei ca lideri, și și fără a compromite U.D.M.R. ca organizație, lăsată mediatic și practic în-planu’-2 – să-i pună-la-dispoziție buzoianului „Tanju” Çolaku’ o okazîie ca să se remarce patriotik în șParlament, iar în continuare șî la tilivizuini cu primirea „pe cal alb” la Latrine, ca la 1600 a grekoteiului Mikhailitsi zîs-„Petrașcul”, în același stil la Gyulafehérvár. Mă gîndesc că o fi cu același final simbolistic: grekoteiu’ slugă-plătită a’ Vienei, ne-ascultător, a fost scurtat de căpățînă la Turda, de walonii celuilalt mercenar a’ Vienei, albanezul Basta, șî dat-la-cîni, azi buzoianu’ Mare Pretin Aerian șî Maritim a’ Vienei va fi curînd decapitat-politic șî dat-la-cînii-luluțijdi Amba$$adorijdi numiți nu-prea-constituțional „magistrați”, care latră patriotik pă salarii șî penzii șpețiale… adeca NESIMȚITE, da’ „Tanju” Çolaku’ ca prim-menestrel nu-i desființează pă ei, cu totu’ – deși P.N.A.=D.N.A. este o ILEGALITATE din punct de vedere constituțional, și dublează ne-justificat sarcinile constituționale ale P.G.! da’ e o struktură înființată și deci protejată dîn culise dă Marele Lickurici, ca să aplice la Bukale poolitica bine-cunoscută „Mani poolite” – ci-l dă-afară pă Dodu care i-a răpit Gloriia Ribuluționară dă la 1989……[RumBurak Özçivik]

 45. Degeaba ii repet lui Nea Cornel ca un analist politic/geopolitic VERITABIL trebuie sa abordeze evenimentele per ansamblu si in ESENTA lor…

  In ecuatia „datului cu barda in fantome” Nea Cornel A ELIMINAT FACTORUL PRINCIPAL ce a prilejuit operatiunea si anume INITIATIVA
  celor doi shogori!!! Fara acest proiect care NUMAI FANTOMA NU E intrucat concentreaza in el o OBSESIE REALA, PALPABILA si mereu
  lansata in diferite forme, Ciuciu Olacul ramanea fara BARDA si FANTOME!!!

  Nimeni nu o sa ma poata convinge ca TERORISTUL SOVIETO-ISLAMIST opereaza pe persoana fizica si NU I SE PREGATESC MINUTIOS TOATE MUTARILE de catre DIVIZII de ACOPERITI si DESCOPERITI ai Securitatii!!!

 46. alo,cenzura?mai splendoare in iarba,iar cenzurezi miseleste?e greu sa-ti duci crucea si traiul?
  Margelatu spune:
  29 DEC. 2023 LA 10:32
  Comentariul tau a?teapta moderare. Aceasta este o previzualizare; comentariul va fi vizibil dupa ce este aprobat.
  doar nu credeati ca un oarecare penal Dragnea, ajuns pres PSD,se inconjura de somitati intelectuale ,tarii de caracter, virgine,etc…
  conf principiului ‘muntele se vede mai bine dintre dealuri’ Dragnea a adunat toate krveturile,masculine si femele in CEx-ul partidului
  de la primul presedinte PSD-Oliviu Gherman- pana la ultimul,numai ecleruri umane
  si o aya ca Dragnea ii tot dadea la un interviu cu tiitoarea publica,’Marcelu? in sus, Marcelu? in jos’..limbi romantice doar doar va fi reprimit in PSD si Marcelu? abia a apucat sa scape de el si de gaska lui Dragnea din PSD:)))
  P.S.nu cred ca Marcelu? e atat de prost sa candideze la prezidentiale, nu se risca ,doar Ciuca e alesul intern si extern in 2024,ii vine manusa functia vegetativa

 47. Finanțarea partidelor politice din bugetul se stat este o mare gogomănie şi o crasă nedreptate făcută tuturor cetățenilor. Cu aceşti bani partidele mari îşi pot permite să-şi facă permanent campanii electorale sau de p.r. în detrimentul celor mai mici sau a independenților şi nu în ultimul rând, este o formă de corupție mascată, exceptată de la definiția generală a acestei infracțiuni. Ar fi un mare pas înainte pentru toți cei care cred în alegeri libere, corecte şi democratice dacă actuala clasă politică ar renunța sau ar reduce semnificativ aceste fonduri. Altfel, cu aceşti bani şi desigur, nu numai, pe spinarea aceluiaşi popor, aceleaşi partide vor ajunge să dețină din nou Parlamentul lor, Guvernul lor, preşedintele lor, statul lor.

 48. Dl Andrei Muraru trăiește regește, RE-GES-TE, regește în Statele Unite ale Americii! Vilă de ultralux în care își aduce părinții, neamurile, prietenii! Excursii in Grand Canion, Cascada Niagara, Las Vegas! Nabab, boier, jupân! Aduce nea Muraru în România sute de Miliarde de Dolari, bani injectați în Industrie, Agricultură, Sănătate? Aduce basculante cu valută? Aduce! Asta da viață! A studiat Istoria la Iași și Memoria Exilului Românesc! Trup și suflet pentru România! Trup si suflet! D-le Justinianus, nu sunt ironic, dumneata om de-al casei din psd, cum mama masii Muraru în America pe culmile Universului și matale aici între filoxere? Nu îți musti buzele de ciuda? Ireversibile Tempo Fugit! Vine și vremea dvs dle Justi, vine și vremea dvs! Răbdare și tutun!

 49. Incet dar sigur prostocratia [https://www.cotidianul.ro/prostocratia-ca-regim-politic/ ] a preluat toate institutiile statului democratic incepind de la presedentie, prim-ministru si guvern (kakistocracy), senat, parlament, etc.. Cum poate fi reformat un stat condus eminamente de o prostocratie in expansiune? Raspunsul la intrebare este si mai complex atita timp cit democratiile occidentale au ales calea colaborarii cu acesti cei mai prosti reprezentanti ai tarii in loc sa izoleze tara condusa de asemenea specimene.

 50. Trăiască în veci Cotidianul, Redactia, Cornel Nistorescu! Omul nu se hrănește numai cu mâncare ci și cu duh Sfânt! În România rumanu’ nu se hrănește „numai” cu gogoși prăjite în ulei ranced, livrate de psd-pnl, ci și cu informații livrate de Cotidianul! Cum or arata cititorii Jurnalului Național? Ca pacienții doctorului Lombroso? Sunt și pe aici, troli psd, cititori de Jurnalul? Sau e ca la Caritas Cluj? A jucat 3/4 din România, dacă întrebai pe cineva, nu a jucat nimeni!

 51. 28% dintre firme vor zice papa, papa la Bugetul României in 2024! Dacă pica și Liberty Galați e brici! Dacă pica și Alro Slatina e divin! Industria României e sublima dar lipsește cu desăvârșire! Are balta pește! FMI, BERD, Banca Mondială! Împrumuturi cu dobânzi de 11 4%? Un fleac, m-au ciuruit! Are balta pește!

 52. Si, totusi, demiterea lui Mihai Dodu este un simptom al vesnicei atitudini de „sa traiti sefu’!” a corpului de control… Nu se face dle Ciolacu! Suna a vendeta! Orice explicatie este inutila. S-a bifat la negativ.
  Ambasadorul! Doamne ce rezonanta are! Trebuie sa fie un diplomat, un scolit care cunoaste importanta cuvintelor, pe cand el, inspirat de calificativul „neînfricat” cu care era gratulat Ceasca, a numit-o nestatornica pe distinsa doamna…
  Cum ne înecăm la mal!

 53. ȘI TOTUȘI : CINE O FI PERSONALITATEA POLITICĂ CU ACELE ÎSUȘIRI POZITIVE-NU CA A BIETULUI CIOLACU–CARE:PĂCĂLICI, de șarlatan politic,d e sforar și de braconier de voturi???? spuneți-ni-l să nu murim/

  Ș

 54. Dl Stalin, dictator comunist, spunea că un om înseamnă o problemă, elimini omul, elimini problema! Dl Ciolacu a fost deposedat de diploma de revoluționar de către dl Mihai Dodu! Dl Ciolacu a zis că si-a pierdut ochiul stâng și piciorul drept în revoluția din 89′ de la Buzău! Plus că are un rinichi artificial de la explozia unui obuze de calibru 225 mm. Dl Dodu a zis că fabuleaza! Dl Dodu pe făraș! C’asai în tenis! Și eu ca un câine turbat, in nimicnicia mea am mușcat mâna care mi-a dat pâine! Pamflet politic! Parol

 55. „Prietenia de nezdruncinat dintre popoarele noastre” formula tipic ceausista dar „nestatornic”?

 56. Bagabont „postrevolutionar”!!!
  Ce blestem pe capul românilor să aibă un semidoct ca Ciolacu premier!!
  Dacă se mai gândește și la Președinție… următorul premier poate fi Tzanca Uraganul!!! Rușine să ne fie că permitem așa ceva la 33 de ani după evenimentele din decembrie 89.

 57. 🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑🧑‍🤝‍🧑. Super. La fel

 58. @ În alte filme, îndeosebi americane, cu desoperiri științifice și anchete, despre cazuri care au devenit și celebre, anchetatorii au intervent și ulterior judecării spețelor cu cercetări care l-au permis rezolvarea unor cazuri mai dificile sau în cazuri care nu au fost rezolvate vreme mai îndelungată, ?

 59. Salut sinceritatea Capitanului core/Core cand recunoaste in sfarsit ca s-a format tresaltand la citirea BASMELOR!!! A ramas in mod vadit cu aceasta FIXATIE IDEOLOGICA a BASMELOR IEPOCII Ceausescu, CRIMINALUL CONTRA UMANITATII ROMANESTI – TZARANIMEA COLHOZIZATA, ELITELE DECIMATE pentru DISPARITIA TRADITIILOR, BISERICILE DARAMATE dupa ce REPREZENTANTII EI FUSESERA DECIMATI si in fine BASMUL cu „revolutia popolului din sufragerii” urmarind INSPAIMANTAT CASETELE INREGISTRATE intre 17 dec – PRELUAREA NEOFICIALA A PUTERII de catre ASASINII SOVIETICI – si 21 dec cand S-A FACUT PENULTIMA INREGISTRARE la SPARGEREA MITINGULUI ORGANIZAT de PUCISTI ca si cum ar fi fost ordonat de Ceausescu, CASETELE CU „revolutia”!!! In 22 dec s-au inregistrat CASETELE cu EXECUTIA care s-au pastrat pana pe 25 dec, CA INTRE TIMP SA SE INREGISTREZE RESTUL PANA la SAIZECI DE MII DE ROMANII EXECUTATI de pe blocuri si de la mica distanta!!!

  Numai „BASME CU FINAL APOTEOTIC” prin care „fetzii frumosi” ai Comintern „INVING FORTZELE RAULUI”…

 60. Prietenia s-a nestatornica pentru România…Două proteine chelioase, gemeni, cu nota 9.93 la Istorie? Să nu știi lb română la nivel elementar? Să consideri România profund antisemita, Xenofoba? România Ucide evreii pe banda rulanta? Desconsiderat României ca „Stat Antisemit” nu este la „marginea legii” dle Justinianus, dvs trol psd! Ce spuneți? E de Tribunalul Militar București desconsiderat României ca țară Antisemita? E de cremenal dle Justinianus? E de pușcărie? Prietenia s-a nestatornica? Limbaj de analfabet total! Istoria la Iași cu Doctorat? Binomul PSD-PNL este un gigantic aspirator de deșeuri sociale! Ce mai e de spus? Prietenia s-a cu cartea și cu lb Română este zero tăiat în zece! Veceu! Pupi la popou PSD și ești ambasador! De ce au emigrat Justi, 5.5 milioane de români? D-aia!

 61. „Revolutia” facuta pentru imbogatirea unor smecheri comunisti, securisti, oportunisti, lichelisti nu conteaza.
  Ciolacu unul dintre „revolutionari”, cu diploma de merite speciale in escrocherie si furturi. P$DNL s-a nascut din spiritul revolutionar emanat la „revolutie”.
  „Revolutionarul” Ciolacu seful emanatilor lupta cu teoristii, de fapt erau mana-n mana parte din acelasi scenariu si regie, acum cica se lupta cu extremisti.
  FSN vinovat de jaful postdecembrist, PSDNL de jaful plandemist, imprumuturi si cheltuieli aberante.

 62. Fiecare pastram copilul din care ne-am format.
  Un baietel nu poate uita cum fugea in praful lasat de masina neagra care i-a rapit pe cineva drag.
  Altul vrea sa-si construiasca propria realitate.
  Basmul cultiva principii morale ca adevarul, dreptatea, cinstea, prietenia, ospitalitatea, curajul, vitejia prin personajele pozitive si condamna nedreptatea, rautatea, minciuna intruchipate de zmei, balauri, Muma-Padurilor, spani etc.
  In basme, intr-un final, dupa multe incercari, castiga binele.

  Charlie, tu amesteci adevarul cu fabulatia.
  La mitingul din 21 decembrie au fost salariati din întreprinderi, au umplut piata, au strigat lozincile cunoscute, au tinut portretele. A fost o mica perturbare dar mitingul s-a incheiat in aplauze, „Ceausescu si poporul” .
  In dimineata de 22, revolutionarul din Buzau este ridicat de acasa. Asta are rolul de a-i speria pe posibilii revoltati. Se spune ca in Buzau, oamenii au iesit dupa zborul Ceausestilor dar si ăsta a fost un semn de curaj caci inca era teamă, incertitudine…

 63. Domnule Nistorescu daca tot vreti binele natiei atunci faceti bine sa sustineti revenirea lui Catu ca premier iar Dulapul Precaut sa ramana presedinte, pentru ca el a primit sapca de la Trump in timp ce Ciolacu se pare ca trebuie sa mai astepte. Cand au fost marite salariile medicilor toata lumea spunea ca vom da faliment iata ca nu a fost asa. In schimb initiatorul acestui demers a sfarsit-o rau de tot. Apropo dar Grupul de la Cluj ce mai face ce mai zice?

 64. Dl Nistorescu este dator la cititori că domnia s-a este nestatornic cu Adevărul? Nota 9.93 la Istorie? Strangulezi, arestezi la Vaslui 3 moși și 6 babe de 87 de ani, că au făcut pomană pentru Mareșal? Mareșal nazist, legionar, antisemit! Trăiască vânzătorii de țară! Scuipați pe România, fugiți îngroziți! România este Antisemita și Xenofoba! Andrei Muraru ambasador în America, trai de Nabab, Alexandru Muraru supt înaltul patronaj a președinției (?), omoară pe capete antisemiti Români? Dle Justinianus! Dvs că trol psd, sunteți de acord că România este Antisemita și Xenofoba? Nu este la „limita legii”? Nu este de parchetul Militar, denigrarea României? Eu iubesc Israelul, evrei, nu am nimic cu ei! Dvs aveți? Sunteți de acord cu frații Muraru? Ce spuneți?

 65. Dl prim ministru a fost făcut în foi de vița de dl Mihai Dodu! Zicea dl Dodu ca dl Ciolacu e sănătos tun, impostor, nu revoluționar! Dl Dodu pe făraș, rămas sute de mii de falși revoluționari! Am cumpărat mașină de firmă de la un fals revoluționar, paznic dinainte de 89 la ambasada din Teheran! Acum are 8(opt) spații comerciale pe Ștefan cel Mare și în Crangasi! Diploma de rivoluție l-a făcut om! Mii de Euro ia lunar din chirii! Face dezacorduri vocabulare la fraze extrem de simple! Îți vine ca să te împuști în cap ascultându-l! Doamna Core! Va vine ca să faceți infarct cu datul pe făraș al d-lui Dodu? Sau Icter mecanic? Sunteți scolita! El vroia ca să curețe de bălegar revoluționar grajdurile lui Augias Ciolacu! Revoluționarii bronzați rămâne, Dodu pleacă! Doamna Core, când emigrați? Mai suportați? Aveți colecistul brici!

 66. Domnia s-a Charlie nu este nestatornic limbii române și adevărului! Este peste nestatornicul Andrei Muraru, Muraru cu nota 9.93 la Istorie! Dl Charlie spune ca a fost lovitură de stat și că Securitatea e la butoane! Ambele, perfect adevărate! Securitatea e în tot și in toate! Pssst, ne aude cineva?

 67. La mulți ani Cotidianului și colaboratorilor. La mulți ani cititorilor. La mulți ani România.

 68. „La Buzău, vărsarea de sânge a început în seara de 22 decembrie. Un număr de 25 de buzoieni au murit pe raza judeţului Buzău, iar alţi 22, în Bucureşti, Braşov, Hunedoara, Târgovişte şi Timişoara.

  Cinci buzoieni au murit în Palatul Comunal, fiind împuşcaţi de către un ofiţer de armată, Gheorghe Olteanu, de altfel singurul militar condamnat la închisoare pentru omor.

  În oraşul Buzău, focurile de armă au încetat de abia pe 25 decembrie 1989, atunci când, la televizor, se anunţase că Nicolae şi Elena Ceauşescu şi Elena au fost executaţi la Târgovişte.

  (Adevarul, 2022)

 69. & Sunteți de părere că ,probabil , de ceva vreme , lu’ nea Nistorescu îi place discursul public al lui Gheorghe Becali și îi face și ”concurență”, ”reluând” pe alocuri din exprimările lui Gheorghe Becali, mai recent din ce în ce mai vizibi, ?

 70. Înainte ca să termini Doctoratul La Facultatea de Istorie din Iași, nu e necesara întâi cunoașterea lb române? Mai ești și profesor universitar la veceul SNSPA, fost Ștefan Gheorghiu? Ambasador în America? Excelență s-a doamna vicepreședinte, este nestatornica cu România! Nestatornica? s-a? Aista’i lb română? Aista’i balamuc! Nota 9.93 la Facultatea de Istorie din Iași? Cele două proteine chelioase nu luau nota 1(unu) la Facultatea de Cibernetica din București! Și 1(unu) e din oficiu! Ăsta seară dansăm în familie! Domnia s-a Johannis îl tine pe Nestatornicul Alexandru Muraru în puf de gasca! România antisemita și xenofoba? Emigrați bă, Emigrați! Cu nota 9.93 la Istorie, în Elveția spălați podele în restaurante! Aici boieri, acolo sclavi, iobagi, sclaveti! Ce bine e în politic, ce bine e în PNL! La Dracu cu munca!

 71. La Gheorghe Dinca nu s-au facut testari cu ADN pentru ca totul a fost o mascarada regizata iar tapul ispasitor Dinca filat si folosit de ani buni de politie a fost bagat la ordin la inaintare. Ofiterii gradati straini beneficiari ai retelei au fost scapati curati lacrima de pretiosii angajati ai diviziei nufarul din structurile aservite romanesti.
  Circ mult pentru prostirea poporului cu lux de ananunte si salvarea intru albire a Stapanilor!

 72. Esop spunea că într-un război, mai bună e o armată de măgari condusă de un leu, decât o armată de lei condusă de un Măgar. În România măgari conduc România! Este de anticipat rezultatul, ușor de anticipat. Eșec pe linie! Ferma Animalelor a lui George Orwell din 1958, mai actuală ca nicicând în România anului 2024! Ce mai e de făcut? Nimic absolut nimic! Ne uităm cum clasa politică decimeaza România…

 73. Eu cred ca Ciolacu a dat lovitura de stat,ia zis revolutie si astfel a dobandit certificat de revolutionr.Altfel nu se explica fratilor.

 74. Într-o bătălie nu este necesar ca să îți ucizi adversarul, este suficient ca să ii suprimi dorința de a lupta. Cel care este un lingușitor desăvârșit în public, este un clevetitor desăvârșit pe la colțuri( Napoleon Bonaparte).

 75. Faptul că nu poți deschide nici măcar frigiderul, sau ușa de la toaletă fără să dai de Ciolacu nu miroase bine, ca să păstrăm ultima locație 😎
  Se vede clar că-i o campanie în plină desfășurare, cu startul furat, de ridicare în slăvi și alta de ridicare în țeapă a unui personaj nu îndeajuns de uns cu toate alifiile străine, iar când o face, când se dă cu una, sau cu altul 😉 pare mai degrabă unsuros, decât strălucit și victorios.
  Cum , nici cum, nu depinde de noi românii cine va fi următorul președinte, sau mai degrabă guvernator, cum merg cu iuțeală treburile spre o colonie modernă ( și am convingerea că cineva, poate Simion, sau Diana Șoșoacă va pune de-un referendum în acest sens ca să nu mai plătim noi ca proștii administrarea unui fost stat, devenit colonie 😎 ) numai ca niște străini cocoțați în fruntea României să-și spună cu fudulie și obrăznicie- președinte , premier , senator, sau deputat

 76. Care tara fixeaza in buget o suma pentru dezinformarea sa ? Niciun gazetar nu indrazneste sa intrebe. Mijto ar zice Simion cu capul in bulion.

 77. Este înduioșătoare strădania unuia de se face plăcut și remarcat de cei ce conduc din umbră România, întâmplător rude de gradul I cu cel ce l-a adus și l-a lăsat hai-hui prin lume, prin obsesia repetitivă a unor enormități de care și la Obregia se râde, dar nu când e și el de față, că face urât :
  După chestia cu 60.000 de victime ale loviluției de care au râs unii până li s-au descheiat cămășile de forță, a lui e fără mâneci ca să poată combate, acum a mai clocit una cu înregistrările, dar în special aceea că asasinii ritualici ce i-au împușcat pe Ceaușești în Sfânta zi a Crăciunului Ortodox , pe 25 dec., ar fi făcut-o în realitate ”In 22 dec s-au inregistrat CASETELE cu EXECUTIA care s-au pastrat pana pe 25 dec, CA INTRE TIMP SA SE INREGISTREZE RESTUL PANA la SAIZECI DE MII DE ROMANII EXECUTATI de pe blocuri si de la mica distanta!!!”, că poate-poate mai spală ceva din criminala faptă ritual satanistă a lui Soroș,Brucan,Roman și ceilalți comilitoni !
  Mizerabil !!!! 😢

 78. Dupa 10 ani ar trebui sa fie lamurit. Cine ii mai crede pe astia de la Ciolannis, Ciuca, Ciolacu in jos, merita soarta.

 79. D-le Nistorescu i-ati pus gând rau lui Marsel. Electoral vorbind. Daca eticheta ,,grasanul cu barbison” se lipește de covrigar, si el, și partidul vor pierde cateva procente bune la alegeri. Oricum, fata de deja legendarul clișeu ,,Prostanacul”, ,,grasanul cu barbison” e ca o mângâiere pe creștet.

 80. Nota 10+ la Cotidianul, nota 10+ la cititori. Aici e Las Vegas față de G4 Media și postările lor! Acolo să vezi limbaj idiot! De la patroni( doi la numar) până la postaci, Garbidge ,Trash, Porca Mizeria! Aici e lăptișor de Matcă! Un ziarist analfabet și obez din Copșa Mică, un ziarist negricios din Urziceni! Unu’i Nistorescu, unu’i fruncea! Dacă dna Core nu era de partea Întunecată a răului, era profesor universitar, Șefă la Academia Română! L-am văzut la Prima azi pe cel mai citit om de pe Planeta Terra, Daniel David! Ii mai lipsea scripca! Mihai Nămol, dujmanii’m’poarta pică!

 81. pentru mine e clar Ciolacu a sapat gropa lui Dancila si acum o sa cd in ea. dancila viorica si-a facut partid. PSD se subtiaza

 82. Core vs Daniel David? Core Won! Core este la calea lactee față de cel mai citit om de pe Planetă la intelect! Dacă dna Core candida la Rectoratul UBB, cel mai citit om de pe Planetă, curăța ceapă și cartofi la cantină, pierdea! Core era rector! Nu este pentru cine se nimerește, ci pentru cine se pregătește la pupat dos! Așa’i în România

 83. Mi-e clar, dupa-amiaza si seara asta sunt compromise de Cerber…Cum poti dialoga cu basm meticii incapabili sa faca cea mai mica CONCESIE ADEVARULUI si REALITATILOR, oricare adevar si realitate oricat de MINORE, pentru ca un ADEVAR si o REALITATE recunoscute provoaca prabusirea ESAFODAJULUI de RASTALMACIRI…

  IDENTITATEA de gandire si masluire/RASTALMACIRE/MALFORMARE a unei REALITATI SIMPLE, ca MITINGUL din 21 dec. cu oamenii muncii A FOST SPART in mod diversionist si transformat in ISTERIE COLECTIVA PAROXISTICA cu parasirea in trompa a PIETEI PALATULUI care a fost „ASISTATA” de Armata pentru DIRIJAREA catre URMATOAREA „SCENA”, NOCTURNA, de la Intercontinental, IDENTITATE intre DOI ATEI
  ANTIROMANI si ANTISEMITI precum Cpt core/Core si doru popescu e stupefianta!!!

  Pesemne monstrul Cpt core/Core imi considera ADEVARURILE „fabulatii” intrucat stie ca am de-a face cu FI ARE…Numai MONSTRII pot RASTALMACI ISTERIA COLECTIVA PAROXISTICA provocata de Armata pentru DESTABILIZARE/INSCENARE „revolutionara” prezentand-o drept
  „o mica perturbare”!!! Tupeul specimenului e monstruos, mai ales ca nu renunta la FLITURILE cu „cinstea, morala si iubirea”!!!

 84. Ciolacu s-a dovedit pana acum a fi un tip redutabil. Are cuvintele potrivite la el fara a lasa prostimii impresia ca este un demagog natang ca cei din pdl,usr,udmr si mai ales din aur. Dar nu poate castiga niciodata impotriva unui GEOANA sau SOSOACA care au in plus cultura si educatie. Ciolacu poate castiga doar daca mafiotii securisti se vor mobiliza exemplar (la ciordeala) asa cum au facut-o in cazul lui Petrov si Johanis care au fost presedintii lor si nu ai romanilor. Teoretic in turul doi trebuie sa ajunga Geoana si Sosoaca, ambii desi diferiti ca doctrina fiind patrioti.

 85. Izreelul este șel mai mic di pi Planetă și șel mai tare tot di pi Planetă! Ari racheti Atomice, Cosmișe, Domnia s-a Nitanyahu, i șel mai tari din păpușoi! Domnia s-a Banjamen, este pisti Ștefan șel Mari al nostru. Eu Andrei Murari cu frații mieu Alexandri Murari atât avut di spus! Comisia s-a întrunit! Aveți ambii doi nota 9.93 la Licență! Pac, pac, v-am șuruit! V-am Șuruit cu gloanți di intelijența.

 86. Profesorul examinator catre frații Muraru la examen Istorie Iași. Ia zi frati Murari! Unde esti situată România! Io nu știu, io știu unde ieste Izreelul! Asta știu! Unde este? Ieștii pi hartă dom’ profesor! Frati Murari! Șe înseamnă Dacia Felix? Dom profesor știu că Dașia Fielix înseamnă Izreel ferișit! Candidat Murari, ție gândul la Forumul Mondial Evreiesc la pupat puala popii? Da!

 87. https://youtu.be/9p97sxREC00?si=439pGOTJUZRq3FZSNoapte de vis
  Noapte de vis, timp preasfânt,
  Toate dorm pe pământ
  Două inimi veghează,
  Pruncul dulce visează
  Într-un leagăn de vis.
  Intr-un leagan de vis

  Noapte de vis, timp preasfânt,
  Dumnezeu râde blând
  Pieptu-I vibreaz-a iubire,
  Lumi-i îi dă mântuire,
  Pacea-n ea aducând,
  Pace-n ea aducând.

  Noampte de vis, timp prea sfânt
  Păstorași vin cântând
  Îngerii cântă „Aleluia”,
  Lumii vestesc bucuria:
  Domnul e pe pământ !
  Domnul e pe pământ!

 88. INCAIERARI Sterile !
  Uscate, da’ RAU !

  NIMIC bun si drept NU va iesi din
  NeBunia SI NeDraptatea puse-NE in Carci Romanilor din 22 Decembrie 1989.

  CRED, sfios ca Aceia CARE INCA mai au Ceva Putere in Romania sa dea LINIA in Bine, inclusiv la ACEASTA Tribuna.

  Linia de Discutii SERIOASE,
  NU Rafuieli, Copite, Minciuni, Fitile.

  Intrebari de Baraj :

  – Mai „egzista” ASHANISHTE Persoane care INCA pot a face CE_Trebuie ?
  – AU, fie SI in numai bine ascunse de LIFTE Externe si LIFTE Interne in Minti un NOU Proiect de Romanie ?
  – UNDE au fost pana ACUM, desigur cam DOUA Generatii de ASHANISHTE Persoane ?

 89. Da domnule Cornel Nistorecu, m-ai lamurit din titlul articolului. Dumneata sustii pentru electorale pe altcineva decat Marcel Ciolacu, bietul de el, care brusc este vinovat… nu mai e bun pentru ca… etc. Vremea cand o sa-l studiati pe Ciolacu si managementul lui e aproape. Stiinta lui Ciolacu o s-o folositi in curand ca sa controlati entitati cu inteligenta uriasa cu mult mai mare ca a voastra, robotii, pentru ca altfel o sa deveniti sclavii lor. Ciolacu va fi recunoscut ca pionier si geniu in controlul inteligentelor superioare. Scoala Vietii de la Buzau are multa expertiza in domeniul asta, dovada ca Prim Ministrul nostru e de acolo si nu din alta parte.

 90. Practic Ciolacu este in avantaj si atunci cand este laudat ca si atunci cand este desfiintat. Pentru ca sporeste ca notorietate. Este sigur ca in acest moment detine primul loc in Romania la capitolul notorietate. Si ce-i mai comic este ca el personal a lucrat doar pe jumatate, restul l-au facut altii. Daca o va pune si cu marirea de pensii promisa are toate sansele sa devina presedinte. Serviciile de afara sunt in cadere libera pentru a mai putea stabili presedintele Romaniei in cardasie cu colegii securisti romani care si acestia par a se fi cumintit dupa eliminarea lui Coldea si Edy, doi tipi reprezentativi care au continuat filiera lui Asthalosh.Este cazul numirii unui adevarat roman ca capetenie la SRI.Conjunctura actuala interna si internationala il favorizeaza pe Ciolacu.

 91. Pentru „a închide gura” aplaudacilor lu’ CiolaNu și, în ansamblu, ai actualei guvernări PSD-PNL, întreb :

  – CU CÂT A CRESCUT DATORIA EXTERNA A ȚĂRII ÎN MANDATUL LOR ȘI PE CE S-AU CHELTUIT BANII ?!
  – LA CAT VA AJUNGE DATORIA EXTERNĂ PÂNĂ LA ÎNCHEIEREA MANDATULUI ?

  VREAU RĂSPUNSURI CONCRETE, NU BALIVERNE DE GĂȘTI POLITICE !

 92. Pro Speciali: Este „produsul” Securității, nu a tăiat pensiile speciale, nu a tăiat subvențiile de partid, si-a angajat clientela de partid și rudele pe Miliarde, vrea furt de 1 000 000 de Euro nepedepsit, Mărește cu 25% bugetele SRI, STS, etc
  Anti Privați: Distruge încet, sigur, total, mediul de afaceri prin mariri aberante de taxe și TVA, ține cotele de impozitare ale Muncii la cote fantastice, este o nulitate Intelectuală totală, susține Complexul Militar Industrial American prin achiziții aberante de armament din anii 70, susține Ucraina pe „ascuns”, este, cârpă de șters pe jos la Americani & Co, este moale, imprevizibil, nehotărât, ar vinde România pt pofit propriu, nu are empatie pt popor! Este un mincinos de pseudorevolutinonar, studii zero, iubitor de arginti! America First, România Lost, asta e deviza, lacom, avid de putere! Exod romani în continuare, 28% din IMM-uri au dat faliment, restul emigrează…Deci? Judecați singuri că de aia v-a dat Dumnezeu creier..

 93. Dle Nistorescu,n-aveti decit sa scrieti alt articol,asta fiind invalid.Revolutionarul de Buzau Marcel Ciolacu a fost de fapt doctorand,acum e dl. DOCTOR Marcel Ciolacu,doctor absolvent al Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazul”,dupa cum sigur ati aflat banuiesc,cu tristete si dezamagire. Nici nu i mai poate retrage diploma care te baga instantaneu in depresie,pentru ca am vazut cu totii ce-a patit ala de la revolutionarii romani.

 94. Pro? Nu a tăiat pensiile speciale, angajează la proporții Apocaliptice în aparatul de stat, clientela Securista, urmasa Securității de dinainte de 89′, În teritoriu, România e feudala, inapoiata total, împărțită pe triburi ca în Evul Mediu, vezi Vaslui, Călărași, Ialomița, Tulcea, Olt, etc, cam 46% din harta României! Acolo șefii de CJ sunt Dumnezei pe pământ! Deci? Votezi un asemenea exemplar Anatomico-Intekectual eșuat, votezi achiziții de 38 mld de Armament american din timpul războiului din Vietnam, votezi un român care susține Complexul Militar Industrial American, votezi involuția României( de 34 de ani nici un spital nou!). Veți cunoaște Adevărul și Adevărul vă va face liberi! Cine are ochi, să vaza, cine are urechi, să audă! America First, România Lost…

 95. Marcel Ciolacu doctorand? Cu Bioterra la 37 de ani, carte de muncă la 38 de ani? Cum Doamne nu dai cu Pucioasa peste România ca on Sodoma și Gomora? Cum? Ciolacu doctorand? Asta în biblioteci? Este peste putință? Este peste putință? Și asta când ii cară pusca lui Omar Haysam și ii masă umerii înțepeniti? Mă închin, mă închin, mă închin! Cinste Conu Mitu biciclistul.. Doctorand? Mă închin cu limba de bolta platina….

 96. Dl PM revoluționar cu merite deosebite( nu are ochiul drept, piciorul stâng și cortexul în totalitate), e Doctorand? Păpușile Muppets, Circul Globus, toate sunt pistol cu apă rece față de asemenea veste Șocantă! Voi mai râdeți de vă bateți pe burtă? Sau ați obosit? Doctorand printre covrigi, baclavale? Dar biblioteca, biblioteca unde e în ecuația asta? Unde? Pe Lună? Țară SH….

 97. Revolutia Româna A FOST EFECTUATA de catre POPORUL nostru/cel MAJORITAR Românesc. Si doar CONFORM intereselor NATIONALE ale POPORULUI cel MAJORITAR pe acest TARAM/poporul cel Românesc ! Si FARA NICI O INTERVENTIE STRAINA sau EXTERNA !
  Interventiile ‘straine’ sau ‘externe’ pregatite in ‘exterior’, fie ca erau ele vestice (LOVITURA DE STAT pregatita de ‘alte’ tari europene, M6, CIA, NATO), fie ca erau ele estice (PUCI COMPLOTIST SOVIETIC pregatit de catre KGB/GRU), ar fi fost ABSOLUT TOATE foarte NOCIVE pentru POPORUL nostru cel Românesc si pentru INTEGRITATEA României !
  Si de aceea, conform traditiilor revolutionare ale NATIEI Române (Revolutiile românilor din 1821, 1848), POPORUL nostru cel Românesc a preferat PROPRIA sa REVOLUTIE in ’89/REVOLUTIA Româna ! Revolutie PROPRIE si ORIGINALA, conforma PROPRIILOR noastre NAZUINTE si CERINTE, Revolutie care sa fie realizata FARA nici o INTERVENTIE straina majora !
  Revolutie pentru democratizarea si liberalizarea României, dar care sa NU afecteze nici FORMA de GUVERNAMANT (cea REPUBLICANA, forma de conducere superioara in lumea de astazi), care sa nu afecteze nici UNITATEA si nici INTEGRITATEA cea NATIONALA a României, si care sa pastreze INTEGRITATEA si SUVERANITATEA cea NATIONALA a României !

  Iar, pe taramul nostru cel stravechi, pre-crestin al geto-dacilor, ATEII sunt aceia care NU CRED in stravechiul nostru ZEU si RELIGIE autohtona (in DZEUL cel stravechi PIE/3000 BC, TATAL CERESC al NATURII/”*Dyḗws Ph₂tḗr”), acelasi ZEU/DomnZEU cu OMUL-DZEU al CUNOASTERII umane/Zamolxis/550 BC, si acelasi Dumnezeu cu OMUL-DZEU al IUBIRII umane/Iisus/50 BC!

 98. Doctorand de 11 ani? Doar fraierii cred ca mai este. L-a bagat hotu’ Ponta pe fir dar dupa ce acesta a patit rusinea Ciolacu s-a speriat. Daca acum era doctor si-ar fi luat adio de la candidatura desi romanii l-ar vota oricand pe doctorul Ponta.

 99. Dacă domnia s-a Andrei Muraru, doctorand la Facultatea de Istorie din Iași cu geamanul Alexandru, sunt ” nestatornici” la lb română, ambii doi cu nota 9.93 la licență, au fost șefi de promoție, atunci pleava din fundu’ listei cum arată? Cum? Dacă nulitățile astea două, profesori Universitari la veceul SNSPA, fost Ștefan Gheorghiu chinuiesc, torturează lb română, aptsolventii de la coadă cum arată la intelect? Zoo Baneasa? Vorbesc prin semne? Un lucru e clar, gemenii Muraru au driblat copios Muncă! E clar ca din helicopter! Vânzarea, denigrarea de țară nu se pune, e bonus la Bugetul României! Domnia s-a dl Nistorescu e siderat! Intelectuali? Profesori Universitari? Aista’i Facultate de Istorie? Aista’i balamuc!

 100. Tica, daca ai sti sa scrii romaneste macar pe sfert cat stiu Murarii atunci ai fi si tu un intelectual. Dar domnia „t-a” a facut scoala primara la seral. Dar la colegii securisti merge si asa.

 101. Domnia t-a încurcă mere cu pere! Sunt un prost, un Nimeni! Am pretenția „ca” cei de la Putere să fie vârfuri, genii, doctori docenți! Frații Muraru sunt? Băgați în politica mare de Pușcăriașul Relu Fenechiu? Maestre Măcelar de la ora 9.34, România este antisemita? Este Xenofoba? AN-TI-SE-MI-TA? Există Maestre Măcelar în Austria, Elveția, Polonia, Italia, Spania, trimis special(?) pe lângă președinția României ( Alexandru Muraru șef) în combaterea Antisemitismului? Organul presupune funcția? Există Alexandru Muraru, „exista” antisemitism în România? Am găzduit la mine acasă israelieni, sint antisemit? 9.34 să știi că într-o țară normală Frații Muraru erau de Tribunalul Militar pentru defăimare de țară! Tribunalul Militar scria pe ei! Când ai văzut 9.34 ultima oară un israelian? D-apoi un antisemit roman? Marș trol pnl, Marș..

 102. Ion Cristoiu și păduchii! Ion Cristoiu a scris despre păduchele numărul 1 și păduchele numărul 2. Despre ce păduchi o fi vorba! Nelu Cristoiu este foarte bine informat, știe ce zice! Ce l-a motivat ca să facă 2 persoane păduchi? Cumva faptele paduchilor, lipsă totală de moralitate a paduchilor umani? Nu toate muștele fac miere…

 103. Înțeleg ca să faci o Facultate în interes personal și în înțelesul țării natale! Așa e drept și corect, win-win! Dar tu când denigrezi „copios” România, când faptele tale și ale fratelui geamăn, sunt de Tribunalul Militar, de acuzații extrem de grave la adresa Securității Naționale, despre ce politicieni vorbim? De lepre? Dulce ca mierea este glonțul patriei, dulce ca mierea! Vânzătorii de țară nu sunt iubiți niciunde pe Terra!

 104. Hemo roidu, Cpt core/Core, CONTESTATARUL, Mihai, Con si ticacalosul dejecteaza des dupa miezul noptii ora ROMANIEI…La fel si CLONELE lor pe care nu le mai enumar in afara de doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIR/APATRID ALOGEN UCRAINEAN BOLSEVIZAT din scutece, cu totii SLAVETI SOVIETICI ATEI si ANTISEMITI/CARE URASC ATAVIC EVREII!!! Ei dejecteaza de peste Ocean unde au fost LEGENDATI de Securitate inca din iepoca de Aur…

  SCLAVETELE SOVIETIC AL IDEOLOGIEI GENOCIDULUI doru popescu APATRIDU insista in mod Dem Ment pe „revolutia poporului roman” strans unit in fatza televizoarelor din sufragerii!?

  De aceea reiterez, dinainte de 15 decembrie 1989 la GRANITELE ROMANIEI fusesera DISLOCATE TRUPE ALE COLONIILOR SOVIETICE si se INTENSIFICASERA ACTIVITATILE AERIENE, inclusiv SURVOLARI ale unor avioane si elicoptere militare izolate!!! Concomitent Romania era strabatuta de AUTOCARE din COLONII si in mod OSTENTATIV SUTE DE AUTOTURISME cu nr de inmatriculare sovietice, unguresti, iugoslave INTZESATE CU „CETATENI DE ELITA”, toate pe DIRECTIA Timisoara!!!

  Pana-n 20 cand S-A ORGANIZAT PRIMUL M-I-T-I-N-G OFICIAL din Romania la Timisoara, respectiv 21 decembrie la Bucuresti si in restul municipiilor, NUMAI LA TIMISOARA a avut loc UN MACEL BOLSEVIC intre CETATENII DE ELITA SOVIETICI si ARMATA ROMANA cu victime intre militarii romani si cetatenii timisoreni aflati pe strazi!!!

  Toti AGENTII SOVIETICI din Armata, Securitate, Militie si PCR erau in traditia seculara bolsevica AGENTI DUBLI/TRIPLI, a doua, respectiv a treia APARTENENTA fiind pentru INTOCSICAREA „dusmanului ideologic capitalist” cu INFORMATII FALSE!!!

 105. Nu vreau Tesla de 150 000 de Euro dată d-lui Ponta de Ludovic Orban, suptventie pentru partide, vreau măcar Tesla roșie de 55 000 de Euro ca al unui ziarist Colonel de la Realitatea Plus TV! D-le Nistorescu! Dacă sunt sclavete, sclav, iobag la Realitatea Plus TV și ” reinvii” alba neagra, am șanse ca să fiu Colonel supt acoperire? Îmi dați măcar 2% șanse? M-am scârbit de rugină, salopete, uzină! Îmi place ideea de Colonel, oi putea? Îmi băgați pile la Finu? El a putut, eu de ce nu?

 106. Charlica , adica Sharla ce ai patit ? Te-ai ” INTOCSICAT” ?Ai grija , ce ne facem fara ” bolsevico comunistoizi securistoizii ” tai pe forum ? Da cu @ Core ce ai ? Esti indragostit si nu ti-a raspuns la avansuri ? Deh , ti-a citit caracterul. Dar cu caracterul tau ,tu esti mai ” egal decit altii” ,nu ?

 107. Ești total incapabil ca să termini Universitatea și faci pe mălai de la buni, Școala Superioară de Jurnalistică? Atunci cum ai reușit ca să fii Colonel al Armatei Române? Asa poate și Țanca Uraganu’! Dacă asta nu e barosaneala, atunci ce este? Nu e alba neagra? Și dl Ciucă zice că să muncim cu sete, cu poftă pentru România? Ați priceput? Dl Ciucă spune de muncă, de Travaliu? Cu 3 miliarde de cefe de porc cu fasole sleita la popota, cu 10 miliarde de partide de table, folosește verbul Muncă? Ne-am dat Dracu’, peste tot lepre, impostori, curve, hoti..Doamne, Doamne, după 3.01.2024 iar la muncă, iar la muncă?

 108. braconier? 😀 😀 😀
  lasa-l in pace sa citeasca!
  nu vezi ca la fiecare fraza citita te verifica din ochi „daca a prins” ?
  nu-l incurca!
  „fiecare tara are cocurile ei” .. unele „se <<>> cu Traian si Decebal” (https://www.youtube.com/watch?v=HJCeTznvoVY) altii va controleaza cu privirea geniala daca v-a pacalit pe masura(daca nu ..trage o injuratura in minte ca tre` sa stea noaptea-ca hotii- sa voteze altceva sa prinda la fraierime)…

 109. Charlie cel FARA Dumnezeu autohton (inchinator la zeitati straine) si FARA PATRIR/APATRID (strain de neam) ALOGEN (galitian) UCRAINEAN (khazar) BOLSEVIZAT (turcit mozaicat) din scutece, SLAVETE SOVIETIC ATEU (NEcrestin) NEromân si ANTIromân/CARE URASTI ATAVIC atat Românii cat si România ..

  INTELEGE ca Revolutia Româna A FOST EFECTUATA de catre POPORUL nostru/cel MAJORITAR Românesc. Si doar CONFORM intereselor NATIONALE ale POPORULUI cel MAJORITAR pe acest TARAM/poporul cel Românesc !
  Conform traditiilor revolutionare ale NATIEI Române (Revolutiile românilor din 1821 si 1848), POPORUL nostru cel Românesc a preferat PROPRIA sa REVOLUTIE in ’89/REVOLUTIA Româna ! Revolutie PROPRIE si ORIGINALA, conforma PROPRIILOR noastre NAZUINTE si CERINTE, Revolutie care sa fie realizata FARA nici o INTERVENTIE straina majora !
  Revolutie pentru democratizarea si liberalizarea României, dar care sa NU afecteze nici FORMA de GUVERNAMANT (cea REPUBLICANA, forma de conducere superioara in lumea de astazi), care sa nu afecteze nici UNITATEA si nici INTEGRITATEA cea NATIONALA a României, si care sa pastreze INDEPENDENTA si SUVERANITATEA cea NATIONALA a României !

  Zona de vest a României era strabatuta (cf. Declaratiei din iunie ’89 de la Budapesta, sub egida M6 si CIA si sub obladuirea unui uzurpator monarhic) de AUTOCARE din COLONII (vestice) si in mod OSTENTATIV SUTE DE AUTOTURISME cu nr de inmatriculare vestice, unguresti, iugoslave INTZESATE CU „CETATENI DE ELITA vestici”, toate pe DIRECTIA Timisoara intre 14-19 decembrie ’89. Ce au vrut acei straini vestici ? Acelasi lucru pe care l-au vrut si zilele trecute in Parlamentul României/FARAMITAREA taramului nostru Românesc !
  Si de abia mai apoi A IZBUCNIT si VERITABILA Revolutie REPUBLICANA Româna din 22 decembrie ’89 ! Cea finalizata prin Declaratia politica din balconul CC din data de 22 decembrie ora 17 !

 110. Charlie cel FARA Dumnezeu autohton (inchinator la zeitati straine) si FARA PATRIR/APATRID (strain de neam) ALOGEN (galitian) UCRAINEAN (khazar) BOLSEVIZAT (turcit mozaicat) din scutece, SLAVETE SOVIETIC ATEU (NEcrestin) NEromân si ANTIromân/CARE URASTI ATAVIC atat Românii cat si România ..

  INTELEGE ca Revolutia Româna A FOST EFECTUATA de catre POPORUL nostru/cel MAJORITAR Românesc. Si doar CONFORM intereselor NATIONALE ale POPORULUI cel MAJORITAR pe acest TARAM/poporul cel Românesc !
  Conform traditiilor revolutionare ale NATIEI Române (Revolutiile românilor din 1821 si 1848), POPORUL nostru cel Românesc a preferat PROPRIA sa REVOLUTIE in ’89/REVOLUTIA Româna ! Revolutie PROPRIE si ORIGINALA, conforma PROPRIILOR noastre NAZUINTE si CERINTE, Revolutie care sa fie realizata FARA nici o INTERVENTIE straina majora !
  Revolutie pentru democratizarea si liberalizarea României, dar care sa NU afecteze nici FORMA de GUVERNAMANT (cea REPUBLICANA, forma de conducere superioara in lumea de astazi), care sa nu afecteze nici UNITATEA si nici INTEGRITATEA cea NATIONALA a României, si care sa pastreze INDEPENDENTA si SUVERANITATEA cea NATIONALA a României !

 111. Nici boala nu mai este ce a fost odata, nu mai este! Este ridată, oxidată, obosită. Ori microbii din Rusia au obosit de tot, ori doctorii rusi fac minuni supraomenești! Analistul militar Radu Tudor ne comunica faptul că Vladimir Vladimirovici Putin este la al 17-lea cancer , a 9-a tetraplegie, a 28-a hemiplegie si al 310-lea AVC! Vladimir Putin apare la televizor gras la față, acid hialuronic în pomeți, bile la călăreț pt femeie! Zici că e Borcea abia ieșit de la duș! Ăsta pe Moarte? Pe ea, nu supt ea! Rusinica Radu Tudor! Cu ciumă bubonică ai încercat? HIV este pentru Vladimir Vladimirovici ca mătreața pentru Morsa! Rămâne acolo, nederanjata!

 112. Zona de vest a României era strabatuta (cf. Declaratiei din iunie ’89 de la Budapesta, sub egida M6 si CIA si sub obladuirea unui uzurpator monarhic) de AUTOCARE din COLONII (vestice) si in mod OSTENTATIV SUTE DE AUTOTURISME cu nr de inmatriculare vestice, unguresti, iugoslave INTZESATE CU „CETATENI DE ELITA vestici”, toate pe DIRECTIA Timisoara intre 14-19 decembrie ’89. Ce au vrut acei straini vestici ? Acelasi lucru pe care l-au vrut si zilele trecute in Parlamentul României/FARAMITAREA taramului nostru Românesc !
  Si de abia mai apoi A IZBUCNIT si VERITABILA Revolutie REPUBLICANA Româna din 21-22 decembrie ’89 ! Cea din Capitala României si finalizata prin Declaratia politica din balconul CC din data de 22 decembrie ora 17 !

 113. Cu asta ce facem Maestre? Îmbrăcat în haine militare, decorații, picior de lemn, ochi de sticla, plantat la mănăstirea Călin cu vorbele: astea le-am pierdut la Stalingrad! Dar cu ăsta? Școala Superioară de Jurnalistică, plantat la Realitatea Plus, cu alba neagra, Izmenarul îl face Colonel negreșit! Dar cu ăsta? Cu ăsta? Revoluționar din Buzău, covrigărie supt acoperire, doctorand SRI, Ochii albaștri de dinainte de 89 îl vor face PM! Mersi Maestre!

 114. Zona de vest a României era strabatuta (cf. Declaratiei din iunie ’89 de la Budapesta, sub egida M6 si CIA si sub obladuirea unui uzurpator monarhic) de AUTOCARE din COLONII (vestice) si in mod OSTENTATIV SUTE DE AUTOTURISME cu nr de inmatriculare vestice, unguresti, iugoslave INTZESATE CU „CETATENI DE ELITA vestici”, toate pe DIRECTIA Timisoara intre 14-19 decembrie ’89. Ce au vrut acei straini vestici ? Acelasi lucru pe care l-au vrut si zilele trecute in Parlamentul României/FARAMITAREA taramului nostru Românesc !
  Si de abia mai apoi A IZBUCNIT si VERITABILA Revolutie REPUBLICANA Româna din 21-22 decembrie ’89 ! Cea din Capitala României (pentru a-i confirma legitimitatea NATIONALA) si finalizata prin Declaratia politica din balconul CC din data de 22 decembrie ora 17 (care a conferit si legitimitatea NATIONALA a Revolutiei Române) !

 115. Crăciunul nu a trecut oricum,după atâta pregătire a urmat marea
  ghift-uiala ,nu din cauza postului pe care-l sărim mereu ,din cauza gospodinelor și a rudelor generoase și insistente care trag de noi sa halim tot să nu se strice și noi ,bine crescuți ,ne ghift-uim că nu cumva sa someze cei de la Ambulanță.
  Nu putini au vizitat Primiri- Urgențe alții chiar Plecări-Urgente!
  Cei mai mulți am scăpat cu Bicarbonatul cel de toate zilele, iar unii mai umblați prin lume cu Colebil Forte că-i de-al
  nostru!
  Cine a zis că românii sunt nemuritori,n-a fost om prost, au încercat cu beteșigul de Covid, apoi cu vaccinul și tot aici suntem ,nu toți, s-au mai rătăcit pe drum, putini, cam căti de Craciun!
  Secretul reușitei noastre în lupta cu Covidul a fost tot ghift-uiala și palinca pe care chiar daca nu o bem e bine sa o avem în casa langa apa sfințită că nu știm când ne pica
  bine.
  Nu știu care a fost prima și nici nu are importanta!
  Anul nou tot așa o să fie,nu schimbam nimic,de ce am schimba?
  Într-o zi cu ceata,am primit răspunsul la o întrebare pe care mi-am pus-o canva.
  Eu așa procedez când am o nedumerire,caut singur răspuns ,mă întreb pe mine, în gând, că nu vreau sa stie și alții și aștept răspunsul, care vine el când știe el că trebuie să vina.
  Întrebarea ,la care am primit raspunsul ,era un de GEOPOLITICA ,mulți își pun această întrebare și se referă la faptul că suntem aici de mii de ani și nu ne-a fost ușor .
  Ce ne-a făcut sa rezistam și să rămânem neclintiți e că nu respectam nici o regulă.
  Asta cred eu că ne-a salvat și ne v-a salva și în viitor!
  Cei ce ne fac reguli în speranța că o sa le respectam se înșală, n-o să le respectam!
  Asta e salvarea noastră!
  Bozgorii ne vopseau casele,și?
  Noi suntem aici,ei nu!
  UE ne cere să mâncăm greieri, treaba lor,noi mâncăm MANGALITA!
  Ne spun că se încălzește planeta.
  Poate planeta lor a noastră nu!

 116. Intelege ca …
  Zona de vest a României era strabatuta (cf. Declaratiei din iunie ’89 de la Budapesta, sub egida M6 si CIA si sub obladuirea unui uzurpator monarhic) de AUTOCARE din COLONII (vestice) si in mod OSTENTATIV SUTE DE AUTOTURISME cu nr de inmatriculare vestice, unguresti, iugoslave INTZESATE CU „CETATENI DE ELITA vestici”, toate pe DIRECTIA Timisoara intre 14-19 decembrie ’89. Ce au vrut acei straini vestici ? Acelasi lucru pe care l-au vrut si zilele trecute in Parlamentul României/FARAMITAREA taramului nostru Românesc !
  Si de abia mai apoi A IZBUCNIT si VERITABILA Revolutie REPUBLICANA Româna din 21-22 decembrie ’89 ! Cea din Capitala României (pentru a-i confirma legitimitatea NATIONALA) si finalizata prin Declaratia politica din balconul CC din data de 22 decembrie ora 17 (care a conferit si legitimitatea NATIONALA a Revolutiei Române) !

 117. Citez de pe net: Se împlinește un an de la necazul Ecaterinei Dima! Cuvântul Parintelui Nicolae Dima. Te umflă plânsul, plângi.. Cine a salvat-o pe Ecaterina Dima? Neurochirurgul de copii, de gardă la Bagdasar Arsene! A fost neurochirurgul, revoluționar cu merite deosebite la Buzău? A fost neurochirurgul doctorand(?) la Academia Mihail Viteazul? A făcut BAC-ul ca Popescu Piedone la 24 de ani? Sau întrat pe „examen” la Facultatea de Medicină Generală Carol Davila? De ce nu pune pe bază de „examene” oamenii în funcții publice PSD ? De ce? Că bag de seamă, că în clipa morții, tot de oameni școliți pe „bune” apelează activul de partid PSD-PNL! Plângea preotul Nicolae Dima, tot respectul, dar Dumnezeu lucrează prin oameni școliți pe „bune” nu prin lepre, Gunoaie din politică mare! Ehei, ehei..Religia ca religia, tot omu’ școlit te scoate din ghearele morții! De 34 de ani spitale noi, zero tăiat în 10? Susținem Complexul Militar Industrial American? Jeguri în fruntea țării!

 118. „În 20 septembrie 2023, Ministerul de Interne a semnat pe mutește un acord bilateral cu Austria. Ticăloșia a fost ascunsă birocratic sub titlul de „Hotărârea 890 din 20 septembrie 2023 privind aplicarea Regulamentului UE 604 pe 2013”. (Cine ar fi putut bănui!?) Semnatari sunt Marcel Ciolacu, Bogdan Despescu, din partea MI și un secretar de stat din MAE, Traian Laurențiu Hristea.

  Abia în octombrie 2023, un blog juridic semnala în trecere că România a semnat acordul Dublin. Presa era ocupată cu alte scandaluri ca să observe. Hotărârea are un singur articol, aprobarea acordului din 2013, conform altei înțelegeri semnată la Viena în august 2023. Deci tot circul cu „negociem cu Austria, ne-a pus trei condiții, bla, bla… ” era praf în ochi. Nu mai negociau nimic, nici Ciolacu, nici Ciucă, nici Iohannis, pentru că deja semnaseră Diktatul de la Viena de astă vară. Ce să mai negocieze în decembrie!?

  Autoarea Diana Jitaru, de pe blogul juridic Lex Cafe, explică despre ce ar fi vorba în acord. Pe românește, există o bază de date Eurodac, și când Austria vrea să scape de un migrant sau chiar de un apatrid (cineva care pur și simplu și-a aruncat pașaportul, să zicem), îl înscrie în acea bază și țara parteneră (adică noi) răspunde în șapte zile lucrătoare.

  Separat de acest acord bilateral, în 20 decembrie 2023, țările UE au ajuns la un alt acord, anunțat cu aplauze de presa de casă. Spot Media titra: „Moment istoric! UE a adoptat pactul privind migrația, care presupune inclusiv tabere de detenție. Mai are Austria motiv să nu ne vrea în Schengen?”

  În articol, ni se spune că acordul prevede că țările membre vor avea de ales: ori primesc din refugiații redistribuiți din alte țări, ori plătesc o sumă neprecizată într-un fond UE. Cred că puteți ghici varianta pe care o vor prefera mereu politicienii noștri, cu bugetul deficitar în an electoral și nu numai…”

 119. Preotul Nicolae Dima si-a salvat copilul, pe Ecaterina, cu ajutor și Divin și Uman! Omul, medicul? Omul nu a fost nici pseudorevolutionar la Buzău, nici cu veceu de facultate la 37 de ani, nici doctorand SRI! Este medic școlit! Cine ne salvează viața noastră și a copiilor noștri? Impostorii, Leprele, puturoși, analfabeții? Sau oamenii școliți? Bună de tot întrebare! Bună de tot…

 120. Dacă îl sună pe rahat uman de la Cotroceni Davos, în 3 secunde sunt găsiți 1.75 miliarde de Euro pentru armament american din timpul războiului din Vietnam! Dar de 34 de ani nu sunt 38 de milioane de Euro pentru spital copii bolnavi de cancer? Doamnele de la „Dăruiește Viața” au făcut cu bani din donații spital de copii cu cancer, cu preț de 10 ori mai puțin decât statul român? Soția da de mult timp sms 4 Euro la Dăruiește Viața, de colo puțin, așa se face un spital! Davos latră, rahat mare executa, România moare cu zile! Un lanț cinematic al morții și al vânzării de țară! Speach less..

 121. De unde aveti atâtea cunostințe despre Romania? Aveti biblioteca virtuala si decupati fraze, sau le aveti in cap? Prea multe informatii pentru un om!

 122. SCLAVETELE SOVIETIC s-a dez axon nat rollasonat mai abitir decat ca dez axon nat rollasonat sau decat ca Cpt core/Core asa cum dejecteaza alternativ!!! E iubitul zeilor ROSII daca i se publica in carnati insirati la minut sau IN DUBLU EXEMPLAR o dejectie,
  in timp ce mie zilnic imi sunt blocate pt un singur cuvant mai dur un intreg comentariu!!!

  Daca fac greseala sa postez doua comentarii la rand, mi se publica NUMAI AL DOILEA, iar daca reclam apare uneori doar reclamatia, nu si comentariul reclamat!!!

  Postarea de catre SCLAVETII SOVIETICI a 4-5-6 dejectii in fiecare minut FARA INTERCALARILE altor postari nu e singura curiozitate
  intrucat fiecare dejectie E KILOMETRICA ceea ce denota ca SUNT FABRICATE ANTERIOR, PRECUM CASETELE cu „revolutia”!!!

  Monstrul doru popescu alias Cpt core/Core ACUZA POPORUL ROMAN DE DOUA BOLSEVIZARI SUCCESIVE la INTERVAL de 41 de ani, in 1948 si 1989, de fiecare data CU ARMATA ROSIE pe teritoriul ROMANIEI GENERICE MILENARE!!!

  In postura de Cpt core/Core ne roaga sa accesam „discursul lui Ceausescu din 21 decembrie 1989”, convins ca-si sustine FABULATIA
  de FI ARA cu MITINGUL care „nu ar fi fost spart diversionist”!!! A zis cineva, monstru bolsevic, ca SPARGEREA A AVUT LOC IMEDIAT DUPA INCEPEREA DISCURSULUI? Tocmai descrierea ta cu OVATIILE DEMONSTREAZA CA MITINGISTII NU ERAU „revolutionari” si e DOVADA CA SPARGEREA A FOST REALA, pentru FILMAREA INREGISTRATA PE CASETE pentru a fi date pe post in 22 dec drept „revolutie”!!!

  Incrancenarea scelerata de RASTALMACIRE a acestei realitati te tradeaza in toata mize ricordia…

 123. Coana Mița! Parțial color meștere, parțial color! Spirochetul Treponema Pallidum a venit in anul 1503 din America de Sud in Europa! În 60 de zile Treponema Pallidum a ajuns de la Napoli la Sankt Petersburg! Ai înțeles? Sau îți desenez? Spirochetul Treponema este la Alfred Simonis și la Cj Vaslui! NEA Mitică Buzatu a luat 1 250 000 de lei ca să își cumpere mer’cur contra Treponemei! Mișule dacă postezi, postează cu umor, cu ceva? Știi cum esti? Ieși din porumb și te ca’ci in drum? Sau te beși la pomană și te-a mirosit popa! Dacă postam cu toții ca tine, ce eram? Idioți?

 124. Iohanis-Ciolacu este exact politicianul ce-l metită Vornel Nistorescu.

  Unui jurnalist care putea fi redus fără rest la “odă Americii” niște politicieni care pot fi reduși fă rest la “pupăm în cur America” și atât

  Sunteți potriveala perfectă că deh “ politics is downstream culture” Si Marchievici e o chestie recentă mai are nevoie de minim 10 ani ca să peondă o voce politică .

  Așa că Ciocu mic și Editat zglobie în continuare

 125. Laur 22 tu intelegi ce ai postat? Sau faci parte din lista scurta a lui Conu Mitu biciclistul?

 126. Charlie, tu ai certitudini, eu am intrebari.
  De ce am insistat pe aplauze si lozinci?
  Astea i-au determinat pe Ceaușești sa creada ca detin controlul. Dar mai este si semnul fricii in care traiau românii. Unii supravegheau si raportau altii erau speriati si se supuneau de teama.
  Si totusi, românii curajosi au iesit seara…
  Este o inregistrare in care E. C. il intreaba „ce au astia cu noi?”

 127. @ mosneagul – 13.42 , nu suport politrucii indiferent de ” hideologhie ” si automat nici sustinatorii lor , DAAAAAR , in aceasta pomenire sint aproape coplesit , bravo mosnege !

 128. @ CORE – crezi ca secu a ascuns alimentele , au facut cartele , au taiat curentul , n-au dat apa calda , toate astea din 82 pina in 89 sa-l submineze pe presidentul cu sceptru , iar in detzember 89 au umplut magazinele ? Pai ceasca cel supra iubit avea macar frati si copii care-i puteau spune ca lumea sta la coada la lapte la 5 dimineata , ORI l-au tradat si ei ? De ce numai la noi au murit atitia oameni nevinovati ?

 129. Conu Mitu biciclistul. Noi am tacut, tu de ce nu postezi? Ti-am lasat tabla libera ca sa scrii ce îți pofteste inima! Hai, hai copacel. Nu spui nimic? Esti lupul moralist din fabula?

 130. gmbplay, asta a fost stirea „in ultimul timp, cei doi nu-l mai primeau pe I. V. pentru ca le aducea informatii care-i indispuneau”.
  Ce-mi spune asta? Traiau in lumea lor. Erau convinsi ca pot controla tot. Gorbaciov i-a spus despre populatia infometata si nu l-a contrazis deci stia. Stia si impunea reducerea cotelor de gaze, de electricitate, de alimente…pentru pariul lui. Citeam de tractoarele care stateau nevandute si muncitorii mai luau piese de la ele ca sa faca alte tractoare pentru ca aveau plan… Asta a insemnat dictatură.
  Cred ca asa se definesc dictaturile.

 131. Definitia wiki:

  „O dictatură este o formă autocratică de guvernare caracterizată de un lider sau un grup de lideri care dețin puteri guvernamentale cu puține limitări. Într-o dictatură, politica este controlată de un dictator și este exercitată de un cerc interior de elite care include consilieri, generali și alți oficiali de rang înalt. Dictatorul menține controlul influențând cercul interior și reprimând orice opoziție, care poate include partide politice rivale, sau membri neloiali din cercului interior al dictatorului. Dictaturile pot fi formate printr-o lovitură de stat militară care răstoarnă guvernul anterior prin forță. Dictaturile sunt autoritare sau totalitare și pot fi clasificate ca dictaturi militare, dictaturi personaliste sau monarhii absolute.

  Folosirea termenului „dictatură” a apărut prima oară în Republica Romană, referindu-se la „acordarea temporară a puterii absolute unui lider pentru a face față unei situații de urgență””

  Noi am trait intr-o dictatura si apropo, astazi se implinesc 79 de ani de la abdicarea regelui Mihai.

 132. CHARLIE intre tine si POPOESCU (…ESCU, deci un roman adevarat si nu un roman ungur)este o diferenta intelectuala de ani lumina. Nu doar pentru ca Popescu ar fi oltean asa cum se revendica ci pentru ca omul scrie numai dupa ce se documenteaza temeinic. Si tu si securistii inculti care incercati sa-l contrati cu gargara securista de doi lei aveti o singura sansa: sa va demonstrati IQ-ul ereditar extrem de modest.

 133. Dragilor România de azi e făcută nu de mine ci ce voi.

  Și dacă scheunați că vă pute, voi sunteți sursa odorii , sursa duhnelii.
  Voi sunteți motivul pentru care “România nu e”

  De ce ?
  Deorece voi nu vreți să plătiți prețul corect și întreg ca să fiți.
  Deoarece nu sunteți nici ruși “cărora le pui 2 cântece patriotice și îndură și donează pentru războiul Mamei Russia “ cum frumos descrie situația ”planeta Rădeanu”, nici chinezi care sunt orice dar înainte de toate chinezi deci dacă CCP cere, diaspora chineză dă, , diaspora și nu hahaha populația ocupată, deoarece ei sunt chinezi și CCP e chinez și indiferent de torentul propagandei …. , voi nu sunteți nici măcar vietnamezi care au zis vom muri cu toții, da nu vom îngenunchia și au zis asta nu doar Legiunii Străine franceze ori Americii hahaha ci nici în fața armatelor mongole a lui Kubilai Han care îngeniunchiase China.

  Voi nu sunteți pentru că vă doriți să nu fiți, pentru că nici măcar nu vă puteți imagina să fiți , voi, prin voi, pentru noi, și neființa voastră se înfășoară în “odă Americii”

 134. CIOLANCU acest tren personal ce va trece repede prin halta politicii de periferie de continent… un personaj mediocru ce are pe maneci mainile altora.

 135. @ „doru popescu”, 30 dec. 2023 la 12:45, 13:35, 13:42, 13:59
  Juvete, transilvănenii sunt diferiți genetic și moral de voi
  https://www.dcnews.ro/britanicii-dovedesc-tiin-ific-ca-romanii-ardeleni-sunt-diferi-i-de-restul-romanilor_535735.html
  n-aveți nimic în comun cu noi, balkanicilor,
  https://spotmedia.ro/stiri/eveniment/presa-maghiara-exulta-dupa-studiul-care-arata-ca-romanii-au-o-mare-concentratie-genetica-slava-teoria-daco-romana-a-incetat-sa-mai-existe
  https://hirtv.hu/hirtvkulfold/szlavoktol-kapott-pofont-a-dako-roman-elmelet-2577533
  (așa cum îți spun eu de ani în șir,
  https://en.wikipedia.org/wiki/Cumans#/media/File:Europe_mediterranean_1190_cropped.jpg
  că voi valahii sunteți o kombinăgeală di slavi și kumani!), de-aia Revoluția a început și a curs în Transilvania, nu la voi!
  https://www.cugirinfo.ro/orasul-cugir-la-33-de-ani-de-la-revolutia-din-decembrie-1989-filmul-evenimentelor-din-cel-de-al-doilea-oras-declarat-liber-de-comunism-dupa-timisoara-33374.html
  Voi ați umplut trinurili alea 3 plecate dîn Kraljevo în 18 decembrie 1989, ca să veniți cu bîte să-i bateți pe timișoreni, juveților spurcați (v-am întîlnit la mine în gară, în seara de 21, cînd vă înapoiați la bordeili voastre cu-coada-‘ntre-picere, nu puteți nega, MINCINOȘILOR)! Voi ați primit schimbările politice și sociale prin TV, atunci, în spatele perdelelor, LAȘILOR, și sunteți responsabili din 1990 încoa’, alături de idolu’ vostru cr iminal Ilici, cu Restaurația komu’izdă – nu contează că acuma-i spune măCiuchizdă sau çolakizdă – că aia a fost iubirea voastră ceaușizdă, și la aia vă pricepeți, putorilor!
  https://epochtimes-romania.com/news/video-am-fost-amenintat-asistam-la-o-restauratie-secretarul-de-stat-executat-de-ciolacu-vorbeste-despre-marile-mize-ale-mazilirii-sale—350393
  În Proșorient cu voi, prăzarilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.