Papa Francisc a dezvăluit ce boală are

Papa Francisc, în vârstă de 87 de ani, a mărturisit sâmbătă că are bronşită. In timpul unui eveniment la Vatican  a tuşit şi nu a putut să-şi citească discursul.

„Vă mulţumesc tuturor, am pregătit un discurs, dar nu pot să-l citesc, din cauza bronşitei”, a precizat Suveranul Pontif la deschiderea anului judiciar al Sfântului Scaun.

Papa, care suferă de o „gripă uşoară”, a mers miercuri la un spital din Roma „pentru controale”. Mai devreme în acea dimineaţă, a susţinut audienţa generală săptămânală la Vatican, dar nu şi-a citit textul.

Şi-a anulat întâlnirile în sâmbăta anterioară şi de luni, dar va celebra totuşi rugăciunea Angelus de duminică. El l-a primit sâmbătă pe cancelarul german Olaf Scholz.

Papa Francisc care foloseşte un scaun cu rotile, s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate în ultimii ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

 1. parlitu are turbo-cancer din vaxxin,
  nu e o fericire
  e ultima boala a MATERIALISTILOR,
  asa le-a dat Dumnezeu!

 2. Eu Stiu ce boala are ! Are boala pe Iohannis ! Ca nu da bani la săraci !

 3. @hii-hauu !
  -tu esti „neagu mircea”
  applicatzia obraznica de trolling!

 4. „sida”,
  sindromul imuno-deficientei ACCEPTATE;
  turo-cancer,
  a primit vaxxinu ca pe impartashanie:

  -aici nu poate fi discriminare!

 5. Are Boala pe Johannis ! Ca Marcel Ciolacu vrea sa mărească Salariile la 9000 de lei ! Peste 5 Ani ! Iar la Presedintele de Bloc vrea Salariu de 9000 de lei , si Administratorul de Nloc Salariul de 9000 de lei . Si Casierul de Bloc Salariu de 9000 de lei . Si Femeile de Serviciu Salariu de 18.000 de lei . In total Salarii de 50.000 de lei plus Cotele la Intretinere ! De unde sa platesca Intretinerea un Pensionar cu Pensia de 1300 de lei ! Plus impozitul la Casa de 9000 de lei pe An ! Plus Asigurarea pe Casa de 9000 de lei pe An ! Marcel Ciolacu spune Lucruri Traznite ! Când o sa Ajungă in UUE !

 6. Am auzit ca ar fi deja „magnet de frigider”,la fel ca Charles, Kate si multi altii.
  Daca vom mai apuca, vom vedea.

 7. Imposibil sa fie bolnav Suveranul Pontif!
  Vaccinul mrna este sigur, eficient si nu are reactii adverse.

 8. i-a crescut si mai mult coada…si copitele si ghearele…nu le mai poate ascunde…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.