Partidul lui Dan Voiculescu își caută aliați

Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) a decis vineri să o împuternicească pe Graţiela Gavrilescu să înceapă negocierile pentru realizarea unei alianţe privind alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an.

„Biroul Executiv o împuterniceşte pe doamna Graţiela Gavrilescu, preşedintele BEX al PUSL, să înceapă negocierile pentru realizarea unei alianţe privind alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an”, a informat vineri formaţiunea politică.

Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal s-a întrunit, vineri, pentru a face o analiză privind rezultatele alegerilor locale şi europarlamentare.

„Fiecare dintre liderii judeţeni ai partidului urmează să îşi facă o autoevaluare a activităţii, a rezultatelor avute la alegeri şi a modului în care acestea afectează activitatea viitoare a organizaţiei. Biroul Executiv va face, în următoarea perioadă, o analiză punctuală a rezultatelor obţinute de fiecare organizaţie judeţeană şi de fiecare lider al partidului”, au stabilit membrii Biroului Executiv al PUSL.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. coana are CINCI mandate de deputat, vrea sa devina deputat pe viata…

  2. Fiinta asta,ca nu-i pot spune nici fa,darmite doamna,intocmai ca si celelalte din perioada marilor congrese ale femeilor din PSD,e de o nesimtire crunta.Eu vreau doar sa-i spun ca i-au facut ursii dosar penal.Oh,daaa ! Deja au si condamnat-o la MOARTE.Si apropo: ce-o mai fi facand,ma,vecina de scara a proastei planetei (tanti Veo) ? Carmenita,ma ! Tehno-electriciana tarii.Ca,din cate am inteles,a pus la masa orice incercare de dosar penal pentru faptele marete de la 18 Aug.2018.Doamne ! Si cand te gandesti ca multi considerau serialul Caracatita doar un film …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.