Plan roșu de intervenție. Persoane rănite într-un grav accident la Deveselu

Şase adolescenţi cu vârste între 15 şi 17 ani şi o femeie în vârstă de 59 de ani au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier care a avut loc luni, la Deveselu, pe drumul naţional DN54, între un microbuz şi un autoturism, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Toate cele şapte persoane transportate la spital sunt conştiente şi cooperante şi nu prezintă răni sau traumatisme care să le pună viaţa în pericol.

În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane în care se aflau 18 minori şi două persoane adulte şi un autoturism în care se afla o singură persoană, o femeie care conducea maşina.

În condiţiile numărului mare de persoane aflate în cele două autovehicule, a fost declanşat Planul Roşu de Intervenţie, care a încetat după aproximativ o oră, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

„Toate persoanele implicate în accident au fost monitorizate la locul evenimentului. Şase persoane aflate în microbuz (cu vârste între 15 şi 17 ani) şi femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 59 de ani, au fost transportate la Spitalul Caracal. Toate victimele erau conştiente şi cooperante şi nu prezentau răni sau traumatisme care să le pună viaţa în pericol”, a spus Băsăşteanu.

La intervenţie au participat şapte echipaje SMURD şi trei echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, precum şi mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Hopa…scutul e întreg?…restul nu contează…se întâmplă lucruri inexplicabile acolo, a început cu grupul de exteminare LIDL,acum accidente rutiere grave…!…

  2. Cumpărăm pelerina. E mai scumpă și mai proasta. Dar la tolomaci merge. Câteva bile colorate și ursarul sta capra

  3. Oau, le-au intrerupt drumul minirilor la…de.veselu trafic-sex😋?! Foar intreb:
    – Mai cara turiste sexual din egipt pentru militarii nato cum se practica prin alte zone de pe glob😏?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.