Planul patronului Botoșanilor dacă echipa retrogradează

Valeriu Iftime spune într-o intervenție pentru PROSPORT că nu mai are somn de când echipa pe care o patronează de ani de zile este într-un uriaș pericol de retrogradare. Moldovenii au stabilit deja un trist record pentru SuperLiga ajungând, după egalul alb de acasă cu Rapid, la nu mai puțin de 18 meciuri fără victorie în acest sezon! Practic, FC Botoșani a strâns doar egaluri și eșecuri, fără a fi apucat să se bucure măcar o dată de gustul unei victorii. Iar faptul că echipa se îndreaptă pas cu pas spre Liga 2 nu îi dă pace pentru că pe Iftime îl doare să vadă cum „copilul său“ se află în această situație critică. Iftime e pesimist în privința posibilității ca, dacă va retrograda FC Botoșani, să revină repede în primul eșalon. El spune că dacă se va întâmpla acest lucru foarte probabil va renunța, dar nu și la sport, pentru că se gândește serios să preia sau să creeze o echipă feminină de baschet sau de handbal cu care ar avea mai multe șanse să facă performanță.

„Dacă eu retrogradez, o să mă gândesc la o echipă serioasă de handbal, de volei, de fete ceva, nu știu, să fac ceva pentru sport. Da, va fi așa sau nu va fi deloc. Nu cred că în Liga 2 Botoșaniul mai are viață, decât dacă se naște cineva, un noroc fantastic. Am făcut un clasament, avem 10-11 ani în Liga 1, continuitate au 3-4 echipe mi se pare. Botoșaniul a avut o constanță aici, cu 3 ani în play-off, am pierdut play-off-ul în ultima etapă. Nu aș vrea să ne culcăm acum și să ne amintim cum a fost echipa asta.

Dacă am ceva care nu pot să dorm noaptea e din cauza lui FC Botoșani. Cumva toate celelalte lucruri ale mele sunt într-o matcă a normalității mele ca om, în afară de FC Botoșani, care mă mănâncă pur și simplu de două – trei luni de zile. Am tot zis că o las, de doi ani mă tot chinui. Mă tot las și nu mă las și echipa suferă, cred că de la mine vin toate astea.

Când am spus că o soluție ar fi să vând clubul, acum nu îl mai dau, dau și bani numai să îl ia unul, nu mai cer nimic, nu mai cer nicio garanție. Cred că toate lucrurile astea s-au așezat cumva și ăsta e rezultatul.

Asta îmi reproșez cumva și nu aș vrea să retrogradez. Cel mai vinovat sunt eu și de asta nu mă simt bine. În fine, mă gândesc, îmi vine să plâng prea tare la telefon, mai bine nu mai spun.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Poate ca Botosaniul ar trebui sa creasca jucatori romani si nu straini. Sa fie o scoala pentru tinerii din Botosani si din restul tarii si nu un parc de agrement pentru diversi crocodili. Si atunci ar fi si o bucurie pentru oras.

  Valabil pentru toate echipele din campionat

 2. Dacă câștigati banii cinstit!..nu-i băgați în fotbal!…așa că Aleluia!…

 3. Cu asa atitudine, incontinuu schiorlai, cu asa achizirii…. meriti liga 2. Adu antrenor de 5000 euro sau mai bine, mai cauta sponsori… daca nu ai bani, Adu niste jucatori de liga I nu de II sau III si fa ceva restul ,, diaree verbala” daca nu date la o parte.

 4. & Dacă sunteți de părere că ”Iedișoru”’, întorcându-se din Germania de la stabilirea grupelor, ar trebui să îi formuleze ”corecții”, în particular, lu’ ”Anghel Puiu Haiducu”’, care profitând de lipsa ”Iedișorului”, s-a erijat în comandant de pregătire a prezenței la Campionatul European de fotbal ,din Germania, monopolizând discursul și stabilind strategii post-calificare și de selecție, despre prezența echipei naționale de fotbal la turnelul final din Germania, ca selecționer cu experiențe în discurile post-calificare ,?

 5. & Deci, profitând de lipsa de asumare și promovare a victoriilor echipei naționale, ”Anghel Puiu Haiducu”’ a ieșit să explice ”cum se culege” ceea ce califiările oferă celor merituoși, ?

 6. & ”Iedișor de Pui”, ”infantil”, nu știe să valorifice și să profite de foloasele calificărilor, ca ”Puiu” general matur , ?

 7. @ ”Iedișoru”’ probabil că nu a priceput că ”paște frunză de copac” de la, ”copacul Anghel”, ,,lemn Tănase” și că, pentru calificările obținute cu achiziții de tancuri, rachete și avioane de la americani și alții, banii se plătesc de la cei care apți care au și cu ce să cotizeze, ?

 8. & Deci dmnu’ general ”Haiduc” Anghel ”Copac” Iordănescu ”Puiu”, și-o fi făcut și vreo pasăre cuib în copac, a ieșit și cu strigarea,
  ,, Foaie verde lemn de prun
  Voi plecați și ,,ieu” rămân !”
  , ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.