PNL trece printr-o ”perioadă tristă”. Actuala conducere ”sprijină toate aberaţiile fiscale”

Deputatul liberal Dan Vîlceanu a afirmat, vineri, că a semnat sesizarea la Curtea Constituţională privind pachetul de legi pe care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament.

Actul normativ este neconstituţional, iar prin prevederile sale cresc taxele şi inflaţia, se distruge economia şi românii sărăcesc, a spus fost ministru al finanţelor.

El a mai  susţinut că PNL trece printr-o ”perioadă tristă”, în care actuala conducere ”sprijină toate aberaţiile fiscale pe care partidul le-a criticat în perioada Dragnea”.

”Rămân liberal. Am semnat sesizarea la Curtea Constituţională împotriva legii privind creşterile de taxe, adoptată prin angajarea răspunderii guvernului Ciolacu. PNL trece astăzi printr-o perioadă tristă în care actuala conducere sprijină toate aberaţiile fiscale pe care partidul le-a criticat în perioada Dragnea. Conducerea partidului a renunţat la a reprezenta economia privată, profesiile liberale, antreprenorii şi principiile economiei de piaţă. Eu nu voi face asta niciodată! Legea pe care Ciolacu şi-a angajat răspunderea în Parlament creşte taxele, creşte inflaţia, distruge economia, sărăceşte românii şi este neconstituţională”, a scris Vîlceanu pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, a anunţat vineri că a fost depusă sesizarea la Curtea Constituţională cu privire la pachetul de legi pe care Guvernul condus de Marcel Ciolacu şi-a angajat răspunderea în Parlament.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. Ameno dorime… e ingropata. E un jeg de partid. Ca si PSD de altfel. Una e ciuma rosie si alta holera galbena.

 2. Cui pe cui se va scoate
  PNL elimina PSD si PSD elimina PNL.

  In 2024 P$DNL va intra la apa.

  Cica PNL a renunţat la a reprezenta economia privată, profesiile liberale, antreprenorii şi principiile economiei de piaţă
  Cand le-a reprezentat in plandemie cu firme suveica de partid si de stat prin care isi adjudecau singuri contracte cu statul. Statul cumpara chinezarii. PSD se facea ca nu vede ca doar nu era sa divulge metodele de furat. Valceanu nu aminteste si de smecheria cu vaccinurile cumparate de Citu si guvern PNL la ordinul Ursulei.

 3. Nişte lepre. Au ieşit la rampă că i-au pus stăpânii lor să facă scandal pentru impozitul pe cifra de afaceri şi taxarea băncilor. Puțin le pasă de România.

 4. Actul normativ este neconstituţional crește taxele şi inflaţia, distruge economia şi românii sărăcesc.
  Doar continua munca asidua depusa de inaintasii liberali Orban, Cîțu si Ciuca de sabotare a economiei nationale.

 5. Acesti bugetari de lux din politica de la orice nivel inclusiv la cotroceni, incaseaza bonusuri de orice fel, pare o practica a escrocheriei ce nu are baza legala real in constitutie si nici legatura cu moralitatea.

 6. Dan Vîlceanu e sugativa ex- liderului Orban in PNL,nu mai prinde Parlamentul

 7. Domnul Dănuț sau Post onania animal triste. Acritura de domn Ialomițeanu și tristul domn Vâlceanu sunt imagina jalnică a frustraților din PNL. Sigur, când era ministru de finanțe în Guvernul meu Iohannis și a îndatorat țara pe 50 de ani cu împrumuturi descreierate domnul Dan Vâlceanu era numai bucurie.

 8. Tu si tembelul de Citu o sa impingeti procentele AUR. Ramai sau ramaneti liberali, deci hotzi, pana la capat in barca cu P$D. Va duceti la fund impreuna.
  Cand se imprumuta Citu nu era aberatie fiscala. Nu maraia nici un liberal de fapt basist de vaccinuri, de datoria lasata de guwernare si Ciolannis. Care a votat de Ciolannis la dublu sinucidere multipla de la primul vot pe Basescu pana la ultimul oricare PNList. Macar sa vina ka Klontzotilda cu sacii de voturile stamipilate de la sediul USR.

 9. da,da..Partidul Nulitatilor Libertine,FORMAT NUMAI DIN PIONERI SI UTECIS
  TI REPETENTI SI URATI TRECE DIN CLOSETUL ISTORIE, IN BUDA DIN FU
  DUL CURTII.FORMAT NUMAI DIN MOACE IMPOSIBILE DE PRIVIT-urati,coco
  ati,mincinosi,hoti,spagari,curveturi politice.ESTE MOMENTUL CA ACEASTA GAS
  CA SA FIE DESFIINTATA,CA SI,USR=Uniunea Scroafelor Retardate.
  FINAL.PRIN TRECEREA IN NEFIINTA A CELOR 2 BLESTEME,VA FI PACE SOC
  IALA SI BUNASTARE MATERIAL SI PSIHICA A ROMANULUI SARAC.HUO,

 10. ZAT-VLASCEANU,CU MOACA DE RATARDAT,DIN PARINTI HOTI SI CLEIOSI
  PURADELUL-pioner si utecist si pcr-ist repetent,care a intinat cravata rosie,sange
  le taranilor simuncitorilor omorati de liberalii,in 1907 si 1933.gasca asta de milogi,cu
  averi si bani furati sa fie omorati cu flegmele urmasilor victimilelor.

 11. Ii creste inima când scrie PNL-ist el fiind sugativa in fostul PDL. Jeg politic, asta e. Nu ne vindecam. Licheaua va mai prinde 4-5 mandate pe liste de partid. Măsuri liberale. Da tăierea cu 25 % a salariilor, TVA de 24% in 2010 erau liberale.

 12. Astia de cand cu p(l)andemia si favorizarea cerealor ucrainiene in defavoarea celor romanrsti, au devenit absolut dezgustatori.

 13. CE MOACA DE SINISTRAT,FUGIT DIN AZMERICA CRIMINALA-54 razb
  oaie civile din 1953,cu uciderea a 8 lideri,alesi de popor-AREPURADELUL,CU
  PARINTI HOTOMANI SI PUTUROSI. O MOACA DE MAMALIGA DE PEST
  E,CARE A MANGLIT TOATE PRIVILEGILE SI CONTRACTELE CU URSS SI CHINA.NUMELE LUI,IN MAHALAUA SATULUI ESTE… FATA DE HARTIE CREPONATA GALBENA-culoare pelepeului A FOST DE 3 ORI REPETENTUL
  CLASEI A 2-A.NU STIA SA SCRIE SI SA CITEASCA.BA,NULITATE.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.