Poveste de groază în New York: Și-a masacrat familia

Patru membri ai aceleiaşi familii au fost înjunghiaţi mortal în noaptea de sâmbătă spre duminică la New York de o rudă, care a rănit apoi doi poliţişti sosiţi la faţa locului, înainte de a fi împuşcat mortal, au anunţat duminică autorităţile americane, relatează AFP.

Pentru moment nu se ştie motivul pentru care bărbatul a comis aceste crime.

Tragedia s-a petrecut într-un cartier departe de centrul oraşului, Far Rockaway, unde poliţia a fost chemată duminică dimineaţă de una dintre victime, „o tânără care a spus că un văr îi ucide membrii familiei”, a declarat un oficial al poliţiei, Jeffrey Maddrey.

Ajunşi în apropierea locuinţei, doi poliţişti s-au întâlnit un bărbat pe care l-au interogat. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, i-a atacat apoi şi i-a rănit cu un cuţit, înainte ca unul dintre ofiţeri să-l împuşte mortal.

Un incendiu a izbucnit în locuinţă, iar poliţiştii au descoperit mai întâi un copil de 11 ani grav rănit în faţa casei, care a murit apoi la spital. În interior, în două camere, au fost găsite alte trei persoane decedate, „un copil de 12 ani, o femeie de 44 de ani şi un bărbat de 30 de ani”, a declarat şeful inspectorilor de poliţie din New York, Joseph Kenny.

O altă victimă în vârstă de 61 de ani, grav rănită, a fost dusă la spital.

Poliţiştii răniţi au fost şi ei spitalizaţi, însă viaţa lor nu este în pericol, potrivit poliţiei.

Suspectul, un rezident din cartierul Bronx, era cunoscut poliţiei pentru un caz anterior de violenţă domestică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. da nu i-o putut fi rudă GREUL TURIST DE LA MUZEUL HOLOCASTULUI?

 2. unde sunt democratii sa ceara de urgenta interzicerea cutitelor „de asalt” 😀

 3. Daca nu se spune ca era alb, atunci se intelege ce era

 4. „VIATA’ infernala si „EDUCATIA” perseverenta intru VIOLENTA prin Filme, Media, etc. l-au programat indeluuuuuung sa isi dezlantuie ImPulsiunile CRIMINALE subliminale, refulate O Vreme.
  JEGUL Comportamental de ACEST Tip al SOCIARATII Salbaticite de un
  Melanj DIAVOLESC de Capitalism Far’ de NICI UN FRAU Moral
  CU
  o DAMACRACY Prostituata PLANificat,
  PLINA de Toate, To’arasi Bolile ‘SEXUAL” SOCIALE Imaginabile, ati ghicit TOOOT de Nea DREACuu’,
  s-a intins progresiv SI La Noi, Romanii, in Lipsa TOTALA de MINTE si SIMTIRE de OM si chiar de SIMT Politic a ‘tutulol”, To’arasi,
  Caricaturilor UMANOIDE PUSE PaPiste NOI, de 34 de Ani, TOT cu Perseverenta lu’ Conuu’ DREACuu’.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.