Premierul Tudose, vizită inopinată pe autostrada Deva-Lugoj

Premierul Mihai Tudose, aflat în judeţul Hunedoara. Acesta a făcut, vineri dimineaţa, o vizită inopinată pe autostrada Deva-Lugoj, pentru a verifica personal stadiul lucrărilor.

Tudose se află vineri în judeţul Hunedoara. El a făcut o oprire inopinată pe şantierul autostrăzii Deva – Lugos, pe descărcarea de la Șoimuș, în capătul autostrăzii Deva – Orăștie.

Terasamentul autostrăzii Lugoj – Deva s-a prăbuşit, în iulie, pe o lungime de 70 de metri, în zona localităţii Holdea.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, a declarat, pentru Mediafax, la acel moment, că terasamentul autostrăzii Lugoj – Deva s-a prăbuşit în zona localităţii hunedorene Holdea. Este vorba despre o porțiune  70 de metri cu lăţimea de 11 metri.

”Ieri (joi – n.r.) s-a întâmplat lucrul acesta.  Deteriorarea sau prăbuşirea este pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri. A fost trimisă acolo o echipă de control. Urmează să evalueze situaţia pentru stabilirea cauzelor care au produs evenimentul şi să prezinte un raport”, a spus purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Potrivit acestuia, CNAIR a cerut remedierea situaţiei constructorului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Spre norocul lui si ghinionul nostru constructorii nu au citit balada mesterului Manole

  2. Cucule, nu e mai bine acasă decât la minister, sau in Lugoj ?

  3. DERBEDII SI PROSTOVANII, IN COMBINATIE CU MECLELE GAURITE,NEAPARAT DUSI IN LOCUL PUSCARIASILOR ELIBERATI PE BANII MEI. HUO,SATANISTILOR SI PORNOGRAFI.!!!!.LA OSUAR, IN CAP CU EVREUL KAZAR BESCOVICI
    MOISE ,SI CURVARUL DAVID CARE A VIOLAT O NEVASTA=BATSHEBA.ORDINARILOR DE DIAVOLI

  4. Toate *bestiile* din Ministerul Transporturilor, CNAIR și guvernele *din toate timpurile de după revoluție*, trebuie adunate într-o baracă de lemn cu simbol de rug, unde trebuie servite cu delicatețe, *decapitate de averi, după care încuiate și arse pentru delapidarea neamului românesc*. ***FĂRĂ MILĂ***.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.