Premierul Tudose, vizită inopinată pe autostrada Deva-Lugoj

Premierul Mihai Tudose, aflat în judeţul Hunedoara. Acesta a făcut, vineri dimineaţa, o vizită inopinată pe autostrada Deva-Lugoj, pentru a verifica personal stadiul lucrărilor.

Tudose se află vineri în judeţul Hunedoara. El a făcut o oprire inopinată pe şantierul autostrăzii Deva – Lugos, pe descărcarea de la Șoimuș, în capătul autostrăzii Deva – Orăștie.

Terasamentul autostrăzii Lugoj – Deva s-a prăbuşit, în iulie, pe o lungime de 70 de metri, în zona localităţii Holdea.

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, a declarat, pentru Mediafax, la acel moment, că terasamentul autostrăzii Lugoj – Deva s-a prăbuşit în zona localităţii hunedorene Holdea. Este vorba despre o porțiune  70 de metri cu lăţimea de 11 metri.

”Ieri (joi – n.r.) s-a întâmplat lucrul acesta.  Deteriorarea sau prăbuşirea este pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri. A fost trimisă acolo o echipă de control. Urmează să evalueze situaţia pentru stabilirea cauzelor care au produs evenimentul şi să prezinte un raport”, a spus purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Potrivit acestuia, CNAIR a cerut remedierea situaţiei constructorului.

Recomanda
Rares Constantinescu 1594 Articole
Author

4 Comentarii

  1. DERBEDII SI PROSTOVANII, IN COMBINATIE CU MECLELE GAURITE,NEAPARAT DUSI IN LOCUL PUSCARIASILOR ELIBERATI PE BANII MEI. HUO,SATANISTILOR SI PORNOGRAFI.!!!!.LA OSUAR, IN CAP CU EVREUL KAZAR BESCOVICI
    MOISE ,SI CURVARUL DAVID CARE A VIOLAT O NEVASTA=BATSHEBA.ORDINARILOR DE DIAVOLI

  2. Toate *bestiile* din Ministerul Transporturilor, CNAIR și guvernele *din toate timpurile de după revoluție*, trebuie adunate într-o baracă de lemn cu simbol de rug, unde trebuie servite cu delicatețe, *decapitate de averi, după care încuiate și arse pentru delapidarea neamului românesc*. ***FĂRĂ MILĂ***.

Comentariile sunt închise.