Prințul Harry, târât într-un dosar bombă

Numele Prințului Harry apare într-un proces-bombă de 30 de milioane de dolari intentat lui Sean „Diddy” Combs de către producătorul muzical Rodney „Lil Rod” Jones. Acesta l-a dat în judecată pe Diddy pentru sex-trafficking parties“ și spune că accesul vedetei la Ducele de Sussex și la alte celebrități i-a sporit „legitimitatea”.

Prințul Harry a fost menționat în documentele judecătorești din SUA în care se afirmă că Sean „Diddy” Combs a abuzat sexual bărbați și femei, dezvăluie MailOnline.

Avocații lui Lil Rod susțin că oaspeții au fost atrași de presupusele petreceri de trafic sexual ale lui Diddy din cauza „accesului său la celebrități precum sportivi celebri, personalități politice, artiști, muzicieni și demnitari internaționali precum Prințul Harry”, arată o serie de documente depuse în instanță la New York.

 William și  Harry i-au întâlnit pe P Diddy și Kanye West la o petrecere post-concert organizată de Prinți pentru a le mulțumi tuturor celor care au participat la „Concertul pentru Diana” de pe stadionul Wembley” în 2007.

Cu toate acestea, prințul de Wales nu este numit în documentele instanței.

„Lil Rod”, care a produs nouă melodii în albumul lui Diddy din 2023 „The Love Album: Off the Grid”, spune că i s-a ordonat să recruteze prostituate și să facă sex cu ele pentru plăcerea vedetei la petrecerile sale. El mai spune că mogul hip-hop l-a agresat sexual.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

 1. Deci, printul Harry zis si „spare” (rezerva), a ajuns titular in meciurile dintre manelisti.

 2. LA cata Minte are, este o Atractie pentru diversi Zmeckers de Cartiere „HIGH CLASS” de Second Hand …
  Iar TUTA-i de Muiere este si mai demol;atoare de Imagine de Print.
  CAT de NAROADA poate fi o Fiinta UMANA care se naste in Bogatie si Siguranta si
  NU are Echilibru minimal in intreg Comportamentul lui public pentru a se bucura in LINISTE de Dansele.

  Face SCANDALURI Repetate, CERE Luna de pe Cer, „injura” pe Ta-suu’ care ARE Eleganta REGALA de a-l ACCEPTA stiindu-l Pui de Cuckoo …

  Mahalagiu in Casa Regala, ir Muierea l-a „mahalagit” si mai tare.
  De UNDE le vine unora „Mahalaua”?
  – Din GENE, adica din ADN

  – Din Educatie suficienta, in special din lipsa Lecturilor Clasice, a Cartilor care „SPUN” Ceva …

 3. Cu TOATE Pacatele Boborului Englez si in special ale AristoCratiei Engleze, AR TREBUI – macar de catre ELITELE din OriCE Tara – sa isi achizitioneze aceea MORGA Autentica de BOIER Englez …
  Ar fi ca un Schelet EXTERIOR de Chitina, ca la Insecte, UNDE la Adapostul INTERIOR al acestui Schelet sa se dezvolte si formeze C A R A C T E R E …
  Stiu IO o Tara in care s-ar lovi asemenea Evolutii …
  La NOI, Romanii NU cunosc decat un SINGUR Exemplu : I. G. Duca …
  Pacat ca NU a reusit sau/si NU a vrut ori putut sa faca ASTFEL cu Pornirile IDEALISTE ale Tinerilor ROMANI,
  (SCARBITI de Ingrozitorul MACEL de ROMANI din WW1- cauzat de TOATE Urmarile adunate ale Apucaturilor BALCANO-Turcesti ale unei ELITE care – dupa reusitele 1848, 1859, 1877 s-a lasat in Voia acestor Apucaturi distrugandu-si lent Tara si Poporul),
  incat Acele Porniri IDEALISTE Curate le Origini sa fie canalizate Inteligent si cu MINTE Politica multa intru REUSITA ImPlacabila, in principal intru a ii lamuri ca
  Amestecul RELIGIEI in POLITICA are Efecte CATASTROFALE si ca FANATICII care sunt atrasi imediat de OriCE Idee MetaFizica IN POLITICA fac Jocul Adversarilor.
  PUTEA sa o faca, da’ din Motive pe care NU le stiu in Detaliu, NU a facut-o.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.