Radu-Ștefan Bănică, pe urmele înaintașilor

Ce se naște din Bănică….muzică mănâncă. Radu-Ștefan Bănica se alatură portofoliului Casei de Discuri Roton și lansează primul single din cariera: TU

„Tu” este o piesă captivant care dezvăluie talentul artistic și pasiunea lui Radu Ștefan Bănică pentru muzică, afirmă reprezentanții casei de discuri. Cu o voce puternică și expresivă, un timbru unic și atitudine, piesa promite să devină un hit garantat.

Refrenul va rămâne întipărit în minte, în timp ce ritmul latino îi poartă pe ascultători într-o călătorie dansantă.

Înainte de a se lansa ca artist solo, Radu Ștefan Bănică a urmat o pregătire muzicală riguroasă și a acumulat experiență pe scenă, participând la spectacole de teatru și concerte. Această experiență l-a ajutat să-și perfecționeze abilitățile de interpretare și să dezvolte un stil muzical personal și captivant.

Lansarea single-ului „Tu” reprezintă doar începutul unei noi etape în cariera lui Radu Ștefan Bănică și marchează debutul unei povești muzicale ce promite să cucerească inimile ascultătorilor.

„Tu” este disponibilă în principalele platforme de streaming. Piesa poate fi ascultată și pe YouTube, fiind însoțită de un videoclip regizat și produs de AliB Studio.

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

4 Comentarii

 1. „pe urmele înaintașilor”

  -reamintim ca Banica sr sr
  isi avea BORDEIUL in zona Lizeanu.

  (muzichia l-a scos din foame
  si l-a bagat in lumina reflectoarelor,
  pare metamorfoza ca la insecte)

 2. Acest „articol!?” este PUBLICITATE MASCATA !.
  Banul „ochiul DRACULUI” !.

 3. Astia s-au dezvoltat pe reteta de clan. Se poarta si pe Hollywood.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.