Rapid nu se mai oprește! Și croatul Djokovic, sub comanda lui Cristiano Bergodi

Când Dan Șucu a anunțat că este decis să investească serios la Rapid, pentru a crea un club puternic, nu a glumit câtuși de  puțin. Iată Rapid făcând o campanie de-a dreptul furibundă de achiziții în aceste prime zile ale noului an.

După ce i-a adus pe kosovarii Florent Hasani și Ermal Krasniaqi și pe atacantul sârb Borislav Burmaz care să întărească atacul, acum, Rapid a bătut palma cu mijlocașul croat Damjan Djokovic, care s-a despărțit de FCSB. Nu a fost o despărțire formală, pentru că patronul FCSB nu l-a putut convinge pe croat să accepte rezilierea decât după ce i-a plătit acestuia frumoasa sumă de 70.000 de euro.

„I-am dat drumul lui Djokovic, gata. Înțeleg că s-a înțeles cu Rapid. A plecat, nu mai contează. I-am dat bani să plece. 70.000 i-am dat. I-am și zis lui Mihai că omul avea contract și trebuia respectat. Omul, dacă are contract, trebuie respectat.

Îi dai omului salariul dacă nu îți convine. Dacă pleacă, se duce la altă echipă, e frumos să vorbesc despre el? Nu a fost vreo problemă extrasportivă, doar fotbalistică”.

Contractul lui Djokovic cu Rapid are valabilitatea unui an și jumătate, cu drept de prelungire după aceea pentru încă un an.

Jucătorul va avea un salariu de 17.000 de euro plus alte bonusuri, în funcție de performanțe. Și Dan Șucu spune că nu s-a încheiat aici campania de cumpărături, pentru că portarul Horațiu Moldovan ține morțiș să plece acum, iar Rapid tatonează pistele Ionuț Radu și Silviu Lung Junior de la Politehnica Iași.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Sucu intareste echipa cu tot ce arunca altii. Mijto, ca sa inteleaga si auristii din aur.

  2. I loved you even more than you’ll say here. The picture is nice and your writing is stylish, but you read it quickly. I think you should give it another chance soon. I’ll likely do that again and again if you keep this walk safe.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.