REACȚII Mita lui Buzatu. Cad podurile, sunt lucrări făcute în situația în care se percep comisioane!

”E foarte grav ce a făcut Dumitru Buzatu, lucrările din Vaslui ar trebui verificate”, a fost reacția fostului ministru de Finanțe Gheorghe Ialomițianu, după informațiile apărute în legătură cu președintele Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu.

Liderul PSD Vaslui a fost prins de procurorii DNA în timp ce lua o mită de 1,25 milioane de lei pentru facilitarea unui contract. După ce informația a devenit publică, șeful său de partid, premierul Marcel Ciolacu, a anunțat că sâmbătă va fi convocat Biroul Politic Național pentru excluderea acestuia din formațiune.

Ialomițianu nu crede  însă în bunele intenții ale premierului. „Ce a făcut dl Buzatu e foarte grav. Probabil investitorii, cei care doreau să obțină lucrările respective n-au mai rezistat dând acele comisioane și au trebuit să facă ce era normal, să anunțe instituțiile statului. Multe lucrări se întâmplă în teritoriu, cad podurile, sunt lucrări de mântuială și sigur că ele sunt făcute în situația în care se percep comisioane, că altfel antreprenorii ar putea să le finalizeze cu sumele din contracte. Ar bine să verifice lucrările din județul Vaslui, un județ foarte sărac, foarte mulți dependenți de ajutoare sociale, dar și în alte județe unde s-au făcut lucrări de mântuială. (…)

Și acel program ”Anghel Saligny” (PNDL 3) e cu semnul întrebării și când USR a spus că nu e în regulă să se dea de la București niște bani, acum vedem rezultatele… Unde se duc banii respectivi? Spre campaniile electorale sau în scop politic”, a declarat fostul ministru PMP, la un post Tv.

Ciolacu, exercițiu de imagine

„Legat de reacția liderului PSD, eu o văd mai mult un exercițiu de imagine în logica alegerilor și probabil dl Ciolacu vrea să candideze la președinția României, că în alte situații nu s-au grăbit să convoace Biroul Național să excludă. Mă refer și la Ionel Arsene și la alții. Ciolacu vrea să-și păstreze imaginea de om corect și că apără partidul”, a conchis Ialomițianu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

13 Comentarii

 1. Doctul Ialomiteanu, facatorul nimicului perfect. Chiar daca uneori mai nimereste cu vorbele, faptele sale trecute sunt de toata jena. Nu pricep care este miza cu scosul in fata a fostului ministru de finante basist Ialomiteanu.Poate doar esecul PMP.

 2. Demolarea controlata (tele)comandata de la Cotroceni a baronilor de partid si stat. Firea, Pandele, Buzatu stalpii de baza si de vaza in partidul penal. Revine justitia cu dosare la cat de lacomi sunt baronii P$Disti, nu mai este nevoie de echipa condusa Portocala nevoie sa fie „fabricate” probe si dosare.
  Arsene din palmares prins cu sacul cu banet legat de gqt, abonamenetul de contracte cu statul, legat cravată de gat.

 3. Fratziculeeee ce de bani are unii !!!! sa faci 255102 mii euro dintr-o semnatura ! si asta e asa o ciozvarta iesita la liman.E mult putregai p-acolo pe sus pe la guleratii imbracati in costume Armani. Io zic sa se imparta suma asta confiscata in mod egal la toate famillile nevoiase din judetul Vaslui. Asa este corect. Sa se bucure si cei cu 380 euro pe luna de un mic bonus din partea governantzilor.

 4. Hmmmm, stie Ialomiteanu mai mult decat se crede si spune despre construiri si orice in Romania. Sa nu ne trezim ca escrocul vechi in functie si meserie, ne va rade in nas ca restul escrocilor care continua practica.

 5. PE CAND SI SPAGILE INCASATE DE GHEORGHE FLUTUR? MANA LUI DREAPTA, PRINS CU PARANDARATUL UNDE MAI E? TOT CU CARAMIDA LUA SI EL…FLUTUR ESTE INSA A SISTEMULUI, EL ARE VOIE LA CASCAVAL?!

 6. Ati manjit numele lui Anghel Saligny prin folosirea sa la programul financiar de 10 miliarde pentru umplerea buzunarelor partidelor in teritoriu! Pe asta cu spaga il vor exclude din pesede pentru ca a fost fraier si s-a lasat prins. El e doar varful aisbergului, aratand ca de fapt asa functioneaza totul in Romania securistica: coruptie, spaga, lipsa standardelor si a verificarilor calitatii lucrarilor, contracte paguboase pentru stat si pentru cetateni dar foarte banoase pentru buzunarele unor potentati.

 7. tara saraceste si politicienii devin miliardari?
  Cat mai votati PSD-FSN?

 8. Se pare că, cu cât sunt mai sărace județele, șpaga e mau mare! Deja Jelena se zvârcolește că a luat doar 10% spaga din valoarea contractului atribuit pe când Buzatu încasează de 20 de ani cam 30%. Noapte buna români oriunde v-ați afla! Dormiți liniștiți, banii dumneavoastră sunt in siguranță! Hoții din vârful statului sunt mai criminali decât criminalii!

 9. ”E foarte grav ce a făcut Dumitru Buzatu, lucrările din Vaslui ar trebui verificate”. O remarca de o unica, remarcabila si inestimabila insemnatate pentru patrimoniul culturalo-tehnico-stiitifico-fantastic al tarisoarei, o contributie inestimabila la zestrea civilizatiei, in general.

 10. Pakaliciul PDL Ialomiteanu uita de unii cu state ministri la transporturi Boagiu, Basescu. N-au trecut procurii DNA sa-i ia intrebari de celebre autostrazi pe hartie, flote disparute si alte magarii. Justitia este la presedintele anticorupt de dreapta si anticoruptia se uita la stanga.
  Ca s-au urcat in aceasi barca a guwernarii, dupa indelungatul razboi al coruptilor cu anticoruptii. Si invers. Toate razboaiele de anticoruptie fost o minciuina intr-un concurs de furat. Au incheiat armistitiu sa fura impreuna. Mai exista scapari si accidente. Un pod facut pe spagi cade din senin, mai explodeaza cate ceva.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.