Regele Charles, primul comunicat după diagnosticul de cancer

Regele Charles al III-lea a transmis sâmbătă „cele mai sincere mulţumiri” persoanelor care i-au adresat mesaje de susţinere, în primul său comunicat de presă după diagnosticul de cancer primit, transmite AFP.

„Aş dori să îmi exprim cele mai sincere mulţumiri pentru numeroasele mesaje de sprijin şi urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile”, a scris Charles al III-lea.”După cum ştiu toţi cei afectaţi de un cancer, gânduri binevoitoare ca acestea oferă cel mai mare confort şi cea mai mare încurajare”, a adăugat suveranul.

Comunicatul de presă a fost publicat pe site-ul familiei regale britanice şi pe contul X.

„Este, de asemenea, încurajator să aflu cum împărtăşirea diagnosticului meu a contribuit la creşterea gradului de conştientizare şi la punerea în evidenţă a activităţii tuturor organizaţiilor care sprijină pacienţii cu cancer şi familiile acestora, în Marea Britanie şi în restul lumii”.

„Admiraţia mea din totdeauna pentru grija şi dăruirea lor neobosite este cu atât mai mare cu cât o experimentez personal”, se adaugă în mesajul semnat „Charles R.”.

Regele a participat duminică la o slujbă religioasă la biserica Sf. Maria Magdalena de pe domeniul regal din Sandringham (estul Angliei), a constatat un fotograf al AFP.

Îmbrăcat într-un costum şi un palton de culoare închisă, suveranul, însoţit de regina Camilla, i-a salutat pe jurnaliştii prezenţi. Aceasta a fost a doua sa apariţie publică de la anunţarea diagnosticului la începutul săptămânii.

Marţi, el a fost văzut pentru scurt timp ieşind din spatele unei maşini la reşedinţa sa regală Clarence House din Londra, unde tocmai vorbise cu fiul său prinţul Harry, care a venit din California pentru a-şi vizita tatăl după ce a aflat de boala sa.

Regele Charles al III-lea a început luni tratamentul pentru o formă de cancer care nu a fost precizată. Se ştie doar că boala a fost depistată în timpul unei operaţii recente de hipertrofie benignă de prostată, dar că nu este vorba de cancer de prostată.

Deşi va continua să îşi îndeplinească o parte din funcţiile administrative, monarhul britanic va lipsi din viaţa publică pe o perioadă nedeterminată.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

 1. Acum trebuie sa apara skarbele putinoase cu scuipaturile obisnuite impotriva monarhiei britanice.

 2. Maiestate,
  A. Daca va preocupa Sanatatea OAMENIOR in general si a Englezilor in special – firesc – atunci va rog sa va adresati unor Specialisti CINSTITI in Medicina PROSTATEI, pentru a VERIFICA CE va spun EU, Simplu Cetatzean ROMAN, aici.
  Operatia Clasica de ADENOM BENIGN (NON-CANCEROS) de PROSTATA se face preponderent prin TURP (Trans Uretretrala Rezectie de Prostata).
  Ceea CE ascund Medicii de Specialitate cu multa „Deontologic” Medicala TICASLOSIE este FAPTul:
  – Se scurteaza Uretra si cei SI PENISUL cu 2-3 cm
  – Se ating, mai grav sau mai putin grav NERVII care comanda Erectzia si Functzie de Gravitatea acestei Afectari, Viatza Sexuala a Pacientului ese TOTAL, Mediu sau putin Afectata, dar ESTE.

  B. Exista si Abordarea PRIN RECT care – daca este atent facuta NU atinge niciun NERV de Erectzie si NU scurteaza Uretra si deci, PENISUL.
  Mai exista si „Sufocarea” partziala a Adenomului Benign (O Excerscntza a Glandei Prostata care impiedica Urinarea) prin Introducerea controlata imagistic a unui Cateter IN Prostata, in diverse Zone si astupare a UNOR Artere care hranesc Prostata, incluziv ADENOMUL.
  Acesta se reduce semnificativ, fara a afecta in vreun Fel Prostata, Uretra sau Nervii Erectiei.
  Sunt convins ca dupa Verificarea Afirmatiilor mele, Prestigiul Majestatii Voastre va impune ReEvauarea Procedurilor de REDUCERE Chirurgicala a ADENOMULUI Benign de Prostata.
  C. NU cunosc alte Chestiuni in Cazul cand Prostata este afectata de CANCER.
  Va urez Insanatosire Perfecta si multa Sanatate si VIATA lunga in Continuare.

 3. Maiestatea Sa ar trebui sa aprecieze si eforurile BigPharma, in special Pfizer si Moderna, producatoare de false vaccinuri care-i imbolnavesc sigur si eficient pe cei injectati de cancere galopante. Slava Bourla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.