Rețeaua generalilor: A apărut al doilea denunțător

Un al doilea om de afaceri l-a denunțat pe generalul Florian Coldea la DNA şi a făcut declarații la Antena 3 CNN.

Acesta a povestit cum a fost atras în reţeaua Coldea – Dumbravă – Cocoru, miza fiind preluarea unui cazinou.

„Au fost interesați să preia 75% din acest cazinou, eu rămânând să răspund, să fiu administratorul afacerii. Acțiunile urmau să fie plătite printr-o scrisoare de garanție în valoare de un milion şi jumătate emisă de la o bancă din Malaezia.
Am verificat garantul scrisorii de garanție care era o firmă din România. Am verificat firma şi cu un an în urmă avusese un rulaj de 300.000 de euro. Mi s-a părut ciudat.
În momentul respectiv mi s-a zis că „ciocul mic”. Oamenii ăștia îi au în spate pe Coldea, Dumbravă şi Cocoru, trei generali SRI, şi ar fi mai bine să tac din gură. Pentru că chiar dacă m-am prins nu e bine să spun nimic despre ce este vorba”, a povestit denunțătorul.

„Nu am mai vrut să colaborez şi ca să mă convingă să tac, că m-am prins că este o înșelăciune, am început să fiu ameninţat. I-am spus că nu am muncit atât toată viaţa ca să mă bag în mizerii din astea. A urmat un șantaj în avion pe care l-am avut de la un fost angajat care mi-a spus că lucrurile vor fi foarte complicate”, a mai spus cel de-al doilea denunțător.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

9 Comentarii

 1. De aia nu se scot cazinourile si pacanelele definitiv din orase ca in spate sunt sute de securisti si interlopi?!!! Doar in marile hoteluri de lux trebuie sa fie asemenea bombe de saracit si nenorocit oamenii. Ciuca si Ciolacu nu mai spun nimic, au pus batista pe tambal ?!!! Si mai vor sa fie votati!!

 2. Halucinant ! O sa vedem ce fac institutiile care se bat cu pumnul in piept ca sunt cinstite.

 3. Ba, da’ cat a muncit ala ca sa creeze o unitate de crima organizata zis cazinou!

  Dupa ce-am vazut denuntatori interlopi, sustinatori puscariasi (aia de la A3 si Realitatea) si sustinatori oligofreni (Gusa de la SinagogaFM, Alexandreasca si Gadea), mi-a devenit Coldea simpatic.

 4. CSM NU SE SESIZEAZA ACUM? SAU SE IA NUMAI DE BECALI CA LE-A ZIS DAT-O PESTE BOT? Hai maestrilor, hai la lupta, cu coruptii.
  Sau sunteti si voi in aceeasti gasca? Vaii, v-am jignit, trebuie sa ma cautati de oua? Coruptilor!
  Cand vezi cu ce se ocupa astia din serviciile secrete romane iti dai seama ca Romania nu are nici o protectie fata de agentii straini ce colcaie pe langa ambasadele straine din Bucuresti. Astia din SRI sunt atat de corupti si santajabili incat nu sunt altceva decat niste marionete ale serviciilor straine ce conduc Romania. Astia nu au nimic a face cu patriotismul si Romania. Serviciile lui Ceausescu erau CU MULT MAI PREGATITE SI CU OAMENI PATROTI in randurile lor. Spionaj economic, siguranta interna, aia erau profesori. Priviti la Coldarenii astia, tradatori si ce au facut din tara asta. Astia trebuiesc judecati mai ca Ceausescu!

 5. Aseara, la nu stiu ce post Tv, scria: ,,Al treilea denuntator”. Pana la al 14-lea nu mai e mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.