Era previzibil

Robu, out de la șefia PNL Timiș

Alin Nica, noul președinte al Consiliului Județean Timiș, ales la scrutinul de ieri, 27 septembrie, a declarat pentru Site-ul Banatul azi, că Nicolae Robu a decis să renunțe și la președinția organizației județene Timiș a PNL, după ce a pierdut, lamentabil și cursa pentru fotoliul de primar al Timișoarei, în favoarea candidatului USR, Dominic Samuel Fritz.

”Nouă ne-a spus ieri, după anunțarea rezultatelor la alegerile locale, că asta e direcția, dar, până la această oră nu a depus nici un documet scris legat de demisia sa din funcția de președinte a organizației PNL Timiș”, a declarat, pentru Cotidianul.ro, Alin Nica, noul președinte al Consiliului Județean Timiș și membru PNL. Nica era, oricum, unul dintre cei mai înveșunați contestatari ai fostului primar și șef liberal pe județ, Robu Nicolae, alături de Dănuț Groza, primarul reales din orașul Sânnicolau Mare. Cei doi l-au contestat, vehement, pe Robu la conducerea filialei județene PNL Timiș, dar, de fiecare dată scandalul a fost aplanat din inițiativa conducerii centrale a partidului. Chiar și la 24 de ora după scrutinul electoral pentru desemnarea noului primar al Timișoarei, Nicolae Robu, primar în exercițiu în legislaturile 2012-2016 și 2016-2020, nu-și poate explica cum a pierdut alegerile în favoarea lui Dominic Fritz. Liberalul Robu nu înțelege că, în opt ani de mandat, a fost catalogat ca ”cel mai mincinos primar pe care l-a avut Timișoara de la 23 august 1944 și până azi și, că, s-a plasat singur în afara unel realități pe care nu a mai perceput-o. Plus că a pierdut, așa cum se întâmplă în cele mai multe cazuri, lupta pe care, singur, a declanșat-o cu presa.

Cel care ar avea cele mai multe șanse să ocupe funcția de președinte al organizației județene PNL Timiș este, Alin Nica, chiar noul președinte ales al Consilului Județean Timiș. Nu se știe care va fi soarta lui Alin Augustin Popoviciu, secretar general al PNL Timiș, care, în ultima perioadă s-a aliat cu Nicolae Robu și au promovat, în funcții publice, mai mulți membri PNL, dar care pot fi catalogați mai degrabă la analfabeți funcționali, decât la capitolul ”tehnocrați”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sergiu Miat 308 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Au scapat manelistii sai de etalonul perfect. Dar nici cu acest Samuel Fritz (!) nu au motive sa se creada altii.

  2. Ce le-o fi timisorenilor ca l-au aruncat la gunoi pe mafiotul acesta? Daca ar mai fi ramas un mandat, Robu ar fi transformat toata Timisoara in stat tziganesc……[Leo]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.