S-a întâmplat la Constanța. A ameninţat patru judecători să fie atenți cu sentința

Un bărbat este cercetat penal sub control judiciar, după ce a ameninţat patru judecători, cu scopul de a-i intimida şi constrânge pe aceştia să pronunţe hotărâri favorabile lui, putând astfel să obţină 100.000 de lei, drept daune morale, de la patru persoane cu care se află în litigiu.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a informat vineri, printr-un comunicat de presă, că în perioada 2 septembrie – 16 octombrie 2023, prin intermediul unor mesaje trimise prin poşta electronică către adresa Curţii de Apel Constanţa, inculpatul D.D.I. a ameninţat cu acte de violenţă patru judecători, membri ai unor completuri de judecată ce aveau spre soluţionare dosare civile privind cereri formulate de inculpat.

„În concret, inculpatul a afirmat că îi va judeca el pe judecători şi pe familiile lor, că nu va avea niciun fel de milă faţă de ei, că pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, că îi va vâna şi îi va face să simtă cel mai cumplit coşmar al lor, punându-le în vedere că o armă de foc se poate procura cu uşurinţă.

S-a reţinut totodată că inculpatul a acţionat în scopul de a-i intimida pe magistraţi şi de a-i constrânge să nu amâne cauzele sale, pentru a pronunţa cu celeritate hotărâri judecătoreşti favorabile lui, în urma cărora el urmărea să obţină suma de 100000 de lei, cu titlul de daune morale, de la patru persoane cu care se afla în litigiu”, reiese din comunicat.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, a inculpatului D.D.I., cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de ultraj judiciar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Pariez că leanța lu’ popa, judecătoare fiind9 în visele ei), nu se va lăsa intimidată de amenințările descrise și va lua o atitudine demnă de canapeaua ei?

 2. Si dece sub control judiciar si nu e in arest preventiv? Se tem judecatorii de el?

 3. Vax. Povesti menite sa eroizeze exact judecatori de doi lei jumate. Si de unde?! Tocmai la Constanta, raiul combinatiilor din instante si parchete!!

 4. mai si voi un inginer, doctor, profesor, ca la astia nu se sesizeaza nimeni!?…

 5. „poşta electronică către adresa Curţii de Apel”
  -tocmai s-a invartit de motiv serios de stramutare….doar mama-soacră a lu cătălin de la baia mare
  nu a incercat asa ceva!

 6. pe astia de la constanta nici macar pedeapsa lui cambyses nu ii sperie

 7. Daca in Rromanistanul democratic se poate, de ce sa nu ameninte judecatorii?
  Ia sa fie o lege care sa-l bage la parnaie ptr cel putzin 30 de ani, sa vezi cum n-ar mai indrazni niciun mafiot sa ameninte.
  La fel ca si aia care se bat cu politia: 30 de ani ptr riposta fizica.
  Noua ne-a lipsit si inca ne lipseste un Ataturk……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.