Să faci temenele la o companie străină? Cât de slugă vrei să fii?

Cel mai important proiect urban al ultimelor decenii, faleza “Ivan Patzaichin”, a fost inaugurată în Tulcea.

„Inaugurăm o faleză mult așteptată de tulceni”, a ținut să sublinieze Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea.

Conferința de presă s-a desfășurat pe nava ”Cristina”, de unde au vorbit Horia Teodorescu, care a amintit toate demersurile făcute în cei cinci ani cât a durat realizarea proiectului, și Izabela Rudolf, producător Delta Waves Fest.
„Am beneficiat de prezența la licitații de firme de calibru care au lucrat exemplar și în timp scurt. Investiția va fi completată și aici există multe discuții. Vrem să ridicăm standardul de frumusețe al acestei faleze. Utile atât pentru ce înseamnă mobilitate în Delta Dunării. Este o satisfacție enormă și pentru mine, un eveniment pe care îl aștept de 8 ani. Și sper pe măsura așteptărilor pe care le au tulcenii. Aș fi fost bucuros dacă și dl Ivan Patzaichin era astăzi alături de noi. Pentru că împreună am plecat la acest drum, a spus Horia Teodorescu.

Prezent în platoul emisiunii moderate de Anca Alexandrescu, Liviu Dragnea a taxat dur prestația președintelui CJ Tulcea, Horia Teodorescu. Dar ce a făcut să se ”prăbușească și bruma de respect pe care o mai avea pentru ”Teo”?.

”Ești președinte de consiliu județean. Ai simțit nevoia să fii atât de slugarnic încât să faci temenele pentru o companie străină, care a făcut acea lucrare. Măi, Teo, a făcut-o pe degeaba, cu bani aduși din Austria sau Germania?

”Nu, erau bani europeni, a punctat Anca Alexandrescu.”
”Erau bani europeni, deci acea firmă a făcut ceva pentru care a fost plătită. Trebuia să facă aia.
”Am fost și noi și am transmis de acolo, nu e pic de spațiu verde, e ceva horror…

”Eu am avut lungi discuții cu Teo și cu oamenii de acolo despre acest proiect. Într-adevăr trebuia să fie un proiect extraordinar de util și de frumos. Ce a ieșit în final nu are legătură cu ce vorbeam noi atunci. Dincolo de asta, ai simțit nevoia ca autoritate publică locală să faci temenele la o companie străină? De ce? Că a făcut ceva ce trebuia să facă pentru banii pe care i-a primit. Cât de slugă vrei să fii?”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 14

7 Comentarii

 1. „PROTECTORATUL DEVESELU”—SĂ SE INTRODUCĂ ÎN IMN ȘI CONSTITUȚIE SINTAGMA ”DACĂ SE FACE-DE CE SE FACE?–DACĂ NU SE FACE, DE CE NU SE FACE?” ȘI MĂ MIR CĂ NU BUBUIE ONG-URILE VEGETARIANO-NATURISTE –„ CUM V-AȚI PERMIS SĂ INTERVENIȚI ÎN HABITATUL LĂSTUNILOR,A ….?!!

 2. Eu cred ca va grabiti cu blamatul, mai ales ca tot ce zice Dragnea, pute a neam prost de militian de la Gratia
  Proiectul se numeste „Modernizarea falezei din Tulcea” a costat 40 de milioane de euro, dintre care 75 % au fost fonduri europene si a fost o licitatie castigata de
  Faleza de un kilometru și jumătate din Tulcea a fost reabilitată cu totul. Dintr-o fâșie de beton peticită și mâncată de timp, a devenit un spațiu modern, unde pot acosta nave comerciale și turistice, inclusiv cele de croazieră Cca 160.000 de turiști ajung, oficial, în fiecare an, în Delta Dunării
  Mai veniti si cu adevar,nu numai rahat a la Dragnea si Aleandrescu(Hansel und Gretel)din ventilator

 3. Bei, (editat), va bateti joc de Ivan Patzaichin ? Mergeti pe „Ivan Patzaichin”, (editat). Al doilea articol pe ziua de azi in care se vorbeste despre o distrusa (A.A.). O meritati, sunteti colegi.

 4. Presupuneam ca Dragnea a cazut din nou pe mana unor falsi sfatuitori care fac temenele Sekuku si incep incet-incet sa fiu convins
  de aceasta stare de lucruri la fel de hidoasa…Pe de alta parte, dupa ce Sekuku i-a furat jucaria patriotica si a dat-o facaturii
  Aur si ulterior facaturii SOS reactiile lui Dragnea au o oarecare legitimare, doar nu o sa stea cu buzele umflate contempland placid spectacolul „patriotard” desantzat al AGENTILOR SOVIETICI deveniti „suveranisti” din INTERNATIONALISTI…

 5. Dragnea încearcă sa vorbească românește dar tot rusește ii iese . In diatriba lui a uitat sa adauge , pe ,,soptite “ ca maestrul Patzaichin era omul rusilor si ii cadea umărul de grade. Punct. Prestația fiicei ziaristului comunist Alexandrescu, care a mâncat (editat) cu basculanta ar trebui sa dispară din spațiul public pe care l- a poluat enorm in mandatul lui Dragnea , fiul milițianului din Gratia .Ce s-a întâmplat si se intampla in Delta Dunării este o crima fata de poporul roman. In țara peștelui sa nu găsești peste ci sa imporți din Bulgaria si Grecia. Ne amintim de ,,pretenul “ lui Ciolan , (editat) Daea , care a inaugurată ,,bursa de peste “ din Delta , devenita inoperabila dupa plecarea lui. Unde ridici preșul in 34 de ani pute. Explozia pricinuită de scandalul ,,azilelor” este vârful aisbergului corupției din România. Declarația lui Isarescu este la nivelul celor lui Ce-au-Ce-au care din biroul lui urmarea niste indicatori economici si financiari ,,macro” si declara ca la producția de oțel , dam un exemplu , am depășit unele tari europene. Numai romanii știau ce poluare suporta plamanii lor.

 6. Titlu de anii 90 :” nu ne vindem tara” De am ajuns vai mama noastra.

 7. tomilin ,esti patriot ? Esti ruma verde ? Ivan Patzaichin nu este roman.Cum ti se potriveste patriotismul?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.