”Se spunea că erau să sară camioanele în Dunăre”. Grindeanu a fost la Galaţi să verifice

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că a fost la Galaţi şi că a mers şi pe pod după ce a văzut unele articole în care se spunea că erau să sară camioanele în Dunăre din cauza denivelărilor.

Denivelările de pe podul peste Dunăre au apărut în special pe sensul dinspre Tulcea spre Brăila, din cauza nerespectării restricţiilor de tonaj pe caniculă, a mai spus  Grindeanu.

„Să ştiţi că am trecut în acest weekend. Aşa cum ştiţi, am fost la Galaţi şi am mers şi pe pod pentru că văzusem unele articole în care se spunea că erau să sară camioanele în Dunăre, de la denivelări şamd. Eu vă rog să mergeţi dacă nu mă credeţi. Eu înţeleg exagerările şi înţeleg că sunt anumite denivelări cauzate de următorul lucru: la anumite temperaturi există restricţii de tonaj. Asta este, nu e doar pe podul de la Brăila. S-a ajuns la acele denivelări, în special pe sensul dinspre Tulcea spre Brăila, cauzate de nerespectarea restricţiilor. Asta e ca şi iarna când dă CNAIR anunţ ‘Nu mergeţi, că e drumul închis’ şi sunt nişte domni care merg şi după aia cer să vină să-i salveze statul român, că ştiţi că se întâmplă lucrurile astea, în fiecare iarnă”, a menţionat ministrul Transporturilor.

Trebuie respectate anumite reguli pe care CNAIR şi celelalte autorităţi le impun, a mai atras atenția ministrul.

„Cred că CNAIR ştie ce are de făcut, astfel încât să fie remediate. În schimb, a plecat aşa o nebunie tot de Podul de la Brăila. A anunţat cineva pe internet că luni se circulă 24 din 24. A anunţat cineva şi lumea era revoltată. Există acele restricţii pe care le ştiţi, sunt afişe, sunt anunţate – şi că de ce aşteptau. Dacă plecăm după anunţuri făcute pe internet de unii şi de alţii, atunci normal, nu prea ar fi indicat să fim revoltaţi. Trebuie urmărite anunţurile oficiale”, a mai spus Grindeanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

8 Comentarii

 1. Ieri am trecut pe Podul Braila spre Tulcea,TOTUL este PERFECT!. Sunt unii mancatori de Kkt care spun ca exista denivelari.

 2. Cum sa nu distrugă ăștia drumurile dacă merg încărcate tirurile cu peste 42 de tone net , sunt tiruri a căror masa totala depășesc 60 de tone sa nu mai vb ca merg fără program și cu viteza mare . Unde sunt cantarele din asfalt ?!?! Unde sunt cei de la isctr ?!? Sunt firme de transport xare nu sunt oprite niciodată de nimeni .

 3. Acum cateva zile se spunea nici mai mult nici mai putzin ca podul de la Braila s-a inclinat.
  Unde-s multi tampiti, acolo se spun si multe tampenii……[Rumburak]

 4. Ce sa caute bai amaratilor la Galati ? Nici pana acum nu ati aflat ca podul este la Braila ? S-a uitat de la Galati pentru ca sa vada ce s-a deteriorat pe podul de la Braila ? Vai de capul vostru !

 5. Da, baaa! Se spunea ca te-ai nascut in patul minciunilor si lacomilor fara limite dar tupeisti, ai sarit direct in politica clanurilor politic organizate infractional! Noi ne-am convins de locul nasterii tale de atatia ani de grohait.

 6. scump la tarata, ieftin la faina! adica scump la parafina, ieftin la bitum!
  De un’ sa stie Balanganeanu ca de vina pentru denivelari e bitum din Ucraina cu prea multa parafina si punct de inmuiere scazut?! El ca el, ca in afara de a se balangani nu e in stare de altceva; dar ce fac cei CNAIR si cei de la Inspectia in constructii, macar astia ar trebui sa stie chestia asta: iau o proba, o duc la un laborator autorizat si afla de ce arata a diaree in loc de rahat cu motz!

 7. nu canicula e problema in sine !!!
  ci TEAPA ROMANEASCA GENERALIZATA !!!
  smoala ieftina a umplut buzunarele G’I`RT,OIILOR baroni si a fost de la revolutie vanduta ca ciment!
  ia sa puneti ciment de poduri(ala mai inchis la culoare,mai scump) sa vezi cum tin soselele, „autostrazile” (tot sosele cu smoala ieftina de la s,menari ,samsarii care au golit conturile primariilor).
  rezova asta GRINDEANU(nu am nimic impotriva partidului tau si nici de ex. al „doamnei cu sobolani” 🙂 )
  (tot ce am scris e APOLITIC !)
  impiedica smenarii sa mai toarne smoala pe sosele,autostrazi si acoperisele romanilor !
  opreste jaful generalizat!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.