Serena, și bătută, și cu banii luați

Serena Williams a fost învinsă fără drept de apel în primul tur de la Miami, scor 3-6, 2-6, de japoneza Naomi Osaka.

Serena, clasată în prezent pe 491 WTA, a avut ghinionul să o întâlnească în prima manşă de la Miami pe cea mai în formă jucătoare din circuit, Naomi Osaka (22 WTA), care a cucerit săptămâna trecută turneul de la Indian Wells, după ce le-a învins pe Simona Halep, 6-3, 6-0 în semifinale, şi Daria Kasatkina în finală (6-3, 6-2).

Osaka a jucat încântător, a servit senzaţional şi nu i-a lăsat niciun break americancei, care şi-a pierdut serviciul de 4 ori. Naomi a avut nevoie de doar o oră şi 18 minute pentru a închide partida, astfel că Serena pierde din nou prematur, după ce la Indian Wells a fost eliminată în turul 3, scor 3-6, 4-6 cu sora Venus Williams.

După eşecul cu Osaka, Serena Williams a refuzat să vorbească în faţa presei, aşa cum e procedura. Americanca riscă o amendă din partea WTA, chiar dacă ulterior a dat un comunicat în care a vorbit despre faptul că nu se lasă bătută.

Serena era obligată de regulament să meargă la conferinţa organizată la finalul partidei, dar i-a lăsat cu ochii în soare pe jurnaliştii prezenţi la Miami, refuzând orice dialog. Jucătoarele care încalcă această regulă sunt amendate cu 1.000 de dolari, aşa că Williams ar trebui să primească şi ea o sancţiune din partea Asociaţiei Tenisului Feminin (WTA).

„Fiecare turneu reprezintă o şansă pentru mine de a înţelege mai bine care sunt aspectele la care trebuie să lucrez pentru a juca la potenţialul maxim. Naomi a făcut un meci foarte bun, iar eu învăţ ceva nou de fiecare dată când intru pe teren. Voi continua planul de a reveni cu progrese făcute în fiecare zi. Le sunt recunoscătoare fanilor mei, care mă sprijină în fiecare moment al acestei călătorii uimitoare”, a transmis Serena, la finalul partidei cu Osaka.

Naomi Osaka o va întâlni acum pe ucraineanca Elina Svitolina, a 4-a favorită a turneului de la Miami.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

6 Comentarii

  1. Ce sa mai faca Serena Williams este penibila practic nu se mai poate misca, este o masa de grasime oare nu isi da seama ca trebuie sa se lase de sportul asta se face de ras !

  2. V-am spus ca o distruge haitiano-japoneza ? Serena este astazi o holograma a ceea ce a fost,care nu intelege sa se retraga in glorie!E jenanta pentru tenisul profesionist si pentru media sportiva!

  3. sportivii, ca de altfel si politicienii sau artistii sunt alesi drept tinte ca sa ne aratam superioritatea! auzi la unul, ca Serena este * o masa de grasime* si din cauza asta el sufera pentru ca idolul sau se face de ras! altul se arata profet, adica dotat cu calitati exceptionale privind viitorul si trebuie sa-l credem! nu el a prezis odata ca odata si odata isi va da sfarsitul obstesc! avea cineva neghiobia sa-l contrazica?cum e tara in coada UE la nivel de trai cand are niste oameni atat de destepti?

    • @marihuta: esti fata de la solar?Nu exagera, ca iti creste mustata…

  4. …Fosta-ai lele cat ai fost…JUPANEASA TENISULUI MONDIAL!…Dar acum ti-ai gasit si NASA!…..Hai SERENA dute la DEPOU!::::

  5. @TENISMANU 54 ,,du-te* si nu *dute*! nu sunt fan al tenisului Serenei W., dar indragesc gramatica limbii romane! oleaca de modestie nu v-ar fi stricat!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.