Serviciul militar obligatoriu, anunțat de premier. „Forțăm oamenii să facă lucruri tot timpul”

Partidul Conservator al Marii Britanii va introduce serviciul național obligatoriu pentru tinerii de 18 ani dacă va câștiga alegerile naționale din 4 iulie, inclusiv participarea militară sau comunitară, a declarat duminică prim-ministrul Rishi Sunak, potrivit CNN.

Tinerii adulți vor putea alege între a petrece un weekend pe lună ca voluntari pe parcursul unui an sau să ocupe unul dintre cele 30.000 de locuri pentru a petrece un an în forțele armate, a spus Sunak.

„Marea Britanie se confruntă astăzi cu un viitor care este mai periculos și mai divizat. Nu există nicio îndoială că valorile noastre democratice sunt amenințate. De aceea vom introduce un nou model îndrăzneț de serviciu național pentru tinerii de 18 ani”, a spus Sunak într-o declarație.

Partidul Conservator a spus că propunerea va fi finanțată prin combaterea evaziunii și stoparea deturnării banilor de la Fondul de prosperitate partajată din Regatul Unit, care exista pentru a reduce inegalitatea economică regională.

„Serviciul național de care avem nevoie de la tinerii noștri este să votăm pentru schimbare pe 4 iulie”, a spus Andy Burnham, primarul orașului Greater Manchester.

Ministrul de Interne James Cleverly le-a spus radiodifuzorilor că nu vor exista sancțiuni penale pentru omiterea serviciului obligatoriu, dar că oamenii vor fi obligați să o facă, fără a oferi detalii suplimentare.

Întrebat de BBC dacă forțarea adulților să facă voluntariat este în contradicție cu tradiția liberală a Partidului Conservator, Cleverly a spus:

El a citat ca exemplu educația sau formarea obligatorie pentru adolescenți până la vârsta de 18 ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

24 de Comentarii

 1. Pai pe cine sa recruteze? Pe aia care umbla pe tocuri inalte? E valabil pentru toata Europa de apus. Ca sa aiba militarii rusi de cine rade.

 2. Copiii săracilor apara averile fabuloase a noilor capitaliști.
  Doar se stie ca : sărăcia și prostia merg pe oriunde de mina.

 3. Armata a ieșit pe străzi. Imagini din Piața Unirii din București
  › galerie-foto › stiri › actualitate › video-armata-a-iesit-pe-stra…
  Armata Română a ieșit în patrulare pe străzile din București, în contextul stării de urgență, de astăzi de la ora 12:00 intrând în vigoare măsuri mult mai …

 4. Tembelism.Cine naiba mai are chef să apere ruinele fostei Marii Britanii?! Clasa politică s-au discreditat complet.Ubi bene Ibi patria e un truism tot mai actual.

 5. Tembelism.Cine naiba mai are chef să apere ruinele fostei Marii Britanii?! Clasa politică s-au discreditat complet.Ubi bene Ibi patria e un truism tot mai actual…

 6. Ha, ha! Englezoii or găs’t o nouă formă de exterminare a populației di culoare din Imperiu… Vor să-i trimeață la moarte sigură pi tineri pintru o cauză străină!

 7. Bai tampitilor, armata pentru barbati ii formeaza in viata, ii implineste ca oameni prin disciplina si obedienta. jos de pe tocuri idiotilor, la ordin cretinilor, pe curand si pentru tineretul roman. Asculta comanda la mine: DREPTI, PENTRU ONOR LA STANGA!!!!!

 8. Unde se îndreaptă această lume? Biblia spune: „Şi [regele nordului = Rusia începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea (Daniel 11:27)] se va întoarce în ţara lui cu multe bunuri [1945], iar inima lui va fi împotriva legământului sfânt [ostilitate față de creștini]. El va acţiona [mare activitate în arena internaţională] şi se va întoarce în ţara lui [dezintegrarea Pactului de la Varșovia și a Uniunii Sovietice. Un militar rus s-au întors în ţara lor]. La timpul fixat se va întoarce [acest lucru înseamnă războaie. Rusia își va recăpăta influența pe care a pierdut-o după prăbușirea URSS. UE și NATO se vor destrăma. Multe țări din fostul bloc estic se vor întoarce la o alianță militară cu Rusia]. Şi va intra la sud [acesta va fi începutul războiului nuclear. Detonatorul va fi conflictul etnic (Matei 24:7)], dar nu va fi ca înainte și mai târziu [aceste acțiuni militare nu vor duce direct la un război nuclear. Acest război va începe doar după revenirea regelui nordului]” (Daniel 11:28,29).
  Și numai atunci va fi intervenția directă a SUA și război nuclear la nivel mondial (Daniel 11:30a). Aceasta va fi un măcel reciproc. Va fi folosită o sabie de mare putere (Apocalipsa 6:4). Iisus explică: „Lucruri terifiante [φοβητρα] atât cât şi [τε και] extraordinare (legat de fenomene neobișnuite) [σημεια] din [απ] cer [ουρανου] puternice [μεγαλα] vor fi [εσται]” (Luca 21:11).

 9. Premierul vrea sa apere „valorile democratice” a Angliei. Pai valorile sunt atacate din interior prin aducetea emigrantilor musulmani care au jurat PUBLIC in Londra ca vor face din Marea Britanie un stat islamic -vezi youtube.

 10. Zorro, stiu ca onorul se dadea spre dreapta din totdeauna, uitate si tu la o parada militara. Pe de alta parte, tineretul occidental, nu are nici o legatura cu termenul de natiune, patriotism. Tineretul bea si se drogheaza de pe bancile ciclului secundar, iar tu crezi ca-i poti pune intr-o cazarma, sa percuteze la ordin? Joia e ziua cand incepe evadarea, carciumile sunt pline, iar daca nu se imbata la pub, exista offlicence. Sa traiesti in occident si apoi sa judeci. Poate pe vremea ta erau alte mentalitati, care nu se pupa cu cele de acum. Iar cand te gandesti la bani, cine plateste, merita tinerii trupeti sa fie platiti? Scopul fiind, sa apere democratia? Pentru apararea democratiei, ai nevoie de politie si magistratura, sa bage toate gulerele albe la zdup.

 11. Perfidul Albion o cauta cu lumanarea. Ambitiile imperialiste ale britanicilor vor duce la scufundarea Sudului Insulei. Io daca as fi roman traitor in UK, as fi cu o secunda mai istet decat restul si as reveni acasa.

 12. Obligatoriu va fi în obligatoria armată,
  Fata să fie băiat și băiatul fată.
  Iar în lupta cu rușii vor flutura mereu,
  Steagul mândriei cu curcubeu!
  SLAVA!

 13. Britzii sunt manga de joi pana miercuri si vor face din armata aia de doi lei una de doi bani. Vai steaua lor, cu tot cu „cercetatorii britanici”!

 14. „va introduce serviciul național obligatoriu pentru tinerii de 18 ani dacă va câștiga”
  INTREBAREA e … populatia pre-avertizata la intentiile razboinice din „CITY” dupa
  plecarea bancilor UE la FRANKFURT … 😉

  Cine-l va mai alege pe indian sef la albioni, dintre parintii celor buni de „CARNE DE TUN” ? 🙁 E DE RAU ! 😐

  MAREA BRITANIE nu mai e in UE asa ca ne-mai avand parte de profitul UE, dupa BREXIT, n-are dece-o „apara” 😉 😛 !
  Orice implicare a ei, din exterior, politicii „motorului UE” nu e decat
  NATO -> „GERMANY down… ” 😉
  [problema e ca acum in PRAG DE DEINDISTRIALIZARE anglo-saxon nordstreamist cauzata 🙁 , nemtii stiu asta 🙁 ! ]

  IQ=?
  😉

 15. Ce sa zica si Pishi, stie f bine ca partidul va fi facut terci la alegeri dar el promite ca nu-l doare gura. Este ca si l-ai crede pe Burdujel cu tunelele in Bucuresti.
  hahahaha.

 16. Conservatorii si-asa sunt jos de tot in sondaje …
  Baiatu’ asta chiar se incapataneaza sa piarda alegerile!
  Romanul zice ca numa’ boul e consecvent (nicio legatura cu pakistanezul … sau e …)!

 17. In UK isi pot aduce rudele din India sau Pakistan si le dau si cetatenie britanica si salar.

  Si prin Romania multi bat apropoul cu armata obligatorie ca nu se inghesuie multi la ce salarii ofera in raport cu ce cer, nici cat gardienii publici numiti politie locala.

 18. Sunt intru totul de acord cu co-rasialul meu care este la carma Marei Britanii, asta pardon, micului Punjab.

 19. M-am consultat cu Prima Mea Doamna deci Geta si am fost ambii de acord in limba americana sa ne trimitem toti copiii la Armata obligatorie!
  Macar atata putem si noi sa facem ptr tara!
  Slava Ukraini!
  Slava Complexul Militaro-Industrial!
  War is Peace!
  Tchuss!

 20. DE RASUL CURCILOR 🥲🥲🥲
  ai aflat ce-a ajuns scarbos sa faca recent:
  FUNDATIA CLINTON
  in Orkania ?
  🙁

  (dezgust total !)

 21. Să nu uităm că în WW2 kriminalu’ drogat Churchill a kîștigat Operațiunea militară shpețială dîn Africa dă Nord împotriva corpului expediționar „Afrika Korps” al lui Rommel, lîngă koloniya britișă Eghipet, cu trupe dă merțenari supranumerice aduse dîn koloniya britișă subkontinentu’ India – azi, cu o populime dă 1,6 melearde dă lokuitori, plus 6 meleoane în Londonistan șî 3 meleoane în Rromînistan!
  Sugătoarea „Petrov”, în 2014, și-a pus slugile din presă (Mihu, Câmpeanu, Pora, etc. acu’ dispăruț’ sub akopierire) să testeze prin articole țintite dacă opinia publică e de acord să fie înrolată în arrrmiya de că’t și trimisă pe front – în Donbass, unde războiul civil tocma’ ce fuse pornit de pusul-lor Porcoșenko
  https://ok.ru/video/3943487769196
  împotriva minorității rusofone de 40% din Ukraina – ca să lupte pentru interesele tikiaților de la Washington și Londonistan! Asta e „dăcît” CONTINUAREA, la 10 ani DUPE……[Rumburak Rishi]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.