Sfadă între Isărescu și agricultori

Articolul Dispută pe seama efectelor secetei-Guvernatorul Isărescu îi contrazice pe agricultori: Nu se scumpesc alimentele a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

ochi ager
+1
A aparut iar cucuveaua de la BNR cu predictii… sa le intre bine in cap romanilor ca Romania se conduce de la BNR, in dispretul votului popular. Situatia cu Codul Fiscal e identica cu cea de la Referendumul din 2012. La Referendum reprezentantii „democratiei vestice” si-au batut joc de votul nostru popular, reinscaunandu-l pe Basescu cel demis de popor. Acum cu Codul Fiscal, isi bat joc de Parlamentul Romaniei cel votat de popor. I-au lasat sa voteze Codul in unanimitate apoi a venit Iohanis si Isarescu sa isi bata joc de votul lor, al nostru.Sa ne demonstreze ca indiferent ce votam noi „ei” slugile celor din afara, a ambasadelor hotararasc soarta noastra….
Publicat acum o oră şi 20 minute
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+2
Bai agricultorilor, bai, bagati-va in cap : nu-l contraziceti pe dl Isarescu ! N-ati inteles ca se pricepe la absolut orice ? Acum, ca nu mai e nici Ceausescu, ca Patriciu s-a dus cu tot cu cugetarile sale de mare guru economic (apropo, unde s-o fi dus ?) si ca asasinul de mistreti Tiriac adoarme din ce in ce mai des pe el pe la televiziuni, locul e liber pentru Iţcarescu ! Asa ca, terminati odata sa visati ca veti face voi pretul la gogosari si pastirnac, BNR se ocupa !
Publicat acum 2 ore şi 44 minute
+Răspunde
Altruist
+6
De curand a fost un articol prin care Egiptul cumpara grau, bine au facut se aprovizioneaza pentru efectele secetei, care nu se stie daca nu va dura si in anii viitori, se spune ca productia de grau a fost scazuta si noi deja am exportat-o. Inca nu se contientizeaza, consecintele marilor secete anterioare de dupa razboi si inca nu se alarmeaza nimeni, se merge pe idea economiei globale care poate compensa unele deficite de productie, insa atunci cand ea afecteaza mai multi producatori mondiali, atunci poate aparea nu cresterea de preturi ci lipsa de alimente, foametea. Ce credeti ca numai Africa se poate confrunta cu probleme? A avut timp academia sa i-a in seamna specialistii care au studiat seceta si au corelat-o cu expermentele de peste ocean?NU Iar Isarescu, vorbeste ca un economist, nu ca unul implicat in productia agricola, oare cand a fost calamitata productia de lamai a observat? In ce mod? Nu a fost nici o problema la zecile si sutele de mii de euro cat le este venitul/profitul, doi sau trei euro pretul la lamai a fost un maruntis. Nu are cine vedea dramele oamenilor care trebuie sa-si taie animalele ca nu mai au cu ce le hrani si nici consecinta familiilor care supravietuiau din ceea ce gospodaria le oferea. Un economist nu va constientiza drama celor ce-si vad distrusa munca si banii investiti, el este doar cititor de cifre.
Publicat acum 5 ore şi un minut
+Răspunde
Csaba
+8
Inca mai exista mercurial? Parca avem o piata libera ce se dirijeaza dupa cerere si oferta! Sau stie primul specialist al tarii ce fac si cum gindesc milioanele de agricultori si milioanele de cumparatori, astfel incit poate prevedea cu precizie aritmetica, fara calculator de buzunar, cit va costa rosia la taraba lui Gicu din piata Progreseu, ala de linga ghiseul de fotocopii al varului de la politie, si linga taraba cu lame gillette, tigari bulgaresti si cafea solubila din import? Maaaai da tare destept e viitorul nostru „presedinte” (sau „primar” general).
Publicat acum 5 ore şi 18 minute
+Răspunde
zero
+10
Isarescu sigur nu face piata,altfel ar avea opinie diferita ….
Publicat acum 5 ore şi 30 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.