Sorana Cîrstea, eliminată în turul secund 

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (locul 33 în clasamentul mondial) a pierdut, vineri, meciul cu taiwaneza Su-Wei Hsieh (61 WTA), scor 5-7, 2-6, în turul secund al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, SUA, disputat pe suprafață dură.

Partida a durat o oră și 24 de minute. Sorana, favorita cu numărul 32 a competiției, a început bine și a condus cu 5-2, apoi a avut o cădere inexplicabilă și a pierdut opt game-uri la rând. În setul al doilea, românca a reușit un singur game pe serviciu și nu a câștigat niciun punct cu mingea a doua.

Su-Wei Hsieh, în vârstă de 32 de ani, a reușit cea de-a doua victorie din tot atâtea întâlniri directe cu Sorana Cîrstea. În același timp, jucătoarea din Taiwan înregistrează cea mai bună performanță în turneul de la Miami.

În 2018, Hsieh a urcat considerabil în clasamentul WTA după ce a ajuns în semifinale la Auckland (Noua Zeelandă) și în optimi la Openul Australiei, competiții pe suprafață dură.

Cîrstea are un început de an slab, cu bilanț negativ: șase victorii și opt înfrângeri. Pentru parcursul de la Miami, Sorana va primi 25.465 de dolari și 35 de puncte WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.