„Şotron printre poveşti” online cu Teatrul „Stela Popescu”

Teatrul Stela Popescu îşi continuă activitatea online şi în aceste zile cu programul „Şotron”. De-a lungul primăverii, actorii teatrului au prezentat diverse programe online dedicate publicului fidel, luna mai fiind dedicată proiectului Şotron printre poveşti, realizat în parteneriat cu Editura Corint. În fiecare zi actorii teatrului se întorc în copilărie, joacă jocul, aruncă piatra şi sar din poveste în poveste, citind copiilor fragmente din cărţile oferite de editură..

Difuzat zilnic de luni până duminică de la ora 15 pe pagina de facebook, pe canalul de youtube şi pe site-ul teatrului, programul „Şotron printre poveşti” din această săptămână îi aduce în faţa publicului pe toţi actorii teatrului, după cum urmează : 25 mai – Ana Maria Ivan – Vântul prin sălcii, de Kenneth Grahame, 26 mai – Crina Matei – Bucle aurii şi cei trei urşi (din Tezaurul cu povești), 27 mai – Cătălin Frăsinescu – Amintiri din copilărie, de Ion Creangă, 28 mai – Irina Cărămizaru – Mituri și legende din Olimp, de Anna Milbourne și Louie Stowell, 29 mai – Cristian Neacșu – Aventurile lui Huckleberry Finn, de Mark Twain, 30 mai – Sorin Aurel Sandu – Momente și schițe, de Ion Luca Caragiale, 31 mai – Manuela Hărăbor – Din lumea celor care nu cuvânta, de Emil Garleanu.

În această primăvară pe site-ul şi pe pagina de facebook a teatrului au fost postate cele mai cunoscute momente din arhiva TVR având-o ca protagonistă pe Stela Popescu, de asemenea continuă programul „O fabulă pe zi” pentru copii, programul „Lecturi” de la ora 20 şi scenetele de week-end „Puţin teatru”.

www.teatrulstelapopescu.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.