Steliştii s-au răfuit cu rapidiştii la derby-ul din Liga a 4-a

Zeci de mii de persoane au fost prezente, sâmbătă seara, la meciul dintre Steaua București și Academia Rapid. Jandarmii prezenți la eveniment au fost nevoiți să intervină pentru a menține ordinea după ce mai mulți suporteri au aruncat cu scaune și alte obiecte spre teren.

Mai mulți suporteri ai echipei CSA Steaua au migrat, în minutul 27 al primei reprize, către peluza destinată celor din echipa Academia Rapid și au intrat în conflict.

„A fost nevoie de intrarea jandarmilor în stadion pentru a separa cele două grupuri, iar o parte din suporterii violenți au fost evacuați din arenă. La peluza Sud, sectorul destinat suporterilor Steaua, se aruncă cu scaune și obiecte contondente către suprafața de joc”, a precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Meciul dintre CSA Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, din returul campionatului Ligii a IV-a, s-a jucat sâmbătă seară pe Arena Naţională din Capitală. Prima variantă aleasă de Steaua Bucureşti a fost stadionul din Chiajna, dar Peluza Sud a anunţat că va boicota derby-ul, în cazul în care se va disputa pe arena Concordiei. Într-un final, oficialii din Ghencea au decis să închirieze cel mai mare stadion al ţării pentru meciul cu Academia Rapid, principala contracandidată în lupta pentru promovarea în Liga a III-a.

Partida s-a încheiat cu scorul 1 (CSA Steaua) -3 (Academia Rapid).

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Mi se pare total inadecvata prezentarea incidentelor de la Steaua – Rapid,aratandu-se,in majoritatea relatarilor ca ele au reprezentat o batalie intre suporterii din galeriile celor doua echipe,recunoscandu-se ca ele au fost generate de navala stelistilor asupra galeriei giulestene.Pai,cum vine asta ? Tu sari la bataie,in sectorul adversarilor,iar faptul ca acestia se apara e taxat drept co-autorat la scandal !Ciudata optica !Realitatea e alta : huliganimea stelista vedea ca nu are sorti de izbanda si a recurs la ce stie mai bine sa faca :taraboi !Si ceilalti s-au aparat,nefiind nici ei usi de biserica,vezi cele cateva torte aruncate in teren.Dar de aici,la a-i pune la acelasi stalpi ai infamiei e cale lunga !Intr-un fel s-ar putea vorbi,de hotul de pagubas !Dar,asta-i nivelul presei noastre si basta !

  2. Mai mare rusinea..ce jalnic spectacol… si pe Arena Nationala… Rusine!!!

  3. Atat CSA Steaua cat si Academia Rapid ar trebui amendati usturator, depunctati, pentru golaniile intamplate aseara pe stadionul National prestate de sustinatorii lor ! Daunele, pagubele, produse stadionului National trebuie imputate celor doua echipe care s-a facut inca o data de ras, au compromis fotbalul din tara ROMANIA. Sa fie de capul lor ! p.s. -cele doua echipe sa nu mai aiba dreptul, un numar de ani pe stadionul National sa organizeze, sa participe, la meciuri de fotbal !

  4. 1.in primul rand pedepse exemplare pt cele 2 echipe mafiote si suporteri huligani (pagube stadion suportate etc)
    2. sper ca si judecatorii s.au convins ca clona lui talpa e o echipa de mafioti(asa scris GSP) si ADEVARATA STEAUA ESTE FCSB – SI VERDICTUL DE PE 9 MAI VA FI IN CONSECINTA

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.